03/03/2021 - 21:07
"Spectaculaire ontknoping in de wedstrijd tussen Sassuolo en Napoli. Insigne leek met een treffer in blessuretijd de bezoekers de zege te schenken maar in de 95ste minuut trapte Caputo vanop de stip alsnog de gelijkmaker tegen de touwen. Duur puntenverlies voor het team van Dries Mertens in de strijd om de Champions League. Mertens startte in de basis maar werd in de loop van de tweede helft vervangen."

1. Napoli en Mertens laten zege in blessuretijd liggen na wedstrijd met vier strafschoppen (03/03/2021 - Het Belang van Limburg)

Spectaculaire ontknoping in de wedstrijd tussen Sassuolo en Napoli. Insigne leek met een treffer in blessuretijd de bezoekers de zege te schenken maar in de 95ste minuut trapte Caputo vanop de stip alsnog de gelijkmaker tegen de touwen. Duur puntenverlies voor het team van Dries Mertens in de strijd om de Champions League. Mertens startte in de basis maar werd in de loop van de tweede helft vervangen. [naar artikel]

2. Mertens wint met Napoli in Kiev, Besiktas kaapt in blessuretijd punt weg in Benfica (13/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

In groep B ging Dries Mertens met Napoli op bezoek in Kiev. De Rode Duivel speelde 70 minuten mee bij de Napolitanen en zag hoe zijn ploeg een [naar artikel]

3. LIVE: Napoli trekt 2-3 over de streep na dubbelslag Mertens - Afgang voor Spurs in League Cup, Chelsea door - Strafschoppen in bekertopper Leipzig - Bayern (25/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Napoli naar Genoa, AS Roma ontvangt Crotone Chelsea en Tottenham in League Cup Atletico naar Elche in Copa del Rey Ook bekervoetbal in Duitsland,... [naar artikel]

4. LIVE: Napoli trekt 2-3 over de streep na dubbelslag Mertens - Afgang voor Spurs in League Cup - Strafschoppen in bekertopper Leipzig - Bayern (25/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

5. MULTILIVE: Ingevallen Mertens bevrijdt Napoli met assist - strafschoppen in het King Power Stadium (19/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Vandaag staan er over onze landsgrenzen enkele interessante bekerduels op het menu. Om 20u45 krijgen we het eerste luik van de kwartfinales van de... [naar artikel]

6. Herbeleef hoe ingevallen Mertens met assist Napoli aan krappe zege hielp en City strafschoppen nodig had tegen verdienstelijk Leicester (19/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

7. Geen heldenrol, wel een prijs voor Mertens: Napoli wint Italiaanse bekerfinale na strafschoppen tegen Juventus (17/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Finale Coppa Italia • Stadio Olimpico • Mertens blijft 2 jaar langer bij Napoli • Aftrap: 21 uur [naar artikel]

8. Dries Mertens wint Coppa Italia met Napoli na strafschoppen tegen Juventus: “Ik heb lang nagedacht voor ik verlengde” (18/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

Geen heldenrol, wel een prijs voor Dries Mertens. Napoli won de Coppa Italia na strafschoppen tegen competitieleider Juventus. Milik trapte de... [naar artikel]

9. De verlosser komt pas in blessuretijd: Brazilië beukt pas in blessuretijd Costa Ricaanse deur open (22/06/2018 - Het Belang van Limburg)

Brazilië heeft zich niet laten verrassen door Costa Rica, maar veel scheelde het niet. Pas in de 91ste minuut tikte Coutinho de verlossende 1-0 binnen, aan het einde van de blessuretijd kwam daar nog de 2-0 van Neymar bij. De Seleçao begint met vier op zes aan het WK, maar schitterde nog niet. [naar artikel]

10. LIVE NAPOLI-UDINESE (20u45). Welk effect heeft heisa rond TikTok-video Osimhen op wedstrijd van Napoli? (27/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Hommeles bij Napoli nadat de club in een TikTok-video spotte met zijn eigen spits Victor Osimhen. De Italiaanse kampioen verwijderde het filmpje, maar Osimhen dreigt met juridische stappen. Welk effect heeft de heisa op de match van vanavond tegen Udinese? Volg alles op de voet in onze liveblog. [naar artikel]