Standard ontsnapt aan nieuwe blamage en mag doelman van Crombrugge bedanken

26/01/2017 - 22:36
"Standard heeft op het nippertje een nieuwe nederlaag vermeden. Standard kwam vroeg op voorsprong via Belfodil, maar in de tweede helft zetten de"

1. Standard ontsnapt aan nieuwe blamage en mag doelman van Crombrugge bedanken (26/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Standard heeft op het nippertje een nieuwe nederlaag vermeden. Standard kwam vroeg op voorsprong via Belfodil, maar in de tweede helft zetten de [naar artikel]

2. Ex-chef Peter Goossens: ‘Mensen bedanken ons, maar eigenlijk moeten wij de mensen bedanken’ (22/12/2023 - De Tijd)

22:00 Sinds deze ochtend staat er 'ex' op zijn visitekaartje. Peter Goossens is ex-chef van Hof van Cleve. Gisteren doofde hij er voor het laatst de vuren in zijn keuken, na 38 jaar en met drie sterren. [naar artikel]

3. REACTIES. Hendrik Van Crombrugge niet mals voor Anderlecht na blamage, Felice Mazzu “begrijpt paar zaken niet” (20/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Alweer een trieste avond voor Anderlecht. Paars-wit ging op de dertiende speeldag met 3-2 onderuit op het veld van rode lantaarn Zulte Waregem. De achterstand op leider Genk bedraagt nu al 19 punten… [naar artikel]

4. Standard ontsnapt in extremis aan nieuwe blamage (26/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

5. LIVE. Anderlecht ontsnapt aan 2-1 nadat Van Crombrugge eigen fout rechtzet! (08/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Twaalfde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u15 • Ghelamco Arena • Wint Anderlecht ook op het veld van AA Gent? [naar artikel]

6. LIVE. Sterk Anderlecht ontsnapt door bijzonder knullige actie Magallan aan achterstand, Van Crombrugge redt op de lijn! (16/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Lotto Park • Aftrap: zondag, 18u30 • Speeldag 22 [naar artikel]

7. FT buitenland: Inter ontsnapt aan blamage in beker (13/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Hoelang ligt de middenvelder van jouw favoriete ploeg in de lappenmand? Een speler die een schorsing moet uitzitten voor een belangrijke wedstrijd?... [naar artikel]

8. FT buitenland: Inter ontsnapt aan ware blamage in beker (13/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

9. FT buitenland: Wereldtitel levert Duitsers 350.000 euro op - Inter ontsnapt aan ware blamage in beker (13/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

10. Drama voor Juventus: Real Madrid ontsnapt in extra tijd aan blamage dankzij strafschop en rode kaart (11/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Real Madrid staat zoals verwacht in de halve finales van de Champions League, maar dat heeft veel moeite gekost. Na de 0-3 zege uit de heenmatch leek de kwalificatie een beklonken zaak, maar een efficiënt Juventus voetbalde zich naar een 0-3 voorsprong in Bernabeu. Verlengingen dus, maar in de extra tijd ging de bal plots op de stip voor Real. Een woedende Buffon werd in het tumult uitgesloten, Ronaldo klaar de klus. Real ontsnapt zo aan een blamage en staat alsnog in de halve finales. [naar artikel]