11/04/2018 - 22:49
"Real Madrid staat zoals verwacht in de halve finales van de Champions League, maar dat heeft veel moeite gekost. Na de 0-3 zege uit de heenmatch leek de kwalificatie een beklonken zaak, maar een efficiënt Juventus voetbalde zich naar een 0-3 voorsprong in Bernabeu. Verlengingen dus, maar in de extra tijd ging de bal plots op de stip voor Real. Een woedende Buffon werd in het tumult uitgesloten, Ronaldo klaar de klus. Real ontsnapt zo aan een blamage en staat alsnog in de halve finales. "

1. Drama voor Juventus: Real Madrid ontsnapt in extra tijd aan blamage dankzij strafschop en rode kaart (11/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Real Madrid staat zoals verwacht in de halve finales van de Champions League, maar dat heeft veel moeite gekost. Na de 0-3 zege uit de heenmatch leek de kwalificatie een beklonken zaak, maar een efficiënt Juventus voetbalde zich naar een 0-3 voorsprong in Bernabeu. Verlengingen dus, maar in de extra tijd ging de bal plots op de stip voor Real. Een woedende Buffon werd in het tumult uitgesloten, Ronaldo klaar de klus. Real ontsnapt zo aan een blamage en staat alsnog in de halve finales. [naar artikel]

2. KAA Gent ontsnapt aan blamage in IJsland dankzij hattrick van Gift Orban (10/11/2023 - Sporza)

Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar Gent keert met 3 punten terug uit IJsland na een 2-3 zege tegen Breidablik. Orban kopte de Buffalo's al vroeg op voorsprong, maar in 2 minuten gaf Gent daarna 2 goals weg. Pas in de tweede helft klom het dankzij nog twee goals van Orban op en over Breidablik. Zo blijft Gent leider in groep B, met 10 op 12. [naar artikel]

3. Juventus ontsnapt aan historisch puntenverlies tegen AC Milan na discutabele strafschop in extra tijd (10/03/2017 - Het Belang van Limburg)

Juventus leek lange tijd op weg om op de 28e speeldag in de Serie A historisch puntenverlies voor eigen volk te lijden. AC Milan leek tot in de extra tijd een punt te pakken maar dan werd een discutabele strafschop gefloten en kon Juventus dan toch de drie punten thuis houden. De laatste Italiaanse ploeg die erin slaagde om een punt te pakken in Turijn, was Frosinone dat in september 2015 1-1 gelijk kon spelen. [naar artikel]

4. LIVE. Tienkoppig Standard leidt dankzij rake strafschop Amallah, Buffalo’s krijgen geen strafschop na hands Emond (22/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 1 • Sclessin • Ref: Lawrence Visser [naar artikel]

5. Tienkoppig Charleroi sneuvelt in slotfase: matig OH Leuven ontsnapt dankzij vederlichte strafschop (29/07/2023 - Het Belang van Limburg)

OH Leuven heeft nog veel werk aan de winkel. Op bezoek bij Charleroi speelde het team van Brys meer dan 75 minuten met een mannetje meer maar de bezoekers slaagden er amper in om een doelkans bij elkaar te voetballen. Uiteindelijk bleek de vroege treffer van Dabbagh net niet voldoende voor Charleroi om een eerste overwinning te boeken. Opoku versierde een strafschop en zette die ook zelf netjes om. [naar artikel]

6. Vertrekt Cristiano Ronaldo na Europese blamage bij Juventus? “Het is tijd om na te denken over de toekomst” (09/08/2020 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo gaat na de uitschakeling in de Champions League nadenken over zijn toekomst. De Portugese sterspeler werd met Juventus al in de achtste finales uitgeschakeld door Olympique Lyon. [naar artikel]

7. CHAMPIONS LEAGUE. Sergio Gomez (ex-Anderlecht) krijgt rood in gelijkspel Manchester City, Juventus op de rand van de uitschakeling na blamage in Israël (11/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Manchester City is op bezoek bij het Deense Kopenhagen niet verder gekomen dan een 0-0-gelijkspel. City, dat een uur met tien verder moest na een rode kaart van Sergio Gomez (ex-Anderlecht), kan straks wel zeker zijn van de volgende ronde als Sevilla niet wint tegen Dortmund. Verder staat Juventus op de rand van de uitschakeling. De Oude Dame ging tegen Maccabi Haifa kansloos onderuit. De volgende ronde halen wordt zo wel heel erg moeilijk. [naar artikel]

8. Standard ontsnapt in extremis aan nieuwe blamage (26/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Standard heeft op het nippertje een nieuwe nederlaag vermeden. Standard kwam vroeg op voorsprong via Belfodil, maar in de tweede helft zetten de [naar artikel]

9. Standard ontsnapt aan nieuwe blamage en mag doelman van Crombrugge bedanken (26/01/2017 - Het Laatste Nieuws)