Achterhaald: wat Haaland en Sevilla-keeper Bounou elkaar toeriepen

10/03/2021 - 17:54
"‘t Was gisteravond weer tijd voor de grote Haaland-show. Het Noorse fenomeen van Borussia Dortmund scoorde twee keer tegen Sevilla, maar vooral zijn laatste treffer ging over de tongen. Na z’n penalty te hebben binnengeknald, liep Haaland provocerend naar de Sevilla-keeper en riep ‘m iets toe. Maar wat?"

1. Achterhaald: wat Haaland en Sevilla-keeper Bounou elkaar toeriepen (10/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

‘t Was gisteravond weer tijd voor de grote Haaland-show. Het Noorse fenomeen van Borussia Dortmund scoorde twee keer tegen Sevilla, maar vooral zijn laatste treffer ging over de tongen. Na z’n penalty te hebben binnengeknald, liep Haaland provocerend naar de Sevilla-keeper en riep ‘m iets toe. Maar wat? [naar artikel]

2. Ooit afgeremd door Courtois en Haaland is niet z’n beste vriend: wat u moet en mag weten over Bounou, die gisteren ook na match voor mooi moment zorgde (11/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een fijn moment na Marokko-Portugal. Marokkaans doelman Yassine Bounou kwam na de nieuwe stunt op het WK voetbal met zijn zoontje Isaac het veld op. Het kereltje kreeg de handschoenen van zijn papa en amuseerde zich te pletter. En zo vertederde de keeper van Sevilla - die als eerste Afrikaanse doelman drie clean sheets lukt op één WK - alweer. Enkele weetjes over ‘Bono’ om mee uit te pakken. [naar artikel]

3. Dribbelkont Bounou ontvangt met Hasselt zijn ex-club Aalst (07/02/2020 - Het Belang van Limburg)

Sporting Hasselt speelt zaterdag (20.00u) voor de tweede week op rij een topper. Na de onverwachte maar knappe zege bij leider Tienen ontvangt Hasselt nu traditieploeg Eendracht Aalst. Een speciale match voor man-in-vorm Mehdi Bounou, die zijn ex-ploeg treft. [naar artikel]

4. Sevilla lijkt op weg naar zure nederlaag, tot doelman Bounou er zich diep in blessuretijd mee komt moeien (21/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Dolle taferelen in La Liga, gisteravond. Sevilla-keeper Yassine Bounou scoorde in de uitwedstrijd tegen Real Vallodolid diep in blessuretijd immers nog de gelijkmaker. De Marokkaanse doelman schoot in de 95ste minuut keurig de 1-1 binnen. [naar artikel]

5. Patro zet indrukwekkende zegereeks verder dankzij snel doelpunt van Bounou (07/11/2021 - Het Belang van Limburg)

Kon Patro na de onderbreking van vorig weekend de zegereeks van 12 op 12 verder zetten? Na amper een kwartier gaf Mehdi Bounou al het antwoord: “Ja!”. Al moest paarswit er wel een wedstrijd lang met man en macht voor knokken. “Francs Borains is de beste ploeg waar we al tegen speelden,” vond matchwinnaar Bounou. [naar artikel]

6. Patro zonder Gueroui en creatieveling Bounou naar Dender (04/03/2022 - Het Belang van Limburg)

Door de schorsingen van regulator Gueroui en creatieveling Bounou trekt Patro zaterdagavond behoorlijk gehavend naar nummer vier Dender. Terwijl de ploeg van Regi Van Acker vier van z’n jongste vijf wedstrijden won, hapert bij Patro de scoremachine nog te veel. Daarom pakte coach Stijnen vorige week uit met een verrassende zet door Arénate offensief centraal uit te spelen. Met succes, want de Fransman scoorde de gelijkmaker. “Hier kennen ze me allemaal als flankaanvaller, maar in het verleden speelde ik dikwijls dans l’axe,” glundert Arénate, die tegen Dender op zoek gaat naar zijn zesde treffer. Mombongo (nek) is out, Dijkhuizen komt uit schorsing. [naar artikel]

7. Mehdi Bounou (Patro) speelt tegen Ganshoren eerste officiële match van het seizoen (19/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Wat hebben Jason Denayer en Pierre Kompany gemeen? FC Ganshoren. De ene zette er zijn eerste voetbalpasjes, de ander droeg er de burgemeesterssjerp. Zondag is groen-zwart te gast op Patro. Mehdi Bounou kijkt alvast uit naar zijn eerste officiële wedstrijd van het seizoen: “Eindelijk!” [naar artikel]

8. LIVE CROKY CUP. Larin trapt eerste kans na de rust naast, Patro Eisden reageert via Bounou (09/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Croky Cup • Aftrap: 20u45 • Patro Eisden speelt in 1ste amateur • Wedstrijd is LIVE te bekijken op VTM2, uitzending start om 20u25 [naar artikel]

9. Wingers Bamona en Bounou bezorgen Patro Eisden overwinning in Charleroi (13/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Patro Eisden heeft zondagmiddag met 1-3 gewonnen op het veld van Sporting Charleroi B. [naar artikel]

10. LIVE MAROKKO-KROATIË. Net voor rust eindelijk opwinding: Bounou stopt poging van Vlasic, Modric schiet over (23/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Groep F, WK voetbal • Aftrap: 11 uur • Stadion: Al Bayt Stadium • Scheidsrechter: Fernando Andrés Rapallini [naar artikel]