21/03/2021 - 11:17
"Dolle taferelen in La Liga, gisteravond. Sevilla-keeper Yassine Bounou scoorde in de uitwedstrijd tegen Real Vallodolid diep in blessuretijd immers nog de gelijkmaker. De Marokkaanse doelman schoot in de 95ste minuut keurig de 1-1 binnen."

1. Sevilla lijkt op weg naar zure nederlaag, tot doelman Bounou er zich diep in blessuretijd mee komt moeien (21/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Dolle taferelen in La Liga, gisteravond. Sevilla-keeper Yassine Bounou scoorde in de uitwedstrijd tegen Real Vallodolid diep in blessuretijd immers nog de gelijkmaker. De Marokkaanse doelman schoot in de 95ste minuut keurig de 1-1 binnen. [naar artikel]

2. Achterhaald: wat Haaland en Sevilla-keeper Bounou elkaar toeriepen (10/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

‘t Was gisteravond weer tijd voor de grote Haaland-show. Het Noorse fenomeen van Borussia Dortmund scoorde twee keer tegen Sevilla, maar vooral zijn laatste treffer ging over de tongen. Na z’n penalty te hebben binnengeknald, liep Haaland provocerend naar de Sevilla-keeper en riep ‘m iets toe. Maar wat? [naar artikel]

3. Opvallend: Marokkaanse doelman Bounou zingt volkslied mee, maar staat toch niet tussen de palen (27/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Als de Rode Duivels willen winnen van Marokko, zullen ze voorbij doelman Monir El Kajoui moeten. Dat is opvallend, want tijdens het volkslied stond eerste keeper Yassine Bounou nog op het veld. De doelman van Sevilla tastte tijdens de hymne echter naar het hoofd en verdween dan op mysterieuze wijze. [naar artikel]

4. Marokkaanse doelman Bounou verovert voetbalharten met nieuwe topmatch op WK, mooie geste én moment met zoontje (10/12/2022 - Het Belang van Limburg)

De Marokkaanse doelman Yassine Bounou is verkozen tot Man van de Match na de kwartfinale op het WK in Qatar tussen Marokko en Portugal. [naar artikel]

5. Het mysterie eindelijk ontrafeld: daarom ‘verdween’ Marokkaans doelman Bounou vlak voor aftrap tegen Rode Duivels plots (05/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

U herinnert zich ongetwijfeld nog de ‘verdwijntruc’ van Yassine Bounou vlak voor de WK-match van Marokko tegen de Rode Duivels. De doelman verdween na de volksliederen, en nadat hij naar het hoofd had gegrepen, plots van het veld. In een interview met deze krant legt landgenoot en ploegmaat Bilal El Khannouss nu uit wat er precies aan de hand was. [naar artikel]

6. Courtois samen met WK-uitblinkers Martínez en Bounou genomineerd voor FIFA-trofee voor beste doelman (08/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Thibaut Courtois (30) komt in aanmerking voor een nieuwe individuele prijs. Onze landgenoot is genomineerd voor ‘The Best FIFA Men’s Goalkeeper Award’. De winnaar wordt op 27 februari bekend gemaakt. [naar artikel]

7. LIVE. Sevilla-doelman Bono houdt Sevilla voorlopig recht tegen sterk Manchester United (16/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Stadion Köln (21u) [naar artikel]

8. LIVE SEVILLA-ARSENAL. Kan Sevilla de nederlaag nog afwenden in het absolute slot van de match? (24/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Sevilla en Arsenal treffen elkaar op dit moment in de Champions League. Dodi Lukebakio werd na 57 minuten gewisseld en Leandro Trossard viel intussen in bij Arsenal, dat met 1-2 leidt. Komen de Gunners nog in de problemen? Volg de match live op deze pagina! [naar artikel]

9. De verlosser komt pas in blessuretijd: Brazilië beukt pas in blessuretijd Costa Ricaanse deur open (22/06/2018 - Het Belang van Limburg)

Brazilië heeft zich niet laten verrassen door Costa Rica, maar veel scheelde het niet. Pas in de 91ste minuut tikte Coutinho de verlossende 1-0 binnen, aan het einde van de blessuretijd kwam daar nog de 2-0 van Neymar bij. De Seleçao begint met vier op zes aan het WK, maar schitterde nog niet. [naar artikel]