10/03/2021 - 22:54
"Geen nieuw mirakel. FC Barcelona heeft het niet opnieuw kunnen flikken tegen Paris Saint-Germain in de Champions League. Het werd 1-1 in het Parc des Princes, nadat PSG de heenmatch in Spanje met 1-4 had gewonnen. Lionel Messi scoorde een wondergoal, maar miste ook een strafschop. Was dit zijn laatste CL-match ooit voor Barça?"

1. Nieuwe remontada zit er niet in: PSG klaart nu wel de klus tegen Barça en Messi, die wereldgoal scoort én penalty mist (10/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Geen nieuw mirakel. FC Barcelona heeft het niet opnieuw kunnen flikken tegen Paris Saint-Germain in de Champions League. Het werd 1-1 in het Parc des Princes, nadat PSG de heenmatch in Spanje met 1-4 had gewonnen. Lionel Messi scoorde een wondergoal, maar miste ook een strafschop. Was dit zijn laatste CL-match ooit voor Barça? [naar artikel]

2. Nieuwe remontada in Spanje: Sevilla haalt met tien man 0-2 achterstand op dankzij heerlijke wereldgoal (14/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Wat is dat deze week toch met comebacks? AS Roma kegelde Barcelona uit de Champions League door een 4-1 achterstand op te halen, en alleen een late penalty weerhield Juventus ervan om Real uit te schakelen na een 0-3 nederlaag in de heenmatch. In de Europa League kregen we eveneens enkele sensationele ommezwaaien, zaterdag is het de beurt aan de Spaanse competitie. Sevilla keek een kwartier voor tijd met een man minder tegen een 0-2 achterstand aan, maar dankzij een waanzinnige wereldgoal pakte het nog een punt tegen Villarreal. [naar artikel]

3. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

4. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]

5. Een wereldgoal, een late ommekeer, één keer verlengingen en één keer penalty’s: Noord-Macedonië, Hongarije, Slovakije en Schotland naar het EK na avond vol suspens (12/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Spektakel in de play-offs om het EK voetbal na een avond vol onverwachte plotwendingen. Na vier spannende wedstrijden wisten Noord-Macedonië, Hongarije, Slovakije en Schotland zich te plaatsen. De suspens was nooit veraf. [naar artikel]

6. Een wereldgoal, een late ommekeer, één keer verlengingen en één keer penalty’s: Noord-Macedonië, Hongarije, Slovakije en Schotland naar het EK na avond vol suspense (12/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Spektakel in de play-offs om het EK voetbal na een avond vol onverwachte plotwendingen. Na vier spannende wedstrijden wisten Noord-Macedonië, Hongarije, Slovakije en Schotland zich te plaatsen. De suspense was nooit veraf. [naar artikel]

7. LIVE MAN CITY-LEIPZIG. Net geen wereldgoal voor De Bruyne, maar City wel in zetel: Haaland scoort penalty en rebound nadat ‘KDB’ staalhard tegen lat knalt! (14/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Manchester City wil zich vanavond in eigen huis kwalificeren voor de kwartfinales van de Champions League. Na de draw in Duitsland is City nu op een drafje op weg naar de kwartfinales. Haaland zette een penalty om en scoorde twee minuten nadien al de 2-0. Volg het op de voet in onze liveblog. [naar artikel]

8. KIJK. Dries Mertens scoort ei zo na wereldgoal, waarna ‘lepe’ penalty Galatasaray pijnlijk mislukt (27/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het Galatasaray van Dries Mertens ging gisteravond in de Turkse competitie met 0-1 winnen bij Istanbulspor, maar er viel meer spektakel te beleven dan die score doet vermoeden. [naar artikel]

9. Wereldgoal voor 2.500 fans, geschreeuw op de ref en veel penalty’s: dit was het weekend op de Limburgse voetbalvelden (27/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Het voorbije weekend werd er weer massaal gevoetbald op de Limburgse velden. Onze fotografen doorkruisten de hele provincie om wedstrijden bij te wonen en kwamen terug met een heleboel leuke filmpjes. Een wereldgoal voor 2.500 fans, geschreeuw op de ref en veel strafschoppen: je ziet het allemaal in deze compilatievideo. [naar artikel]