15/03/2021 - 21:34
"• Inhaalmatch Jupiler Pro League • Ref: Bram Van Driessche • Ghelamco Arena • Aftrap: 20u45"

1. LIVE. Rusten in Gent! Club speelde zeer zwakke eerste helft, maar ontsnapte aan achterstand na misser Yaremchuk (15/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Inhaalmatch Jupiler Pro League • Ref: Bram Van Driessche • Ghelamco Arena • Aftrap: 20u45 [naar artikel]

2. LIVE. Moeskroen ontsnapte al twee keer aan achterstand na misser Yaremchuk en kopbal Niangbo (15/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 20u45 • Ghelamco Arena • Scheidsrechter: Kevin van Damme • Gent kon al drie competitiematchen op rij niet winnen [naar artikel]

3. LIVE. AA Gent gaat rusten met kleine voorsprong na doelpunt Yaremchuk (19/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Elfde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u30 • Ghelamco Arena • Verrast Waasland-Beveren tegen AA Gent? [naar artikel]

4. LIVE. Rusten in Kortrijk! Geen goals in eerste helft, wel snel rood voor Yaremchuk (26/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 19de speeldag Jupiler Pro League • Guldensporenstadion • Hein Vanhaezebrouck keert terug naar ex-club KV Kortrijk • Gent won z'n laatste drie wedstrijden [naar artikel]

5. LIVE. Gent en Moeskroen rusten bij 1-0 na goal Yaremchuk en daar mogen vooral de bezoekers blij mee zijn (15/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

6. LIVE. Rusten bij 1-1 in Mechelen, na goals van Yaremchuk en Storm (19/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • AFAS Stadion • Bij winst komt Gent op gelijke hoogte met KV Mechelen [naar artikel]

7. Roman Yaremchuk wil bij Valencia zijn zelfvertrouwen terugwinnen: “Ik speelde bij Club Brugge een paar goede wedstrijden, maar ze gaven me weinig kansen” (14/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Op 29 augustus 2022 kondigde Club Brugge trots de komst aan van Roman Yaremchuk voor een recordbedrag van 16 miljoen euro, nu - iets meer dan een jaar later - praat de Oekraïner voor het eerst met de media over zijn transfer naar Valencia CF. En hij blikt ook kort terug op zijn periode bij Club Brugge. [naar artikel]

8. LIVEBLOG VALENCIA-REAL. De Koninklijke op dubbele achterstand! Club-huurling Yaremchuk zet 2-0 op het bord (02/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Competitieleider Real Madrid trekt naar Valencia. Sterspeler Vinicius houdt slechte herinneringen over aan hun laatste confrontatie, hoe beleeft hij deze wedstrijd? En kan Real Madrid zijn leiderspositie versterken? Volg het op de voet via onze liveblog. [naar artikel]

9. LIVE: Rusten geblazen in Brussel. Bij momenten flitsende Duivels gaan rusten met voorsprong na goals Mertens en Lukaku (11/06/2018 - Het Laatste Nieuws)

De Rode Duivels leggen de laatste hand aan hun WK-voorbereiding met een uitwuifwedstrijd tegen Costa Rica. Bondscoach Roberto Martínez beloofde... [naar artikel]

10. LIVE. Rusten in Waregem: Mbokani trof vlak voor rust raak, Essevee speelde nochtans aardig mee (19/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 22ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u30 • Regenboogstadion • Antwerp wil zich staande houden in de top zes [naar artikel]