LIVE. Haaland scoort na amper 3 minuten tegen Köln, Hazard laat de 0-2 liggen!

20/03/2021 - 15:41
"• Bundesliga • Aftrap: 15u30 • RheinEnergieStadion • Witsel is gekwetst bij Dortmund, geen Bornauw bij FC Köln"

1. LIVE. Haaland scoort na amper 3 minuten tegen Köln, Hazard laat de 0-2 liggen! (20/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Bundesliga • Aftrap: 15u30 • RheinEnergieStadion • Witsel is gekwetst bij Dortmund, geen Bornauw bij FC Köln [naar artikel]

2. Haaland scoort wereldgoal, Doku dribbelt zich in 10 minuten naar record, Openda scoort en maakt ruzie (08/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Manchester City is al zeker van een plaats in de achtste finales van de Champions League. Met invaller Doku gingen ze bijzonder vlot voorbij Rode Ster Belgrado. Erling Haaland (2x) en Phil Foden zorgden voor de doelpunten. Ook Loïs Openda en Leipzig zijn al zeker van de eindronde na een 1-2-overwinning op het veld van Young Boys. Openda was trefzeker en scoorde z’n tweede Champions League-doelpunt. [naar artikel]

3. Genk-killer Haaland scoort hattrick in 23 minuten bij debuut voor Dortmund (18/01/2020 - Het Belang van Limburg)

Borussia Dortmund is de terugronde in de Bundesliga begonnen met een zege. Die Borussen moesten er wel voor knokken, want het kwam tot twee keer toe op een achterstand van twee doelpunten bij Augsburg. Uiteindelijk werd er met 3-5 gewonnen. Thorgan Hazard gaf twee assists en Axel Witsel vierde zijn terugkeer na een neusbreuk, maar alle aandacht ging naar nieuwkomer Erling Haaland: het Noorse toptalent viel in na 56 minuten en scoorde meteen een hattrick. Haaland lukte in de groepsfase van de Champions League ook al een hattrick tegen KRC Genk [naar artikel]

4. Haaland scoort elke negentien minuten (03/02/2020 - Het Belang van Limburg)

5. LIVE. GOAL! Erling Haaland scoort na amper 3 minuten tegen Köln (20/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

6. De eerste van vele: Erling Haaland scoort al na twaalf minuten z’n eerste in loondienst van Manchester City (24/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Het heeft niet lang geduurd vooraleer Erling Haaland zijn eerste goal voor zijn nieuwe club Manchester City in de boeken mocht schrijven. In een oefenpartij tegen Bayern München tekende de Noor meteen voor het enigste doelpunt. [naar artikel]

7. LIVE. Wat een fenomeen! Haaland scoort al na 39 minuten hattrick tegen Forest (31/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Vijfde speeldag Premier League • Aftrap: 20u30 • Etihad Stadium • Mangala is geblesseerd bij Nottingham [naar artikel]

8. LIVE BRIGHTON-MAN CITY. Dan toch de voorsprong voor De Bruyne en co! Foden scoort luttele minuten na grote misser Haaland (24/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zondag vierde Manchester City de vijfde titel in zes jaar, vanavond trekken Kevin De Bruyne en co al naar Brighton. Hebben de Citizens het feestje goed verteerd? Mis niets van het duel in onderstaande liveblog. [naar artikel]

9. VIDEO. Horrorstart voor Vincent Kompany en Burnley in Premier League: onvermijdelijke Erling Haaland scoort al na drie minuten (11/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Hij zal er zich wat anders van voorgesteld hebben. Vincent Kompany coachte vrijdagavond zijn allereerste Premier League-wedstrijd als trainer van Burnley tegen zijn ex-club Manchester City, maar na drie minuten was zijn team al op achtervolgen aangewezen. De onvermijdelijke Erling Haaland tekende voor de 0-1 nadat Rodri een voorzet van Kevin De Bruyne terug in het pak gekopt had. [naar artikel]