LIVE. GOAL! Erling Haaland scoort na amper 3 minuten tegen Köln

20/03/2021 - 15:36
"• Bundesliga • Aftrap: 15u30 • RheinEnergieStadion • Witsel is gekwetst bij Dortmund, geen Bornauw bij FC Köln"

1. LIVE. GOAL! Erling Haaland scoort na amper 3 minuten tegen Köln (20/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Bundesliga • Aftrap: 15u30 • RheinEnergieStadion • Witsel is gekwetst bij Dortmund, geen Bornauw bij FC Köln [naar artikel]

2. De eerste van vele: Erling Haaland scoort al na twaalf minuten z’n eerste in loondienst van Manchester City (24/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Het heeft niet lang geduurd vooraleer Erling Haaland zijn eerste goal voor zijn nieuwe club Manchester City in de boeken mocht schrijven. In een oefenpartij tegen Bayern München tekende de Noor meteen voor het enigste doelpunt. [naar artikel]

3. VIDEO. Horrorstart voor Vincent Kompany en Burnley in Premier League: onvermijdelijke Erling Haaland scoort al na drie minuten (11/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Hij zal er zich wat anders van voorgesteld hebben. Vincent Kompany coachte vrijdagavond zijn allereerste Premier League-wedstrijd als trainer van Burnley tegen zijn ex-club Manchester City, maar na drie minuten was zijn team al op achtervolgen aangewezen. De onvermijdelijke Erling Haaland tekende voor de 0-1 nadat Rodri een voorzet van Kevin De Bruyne terug in het pak gekopt had. [naar artikel]

4. Erling Haaland opent nieuwe seizoen met goal na amper zeven minuten en krijgt prompt een cheque als beloning (23/07/2023 - Het Belang van Limburg)

De eerste voorbereidingsmatch van Manchester City werd er eentje met veel goals. In een uitverkocht nationaal stadion van Tokio ging het plaatselijke Yokohama F. Marinos met 3-5 voor de bijl. [naar artikel]

5. Buitenlandse media smullen van glansprestatie Erling Haaland: “Het leek wel alsof er een tweede Haaland op het veld liep” (15/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Ook in de buitenlandse pers was er voor aandacht voor de vijf doelpunten van Erling Haaland tegen Leipzig. De Noor stuurde de Duitsers eigenhandig naar huis. Daarbovenop rondde de spits de kaap van dertig Champions League-doelpunten. En dat als jongste ooit. De buitenlandse pers was dan ook lyrisch. Een overzicht. [naar artikel]

6. Daar is het koningskoppel weer: Kevin De Bruyne en Erling Haaland slaan al na tien minuten toe in topper tegen Liverpool (22/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Tien minuten heeft het geduurd vooraleer Erling Haaland zijn eerste doelpunt na de WK-break maakte. De Noorse wereldspits van Manchester City scoorde donderdagavond in de vierde ronde van de League Cup tegen Liverpool het openingsdoelpunt op aangeven van… Kevin De Bruyne. [naar artikel]

7. Daar is Erling Haaland opnieuw: jong fenomeen scoort tegen Werder Bremen twaalfde doelpunt in acht wedstrijden (22/02/2020 - Het Belang van Limburg)

We schreven het dinsdag al na de Champions League-wedstrijd tegen PSG, we schrijven het nu opnieuw: het fenomeen blijft scoren. Erling Haaland scoorde nu ook tegen Werder Bremen in de Bundesliga: het is al zijn twaalfde doelpunten in acht wedstrijden in alle competities. Eindstand: 0-2. [naar artikel]

8. Toch concurrentie voor Erling Haaland: Manchester City-aanwinst Julián Álvarez scoort zes (!) keer in Copa Libertadores (26/05/2022 - Het Belang van Limburg)

Zes doelpunten in één wedstrijd in de Copa Libertadores, de Zuid-Amerikaanse versie van de Champions League. Dan kan je iets. En dat zag Manchester City al eerder. The Citizens haalden River Plate-aanvaller Julián Álvarez (22) in de winter al binnen, maar verhuren hem nog een half aan de Argentijnse topclub. [naar artikel]

9. Erling Haaland is niet te stoppen en scoort nog voor rust zijn tweede hattrick op rij voor Manchester City (31/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Geen Kevin De Bruyne, geen probleem voor Erling Haaland. De Noorse topspits had er na 38 minuten alweer drie in het netje liggen voor Manchester City tegen Nottingham Forrest. Goed voor zijn tweede hattrick op rij en de veertiende uit zijn carrière. Straf. Haaland zit intussen al aan negen goals dit seizoen. Niemand deed ooit beter in zijn eerste vijf matchen in de Premier League. [naar artikel]

10. Erling Haaland blijft records breken in de Premier League: Noorse spits is de snelste speler ooit die 20 competitiegoals scoort (29/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Erling Haaland is en blijft een fenomeen. De Noor verkeert al sinds de start van het seizoen in supervorm en hij is die na de WK-break niet kwijt. Integendeel. De 22-jarige superspits blijft ook nu nog records breken. Zo is hij na de overwinning tegen Leeds van gisteren alweer een nieuw record rijker. [naar artikel]