LIVE. Biedt de tweede helft beterschap (en goals)?

21/03/2021 - 21:51
"• Jupiler Pro League • Ghelamco Arena • Aftrap om 20u45 • AA Gent pas twaalfde, Cercle Brugge vecht tegen degradatie"

1. LIVE. Beterschap in tweede helft? Nog geen goals in Juventus-Lazio (20/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Serie A • Aftrap: 21u45 • Allianz Stadium • Ref: Daniele Orsato [naar artikel]

2. LIVE: Moeskroen versiert beste kans van de match, tweede helft biedt beterschap (0-0) (15/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap 20u30 Le Canonnier Ref: Eric Lambrechts Oostende volgt als nummer 12 op één punt van Moeskroen [naar artikel]

3. LIVE ANTWERP-CLUB BRUGGE. Tweede helft biedt vooralsnog weinig beterschap qua spektakel (05/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

• 24ste speeldag • Aftrap: zondag, 13u30 • Bosuilstadion • Antwerp kan Club op negen punten zetten [naar artikel]

4. LIVE. Geen goals in Charleroi-Oostende, brengt de tweede helft beterschap? (09/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Charleroi - KV Oostende • De Carolo’s verloren vorige week met 3-0 van Moeskroen • Stade du Pays de Charleroi • Aftrap: 18 uur [naar artikel]

5. STVV overklast Waasland-Beveren met 4 goals in de tweede helft (17/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Wat niet lukte in de eerste helft, ging weergaloos in de tweede. Bamba en Boli weten elk met twee goals de kanaries te verlossen. [naar artikel]

6. LIVE KV MECHELEN-STANDARD. Brengt de tweede helft beterschap Achter de Kazerne? (19/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]

7. LIVE. Weinig beterschap in de tweede helft (02/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 24ste speeldag Jupiler Pro League [naar artikel]

8. LIVE. 0-0: Krijgen we beterschap in tweede helft van de Waalse derby? (06/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 18u30 [naar artikel]

9. LIVE. Flauwe eerste helft op Jan Breydel, brengt tweede helft beterschap? (13/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Vierde speeldag • Aftrap: 18u15 • Jan Breydelstadion • Beide ploegen hebben drie punten [naar artikel]

10. LIVE: Vanderhaeghe grijpt in na archislechte eerste helft, brengt tweede periode beterschap? (0-0) (17/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent en Racing Genk openen de vierde speeldag in PO1. De Oost-Vlamingen kunnen Anderlecht bij winst bijbenen op de tweede plaats in de stand,... [naar artikel]

11. LIVE GENK-UNION. Wie trekt het laken naar zich toe in de tweede helft? (21/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Genk en Union zijn er weer aan begonnen in de Cegeka Arena. Het staat 1-1 na goals van McKenzie en Boniface. Volg de tweede helft op de voet in onderstaande liveblog! [naar artikel]

12. LIVE. Brilscore tussen Manchester City en Dortmund, brengt tweede helft beterschap? (14/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag Champions League, groep G • Stadion: City of Manchester Stadium • Scheidsrechter: Daniele Orsato (Ita) • KIJK LIVE op VTM 2 of volg het via deze pagina [naar artikel]

13. LIVE. Boyata en Lukebakio in Berlijnse stadsderby: krijgen we goals in de tweede helft? (22/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

14. LIVE. Tweede helft afgetrapt, beterschap na rust? (23/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Arena Nationala, Boekarest (21u) • Ref: Felix Brych (DUI) • Heenmatch achtste finales Champions League • Yannick Carrasco is geblesseerd [naar artikel]

15. LIVE. Tweede helft afgetrapt, krijgen we nu wel goals te zien? (01/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 11 • Aftrap: 18u15 • Sclessin [naar artikel]

16. LIVE. Scoren de Red Panthers nog wat extra goals in de tweede helft? (19/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

De Red Panthers kijken vanavond Rusland in de ogen voor hun tweede wedstrijd op het EK hockey. Kunnen onze hockeyvrouwen winnen na de knappe 1-1... [naar artikel]

17. LIVE. Brengt de tweede helft tussen STVV en Eupen beterschap? (02/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 21u • Stayen • Speeldag 10 [naar artikel]

18. LIVE (20u). Na de mist als spelbreker: komt Union in tweede helft tegen Seraing nog in de problemen? (18/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Seraing-Union werd zaterdag na amper één helft gestaakt. Door een dicht mistgordijn werd voetballen onmogelijk in het Stade du Pairay. De Brusselaars leidden op dat moment met 0-2 na 45 minuten na goals van Undav en Vanzeir. Komt de leider - met tien na rood voor Bager - na rust nog in de problemen? Volg de tweede helft in onderstaande liveblog. [naar artikel]

19. LIVE. Geen goals voor rust, breekt Lukaku de ban in tweede helft? (25/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Serie A • Aftrap: 15u • San Siro • Inter heel dicht bij titel [naar artikel]

20. LIVE. Teuma mist strafschop, maar scoort bij tweede poging (0-3) (18/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

21. LIVE. We zijn er weer aan begonnen in Linz! Krijgen we goals in de tweede helft? (26/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Stadion der Stadt Linz [naar artikel]

22. LIVE BRAZILIË-ZWITSERLAND. De tweede helft is op gang getrapt. Krijgen we nog goals? (28/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag groepsfase WK voetbal • Aftrap: 17u • Beide ploegen hebben 3 punten na winst in de eerste groepsmatch • Stadium 974 [naar artikel]

23. Rollercoaster in het Guldensporenstadion (03/09/2018 - De Morgen)

Zes goals in de tweede helft. Alweer een gemiste strafschop voor Racing Genk en twee knappe goals van Ilombé Mboyo. De wedstrijd die niemand verdiende te verliezen eindigde op 3-3. [naar artikel]

24. LIVE: Tekenen van beterschap in tweede helft tussen Standard en Charleroi (16/12/2023 - Sporza)

Carl Hoefkens heeft een duidelijk doel: 2024 ingaan met 9 op 9. Dan moet Standard thuis beginnen met een zege tegen Charleroi. Winnen ze in Luik de Waalse derby? [naar artikel]

25. LIVE. Geen afscheiding na 45 minuten op Jan Breydel, wel goals in de tweede helft? (06/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 18u30 • Jan Breydelstadion • Eerste wedstrijd voor Yves Vanderhaeghe als Cercle-coach [naar artikel]