24/03/2021 - 19:17
"Het ziet er niet goed uit voor Oranje in zijn eerste kwalificatiewedstrijd voor het WK 2022. Onze Noorderburen trokken met een 2-0-achterstand de kleedkamer in tegen Turkije en meteen na rust slikten ze een derde tegendoelpunt. Gemiste kansen en ongelukkige tegendoelpunten nekten Nederland."

1. LIVE. Nederland in de problemen: Oranje kijkt tegen pijnlijke 3-0-achterstand aan in Turkije (24/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Het ziet er niet goed uit voor Oranje in zijn eerste kwalificatiewedstrijd voor het WK 2022. Onze Noorderburen trokken met een 2-0-achterstand de kleedkamer in tegen Turkije en meteen na rust slikten ze een derde tegendoelpunt. Gemiste kansen en ongelukkige tegendoelpunten nekten Nederland. [naar artikel]

2. Nederland in de problemen: Oranje kijkt tegen pijnlijke 3-0-achterstand aan in Turkije (24/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

4. Nederland lijdt na spektakelstuk in Turkije pijnlijke 4-2-nederlaag en mist start in WK-kwalificatie (24/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Het mocht niet zijn voor Nederland, na een waar spektakel in Turkije. Onze Noorderburen trokken met een 2-0-achterstand de kleedkamer in en meteen na rust slikten ze een derde tegendoelpunt. Nederland kwam even terug tot 3-2, maar de vele gemiste kansen speelden hen uiteindelijk toch parten. [naar artikel]

5. Nederland kwam na 3-0-achterstand terug tot op één goal, maar Turkije loopt weer uit tot 4-2 (24/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Het zag er lang niet goed uit voor Oranje in zijn eerste kwalificatiewedstrijd voor het WK 2022. Onze Noorderburen trokken met een 2-0-achterstand de kleedkamer in tegen Turkije en meteen na rust slikten ze een derde tegendoelpunt. Nederland kwam even terug tot 3-2, maar de thuisploeg liep snel weer een doelpunt uit. [naar artikel]

6. Onze opinie. “Er zijn twee uitwegen uit de energiecrisis. Een pijnlijke, en een héél pijnlijke” (29/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Pijn is niet leuk. Maar als die onvermijdelijk is, kies je nog steeds beter zelf hoe en waar je die voelt. Zoals je bij een coronaprik mag kiezen of de spuit — en de stijfheid de dag erna — in je rechter- of linkerarm gaat. Zo is het ook met deze energiecrisis, waarschuwen bijna alle experts. Ofwel besparen we zelf heel drastisch, ofwel stijgen de prijzen nog zo astronomisch verder dat we ze gewoon niet meer kunnen betalen. De grote vraag: durven partijen ook die boodschap te brengen op het Overlegcomité? [naar artikel]

7. BEKERLIVE: Kan AA Gent pijnlijke uitschakeling nog vermijden in tweede helft? (3-1) - Ook Standard op achterstand in Oostende (12/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Vanavond worden al twee kwartfinales in de Croky Cup afgewerkt. Yves Vanderhaeghe gaat met AA Gent, dat hij opnieuw op de rails heeft gekregen, op... [naar artikel]

8. Enorme rel tussen Turkije en Nederland na nazi-opmerking Erdogan: "Nederland laat zich niet chanteren" (11/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Het besluit van de Nederlandse regering om de Turkse minister van Buitenlandse Zaken, Mevlüt Çavusoglu, zaterdag niet toe te laten, heeft tot een [naar artikel]

9. LIVE FRANKRIJK-NEDERLAND (20u45). 2-0! Nederland in de problemen: Griezmann en Upamecano brengen Frankrijk meteen op een dubbele voorsprong (24/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Onze Noorder- en Zuiderburen nemen het vanavond op tegen elkaar in hun EK-kwalificatie. In het Stade de France moet Nederland meteen achtervolgen nadat Griezmann Les Bleus meteen op voorsprong schoot. Volg de match via onderstaande liveblog. [naar artikel]

10. “De VS heeft een weelde die een paar pijnlijke Europese problemen kan verzachten” (23/03/2022 - Het Nieuwsblad)

Amerikaans president Joe Biden komt morgen de violen stemmen met de Europese staats- en regeringsleiders in Brussel. Op de agenda – hoe kan het ook anders – de Russische invasie in Oekraïne. Het blijft daar zaak om het Europese front bijeen te houden. En wat Amerikaanse hulp om van het Russisch gas af te komen zou meer dan welkom zijn. [naar artikel]