24/03/2021 - 19:43
"Het zag er lang niet goed uit voor Oranje in zijn eerste kwalificatiewedstrijd voor het WK 2022. Onze Noorderburen trokken met een 2-0-achterstand de kleedkamer in tegen Turkije en meteen na rust slikten ze een derde tegendoelpunt. Nederland kwam even terug tot 3-2, maar de thuisploeg liep snel weer een doelpunt uit."

1. Nederland kwam na 3-0-achterstand terug tot op één goal, maar Turkije loopt weer uit tot 4-2 (24/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Het zag er lang niet goed uit voor Oranje in zijn eerste kwalificatiewedstrijd voor het WK 2022. Onze Noorderburen trokken met een 2-0-achterstand de kleedkamer in tegen Turkije en meteen na rust slikten ze een derde tegendoelpunt. Nederland kwam even terug tot 3-2, maar de thuisploeg liep snel weer een doelpunt uit. [naar artikel]

2. LIVE. Nederland in de problemen: Oranje kijkt tegen pijnlijke 3-0-achterstand aan in Turkije (24/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Het ziet er niet goed uit voor Oranje in zijn eerste kwalificatiewedstrijd voor het WK 2022. Onze Noorderburen trokken met een 2-0-achterstand de kleedkamer in tegen Turkije en meteen na rust slikten ze een derde tegendoelpunt. Gemiste kansen en ongelukkige tegendoelpunten nekten Nederland. [naar artikel]

3. Nederland in de problemen: Oranje kijkt tegen pijnlijke 3-0-achterstand aan in Turkije (24/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

5. Onwaarschijnlijke remonte in de maak? Oranje komt na 3-0 achterstand tegen Turkije terug tot op één goal (24/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Het zag er lang niet goed uit voor Oranje in zijn eerste kwalificatiewedstrijd voor het WK 2022. Onze Noorderburen trokken met een 2-0-achterstand de kleedkamer in tegen Turkije en meteen na rust slikten ze een derde tegendoelpunt. Maar ondertussen staat het 3-2 en ligt een straffe comeback binnen handbereik. [naar artikel]

6. Realiseert Nederland een straffe stunt? Oranje keert na 3-0-achterstand terug tot 3-2 (24/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

7. Diplomatieke rel tussen Nederland en Turkije loopt verder uit de hand (12/03/2017 - De Redactie)

Na het gedwongen vertrek onder politie-escorte gisterenavond van de Turkse minister voor Familiezaken Fatma Kaya zijn voor het Turkse consulaat in Rotterdam urenlang rellen geweest. Turkije is woest en dreigt met de "strengst mogelijke vergeldingen". [naar artikel]

8. Enorme rel tussen Turkije en Nederland na nazi-opmerking Erdogan: "Nederland laat zich niet chanteren" (11/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Het besluit van de Nederlandse regering om de Turkse minister van Buitenlandse Zaken, Mevlüt Çavusoglu, zaterdag niet toe te laten, heeft tot een [naar artikel]

9. Van Avermaet loopt aanzienlijke conditionele achterstand op (19/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Met een overweldigende meerderheid van stemmen werden Greg Van Avermaet (31) en Nafi Thiam (22) zaterdagavond verkozen tot Sportman en Sportvrouw [naar artikel]

10. Huisvuilophalers leggen het werk neer: ophaling in Antwerpse regio’s loopt achterstand op (21/06/2017 - Gazet van Antwerpen)

Een deel van de huisvuilophalers heeft woensdag een tijdlang spontaan het werk neergelegd. Ze uitten hun bezorgdheid over het niet correct aanbieden van het afval. [naar artikel]