Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Basisplaats tegen Rode Duivels wenkt voor mislukte Clubspits Krmencik: “Gebrand om ongelijk van ‘de Belgen’ te bewijzen”

26/03/2021 - 07:03
"Bij Club Brugge werd hij met een dikke onvoldoende doorgestuurd, in Griekenland lijkt-ie volledig herboren. Michael Krmencik (28) is hongerig om tegen de Rode Duivels zijn kunnen te tonen. “Natuurlijk wil hij zich aan België bewijzen.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Basisplaats tegen Rode Duivels wenkt voor mislukte Clubspits Krmencik: “Gebrand om ongelijk van ‘de Belgen’ te bewijzen” (26/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Bij Club Brugge werd hij met een dikke onvoldoende doorgestuurd, in Griekenland lijkt-ie volledig herboren. Michael Krmencik (28) is hongerig om tegen de Rode Duivels zijn kunnen te tonen. “Natuurlijk wil hij zich aan België bewijzen.” [naar artikel]


2. Clement gunt Krmencik eerste basisplaats bij Club Brugge in beker, zoals verwacht geen Vossen bij Zulte Waregem (05/02/2020 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge start woensdagavond in de terugwedstrijd van de Croky Cup op het veld van Zulte Waregem met Michael Krmencik in de aanval. Voor de Tsjechische aanwinst van blauw-zwart is het zijn eerste basisplaats. Zondag viel hij bij zijn debuut in tegen Antwerp. Krmencik vervangt De Ketelaere in de punt. [naar artikel]


3. Michael Krmencik hoopt op basisplaats bij Club Brugge: “Ik ben zeven kilo vet kwijt” (23/07/2020 - Het Belang van Limburg)

Scoren voor Club Brugge lukte hem nog niet, ook niet in de oefenmatch tegen Deinze. Maar Michael Krmencik (27) koestert wel degelijk blauw-zwarte dromen: “Als ik er één maak, zullen er veel volgen.” [naar artikel]


4. Praet onderuit met Sampdoria en daar zit doelpunt van deze ex-Clubspits voor iets tussen (16/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Een basisplaats van Dennis Praet volstond vandaag niet voor Sampdoria om AC Milan punten af te snoepen. De gewezen Gouden Schoen werd in het [naar artikel]


5. Zag u deze loeier al van Perisic? Ex-Clubspits brengt Inter in het zog van Napoli met heerlijke knal (31/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ivan Perisic. U kent hem ongetwijfeld nog van zijn Belgische periode bij Roeselare en Club Brugge. De Kroaat maakt tegenwoordig het mooie weer bij... [naar artikel]


6. ‘Nieuwe Clubspits Vazquez groter risico dan Portillo’ (05/04/2019 - De Morgen)

Met Victor Vazquez Solsona (24) haalt Club Brugge straks een talent van Barcelona binnen, de beste club ter wereld. De adelbrieven van Vazquez ogen mooi, maar dat deden die van Javier Portillo in 2005 ook. Hij slaagde slechts gedeeltelijk. Treedt Vazquez in zijn voetsporen of wordt hij een nieuwe goudklomp? ‘Vazquez is een groter risico dan Portillo’, vindt Emilio Ferrera. [naar artikel]


7. Voetbal Clubspits Kouemaha vier matchen geschorst (12/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


8. LIVE. Lukaku ziet vanop de bank hoe ex-Clubspits Okereke heerlijk doelpunt maakt voor Cremonese (28/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Serie A • Aftrap: 18u • Stadio Giovanni Zini • Valt Lukaku opnieuw in? [naar artikel]


9. LIVE. Antwerp moet verlengingen spelen in Plzen na late 1-0 van Krmencík (15/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Derde voorronde Europa League • Antwerp won heenmatch met 1-0 • Ref: Davide Massa • Doosan Arena [naar artikel]


10. LIVE. GOAL! Krmencík met zijn tweede treffer van de avond, Antwerp virtueel uitgeschakeld (15/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Derde voorronde Europa League • Antwerp won heenmatch met 1-0 • Ref: Davide Massa • Doosan Arena [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!