Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Primeur voor België: Dunkin’ Donuts lanceert 42 vegan donuts (en 7 andere adresjes voor heerlijk plantaardig gebak)

06/04/2021 - 14:55
"Dunkin’ Donuts heeft na veel vraag ook vegan donuts toegevoegd aan hun menukaart. België en Nederland krijgen de primeur en hebben de eerste verkooppunten waar je de plantaardige guilty pleasures kan vinden. Maar het is niet de enige plek in ons land waar je met een liefde voor vegan gebak je hart kan ophalen. Check deze topadresjes eens."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Primeur voor België: Dunkin’ Donuts lanceert 42 vegan donuts (en 7 andere adresjes voor heerlijk plantaardig gebak) (06/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Dunkin’ Donuts heeft na veel vraag ook vegan donuts toegevoegd aan hun menukaart. België en Nederland krijgen de primeur en hebben de eerste verkooppunten waar je de plantaardige guilty pleasures kan vinden. Maar het is niet de enige plek in ons land waar je met een liefde voor vegan gebak je hart kan ophalen. Check deze topadresjes eens. [naar artikel]


2. Vegan recepten: tips en alternatieven waarmee je heerlijk plantaardig kan koken (01/11/2019 - De Morgen)

Tofu is droog, zonder eieren kan je geen lekkere chocomousse maken en veganistische gerechten hebben geen ‘punch’. Culinair journaliste Louise De Brabandere countert al die clichés over veganistisch koken. Ze experimenteert voor De Morgen Magazine met nieuwe technieken en alternatieve ingrediënten. Het resultaat van die zoektocht, en veganistische recepten zonder room, kaas of eieren, die vind je hier. [naar artikel]


3. Elisabeth Van Lierop weet hoe je met het hele gezin kunt switchen naar meer plantaardig eten: ‘Vegan kan ook heerlijk decadent zijn’ (28/02/2022 - De Morgen)

Haar twee kleuters zeuren niet om een hamburger, maar om tempeh. En ze zijn kerngezond, benadrukt Elisabeth Van Lierop (34) van de eco-blog ‘Plantbased’. Ze bracht onlangs een boek uit met vegan recepten, perfect op maat van bon vivants en kinderen in een groeispurt. Haar boodschap? Vlees en vis skippen is fun... als je tenminste niet te streng bent. [naar artikel]


4. Zeven adresjes om te gaan proeven van heerlijk hoeve-ijs (16/06/2018 - Gazet van Antwerpen)

CittA gaat elke week op zoek naar zeven bijzondere adresjes. Deze week: hoeve-ijs in de Kempen. [naar artikel]


5. Tien adresjes waar je heerlijk kan dineren én blijven logeren in Limburg (05/07/2023 - Het Belang van Limburg)

Niets zo vervelend dan na een gezellige avond op restaurant nog helemaal naar huis te moeten rijden. Bij deze tien Limburgse culinaire adresjes kan je gerust een wijntje meer drinken, want hier blijf je in een keer ook zalig logeren. [naar artikel]


6. IKEA lanceert plantaardig alternatief voor z'n populaire köttbullar: VTM-kok Loïc testte ze uit en maakt er een heerijk recept mee (26/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

Het is zover! IKEA introduceert op 1 september het vijfde lid van de balletjesfamilie: het plantballetje, een duurzaam alternatief voor... [naar artikel]


7. “Riemst heerlijk veelzijdig? Heerlijk eenzijdig, ja” (31/01/2018 - Het Belang van Limburg)

“Uitdager? Lijstduwer zal ik zijn. Er is een tijd van komen en een tijd van gaan”, zegt Jan Peumans. Al smeult het politieke dier nog: “Wat een fantastisch resultaat zou zijn? Als de absolute CD&V-meerderheid in Riemst gebroken is en N-VA een coalitie vormt met Open Vld.” [naar artikel]


8. “Deze heerlijk sappige kip in krokant jasje is heerlijk”: dit moet je dit weekend zeker eten op Pukkelpop (18/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

De klassieke festivalfood zoals frietjes met mayonaise heeft élk festival, en zo ook Pukkelpop. Maar wat is daarnaast de moeite om echt geproefd te hebben tijdens het festivalweekend? En hoeveel betaal je ervoor? Onze journaliste zocht het uit en vond 5 toppers voor op je lijstje die je geld meer dan waard zijn. “Het gemarineerde rundvlees wordt hier tot de perfectie gegaard.” [naar artikel]


9. Pleidooi voor plantaardig: 'Vegetarisme kan levens redden' (28/02/2017 - Knack)

Kiezen voor vegetarisch of veganistisch voedsel is ecologisch en economisch een prima zaak. Maar het is vooral een aanrader voor je gezondheid, stelt de auteur en ervaringsdeskundige Johan Albrecht. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!