CittA gaat elke week op zoek naar zeven bijzondere adresjes. Deze week: hoeve-ijs in de Kempen. [naar artikel]
Elke week verklappen topchefs hun favoriete adresjes. Deze week: Marcelo Ballardin van restaurant Oak (*). [naar artikel]
Op zoek naar nieuwe foodadresjes in Limburg? Wij delen er tien. Van verse cocktails en hippe deelgerechtjes tot de allereerste ramenbar in onze provincie: hier moet je zeker eens komen proeven. [naar artikel]
Dunkin’ Donuts heeft na veel vraag ook vegan donuts toegevoegd aan hun menukaart. België en Nederland krijgen de primeur en hebben de eerste verkooppunten waar je de plantaardige guilty pleasures kan vinden. Maar het is niet de enige plek in ons land waar je met een liefde voor vegan gebak je hart kan ophalen. Check deze topadresjes eens. [naar artikel]
Niets zo vervelend dan na een gezellige avond op restaurant nog helemaal naar huis te moeten rijden. Bij deze tien Limburgse culinaire adresjes kan je gerust een wijntje meer drinken, want hier blijf je in een keer ook zalig logeren. [naar artikel]
CittA gaat elke week op zoek naar zeven topadresjes. Deze week: steakrestaurants. [naar artikel]
CittA Kempen gaat geregeld op zoek naar zeven topadresjes. Deze week: lunchadresjes in de Kempen. [naar artikel]
“Uitdager? Lijstduwer zal ik zijn. Er is een tijd van komen en een tijd van gaan”, zegt Jan Peumans. Al smeult het politieke dier nog: “Wat een fantastisch resultaat zou zijn? Als de absolute CD&V-meerderheid in Riemst gebroken is en N-VA een coalitie vormt met Open Vld.” [naar artikel]
De klassieke festivalfood zoals frietjes met mayonaise heeft élk festival, en zo ook Pukkelpop. Maar wat is daarnaast de moeite om echt geproefd te hebben tijdens het festivalweekend? En hoeveel betaal je ervoor? Onze journaliste zocht het uit en vond 5 toppers voor op je lijstje die je geld meer dan waard zijn. “Het gemarineerde rundvlees wordt hier tot de perfectie gegaard.” [naar artikel]
Voor het eerst in negen jaar tijd heeft ons land nog eens een nieuwe driesterrenzaak. Viki Geunes (48) van Zilte in Antwerpen kreeg van Michelin de allerhoogste eer. “Ik draai al 25 jaar mee en voel natuurlijk ook wel die jonge ambitieuze garde komen. Anderhalf jaar geleden beslisten we daarom om nog eens een grote inspanning te doen. Met succes.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.