Er bestaat geen twijfel over: stoofvlees-friet is wat de Vlaming het allerliefste eet. Van weinig gerechten bestaan zo veel verschillende [naar artikel]
Elke dag tovert Jeroen Meus in "Dagelijkse kost" een nieuw gerecht op tafel. Vanavond doet hij dat voor de 2.000e keer. Het wordt een feestaflevering met balletjes met krieken en verse boter. De afgelopen 9 jaar werden alle recepten uit "Dagelijkse kost" verzameld op de website van Eén. De populairste gerechten zijn daar stoofvlees met friet, lasagne, spaghetti bolognaise, spaghetti carbonara en scampi's diabolique. "Ongelofelijk", zegt Meus, die gepassioneerd over zijn recepten vertelt. [naar artikel]
Jeroen Meus (40) maakt met Dagelijkse zomerkost niet alleen het mooie weer in Spanje. Hij kookt ook op een speelplein in Rijmenam. Daar kregen 260 kinderen hun stoofvlees en hun frieten gisteren geserveerd door de bekendste tv-kok van Vlaanderen. Ook Meus’ zoontje Georges (6) was van de partij. Die proefde voor het eerst in zijn leven van een speelplein. [naar artikel]
Waar in Antwerpen eet jij het allerlekkerste stoofvlees met frietjes? Waar is het vlees zo zacht als boter en zijn de frietjes nog vers gesneden? Nomineer je favoriete restaurant voor stoofvlees-friet in Antwerpen en omgeving en maak kans op een van de 300 etentjes. [naar artikel]
Het restaurant met De Lekkerste Stoofvlees-Friet is bekend. De jury koos voor de stoofvleesschotel van Ciro’s met uitbaters Eugène Haesaerts en Claude Sondag. De Arme Duivel en ’t VoorHuys in Merksem volgen hen op de hielen. [naar artikel]
Het zit in de familie, want daar haalde iedereen al een respectabele leeftijd. Woensdag mocht ook Charlotta Van Ael 100 kaarsjes uitblazen. Dat vierde ze samen met haar man Vic Heylen (94), een portie stoofvlees friet en een lekker biertje. “Ik hoop dat ik 110 jaar mag worden.” [naar artikel]
Het kerstinterview met Jeroen Meus maakte heel wat los bij onze lezers. Een selectie van de reacties die wij ontvingen. 'Meus in de Vlaamse canon!' [naar artikel]
Liefst 6.500 lezers brachten hun stem uit in onze zoektocht naar het restaurant waar ze De Lekkerste Stoofvlees-Friet serveren. Van alle restaurants die zij naar voor brachten, bleven er vijf bovendrijven: ’t VoorHuys, De Arme Duivel, Ciro’s, De 7 Schaken en De Bomma. [naar artikel]
Jeroen Meus (45) gaat dubbele shiften draaien. Want naast de vele afleveringen van Dagelijkse Kost wordt hij ook het gezicht van het gloednieuwe De Mosterd van Meus. De opnames vinden momenteel in het buitenland plaats. [naar artikel]
Het is eens wat anders: een reclameblok in Dagelijkse Kost. Met de nodige humor heeft tv-kok Jeroen Meus dat maandagavond zelf opgevuld. “Ik ben Jeroen Meus, en al zeven jaar maak ik Dagelijkse Kost alsof het voor mezelf zou zijn.” [naar artikel]
21:27 De drie vestigingen van Würst, het geesteskind van Jeroen Meus, bleven gisteren dicht. Dat meldt hln.be. De snackbars in Leuven, Gent en Antwerpen zouden in slechte papieren zitten. Meus, die al sinds... [naar artikel]
Televisiekok Jeroen Meus heeft met liefde rondgestrooid op Twitter. Een jonge vrouw was immers een oproep gestart in de hoop de bekende Vlaming te kunnen strikken om haar neefje op te vrolijken. Het vijfjarig kindje ligt immers al een tijdje in het ziekenhuis en zou maar wat graag iets van Jeroen Meus horen. [naar artikel]
Jeroen Meus is al jaren de populairste televisiekok van Vlaanderen. Toch noemt hij zichzelf de beschermer van het gewone. In de keuken en in onze omgang met elkaar: Meus pleit voor gezond verstand, beleefdheid en empathie. [naar artikel]
Jeroen Meus probeerde in ‘Dagelijkse Kost’ de draak te steken met Loïc Van Impe, maar dat is buiten de VTM-kok gerekend. Hij geeft Jeroen een... [naar artikel]
Jeroen Meus mag 40 kaarsjes uitblazen en dat mag niet onopgemerkt voorbij gaan, vond de crew van 'Dagelijkse Kost'. Met een Atomium gemaakt uit... [naar artikel]
Rendang is de Indonesische versie van ons stoofvlees. Het smaakt ook helemaal anders, door al die geweldige oosterse specerijen. In plaats van [naar artikel]
Ook in Nederland worden ze stilaan fan van Jeroen Meus (40). De Volkskrant is lyrisch over de aflevering van Goed Volk rond de vier alleenstaande broers Verbaere. [naar artikel]
Twee mannen en een vrouw riskeren 18 maanden cel voor gesjoemel met facturen. Een van hun slachtoffers blijkt tv-kok Jeroen Meus te zijn. [naar artikel]
De Leuvense gemeenteraad heeft maandagavond unaniem beslist om het ereburgerschap toe te kennen aan tv-presentator en kok Jeroen Meus. Deze titel zal Meus formeel uitgereikt worden op 7 maart in de marge van de opening van de tentoonstelling 'Tussen Hemel en Aarde - Beleef het Laatste Avondmaal van Bouts' in de volledig gerestaureerde Sint-Pieterskerk. [naar artikel]
Kris Kuppens zet deze week de blik op oneindig. Vandaag: Goed Volk van Jeroen Meus. [naar artikel]
Jeroen Meus doet het met hotdogs en Sergio Herman gaf de friet een gastronomische upgrade. Nu gaat ook sterrenchef Roger Van Damme met kip aan het spit een klassieker perfectioneren. “Ik blijf de man van de desserts, maar ik investeer met twee andere mensen in Toque Tok, een restaurant waarbij we kip naar een ander niveau willen brengen”, zegt hij in Het Laatste Nieuws. [naar artikel]
Tv-kok Jeroen Meus wil een nieuw bier op de markt brengen. Dat heeft hij donderdag gezegd in een gesprek op ROB-tv. “Ik ben ervan overtuigd dat het met een persoonlijke touch, ondanks de veelheid aan bestaande bieren, nog steeds mogelijk is om met een nieuw product het verschil te maken”, aldus Meus, die overigens al aan het tweede brouwsel toe is. [naar artikel]
Een groen pastagerecht, een salade met een zoete toets en kalfsvlees met groenten van het seizoen. Aan tafel met onze chef Jeroen Meus! [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.