KIJK LIVE. In eerste helft met weinig kansen gaan Red Flames rusten bij 0-1-achterstand

08/04/2021 - 18:51
"De Red Flames willen hun nederlagen tegen Nederland (1-6) en Duitsland (2-0) doorspoelen met een nieuw oefentweeluik. Te beginnen vanavond tegen Noorwegen, het nummer 11 van de wereld. Een nieuwe test tegen een sterk land. Lukt eerherstel voor onze nationale voetbaldames? Kijk LIVE naar de match op VTM 4 en HLN.be!"

1. KIJK LIVE. Red Flames gaan rusten bij 1-0-achterstand, gelijkmaker van Biesmans onterecht afgekeurd (21/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Na de 6-1-nederlaag tegen Nederland willen de Red Flames zich herpakken tegen een ander topland, namelijk Duitsland - het nummer twee van de wereld. Kunnen onze nationale voetbaldames deze keer wel van zich afbijten? Bekijk het LIVE op HLN.be en VTM4. [naar artikel]

2. KIJK LIVE. Red Flames halfweg op voorsprong tegen Ierland na eerste helft waarin kansen schaars waren (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Na nederlagen tegen toplanden Nederland, Duitsland en Noorwegen gaan de Red Flames vanavond vol voor winst. Onze Belgische voetbalvrouwen komen in hun vierde oefenmatch in actie tegen Ierland, een haalbare kaart. “We willen met grinta onze kwaliteiten tonen”, stelt bondscoach Ives Serneels. Krijgen ook opnieuw enkele debutanten hun kans? Kijk live naar de wedstrijd op HLN.be en VTM 4! [naar artikel]

3. LIVE. Red Flames gaan na ongelukkig tegendoelpunt met 1-0-achterstand rusten in Polen (17/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

De Red Flames trappen vanavond hun kwalificatiecampagne voor het WK van 2023 in Australië en Nieuw-Zeeland op gang. Op de eerste speeldag trekt ons nationaal vrouwenelftal naar Polen. Volg de wedstrijd in deze liveblog op de voet! [naar artikel]

4. KIJK LIVE. Club en Antwerp rusten bij 0-0 na eerste helft die weinig om het lijf had (10/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jan Breydel (20u45) [naar artikel]

5. KIJK LIVE. Weinig uitgespeelde kansen na rust, linke tussenstand voor Red Flames (0-1) (08/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

Met een uitduel tegen Roemenië werken de Red Flames hun tweede EK-kwalificatiematch af. Op papier een haalbare tegenstander, al leerden de laatste... [naar artikel]

6. Kijk LIVE! Tweede helft van start, gaan Red Flames door op hun elan? (2-2) (29/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

De Red Flames kijken Engeland in de ogen in een oefenduel. De oefenmatch van onze Belgische voetbaldames is live te bekijken op Q2 en HLN.be. [naar artikel]

7. KIJK LIVE. Kansen voor Wullaert en Cayman, Red Flames op zoek naar openingsgoal (03/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Vanavond beginnen de Red Flames aan hun EK-kwalificatiecampagne. Kroatië, het nummer 55 van de wereld, mag op papier geen probleem vormen. “We gaan... [naar artikel]

8. LIVE. Weinig animo in eerste helft: Hertha en Union Berlijn gaan met brilscore rusten (22/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

9. KIJK LIVE. De Bruyne en co gaan rusten met achterstand na rake kopbal Marquinhos (28/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Champions League • Parc des Princes • Match live op VTM 2 en HLN.be! • Ref: Felix Brych [naar artikel]

10. KIJK LIVE. Red Flames rusten met kleine bonus na vroege goal van De Neve (08/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

11. KIJK LIVE. Rusten in Zwitserland: werk op de plank voor Red Flames na vroege goal (1-0) (22/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een héél belangrijk duel voor de Red Flames. De Belgische voetbaldames gaan op bezoek bij Zwitserland, de concurrent voor het rechtstreekse ticket... [naar artikel]

12. KIJK LIVE. Red Flames geraken niet aan kansen na vroege tegentreffer (22/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

13. KIJK LIVE. Red Flames geraken niet aan kansen na vroege tegentreffer (1-0) (22/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

14. KIJK LIVE. Red Flames op achterstand! Noren knallen een vrije trap heerlijk binnen (08/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

De Red Flames willen hun nederlagen tegen Nederland (1-6) en Duitsland (2-0) doorspoelen met een nieuw oefentweeluik. Te beginnen vanavond tegen Noorwegen, het nummer 11 van de wereld. Een nieuwe test tegen een sterk land. Lukt eerherstel voor onze nationale voetbaldames? Kijk LIVE naar de match op VTM 4 en HLN.be! [naar artikel]

15. Red Flames en Noorwegen gaan rusten met 0-0, Van Gorp mist reuzenkans (20/07/2017 - Het Laatste Nieuws)

In het tweede EK-duel van de Red Flames, tegen Noorwegen in Breda, staat het halfweg 0-0. Beide teams kregen voor rust enkele fraaie kansen, maar [naar artikel]

16. KIJK LIVE. Red Flames duiken de rust in met brilscore op het bord, komt er een goal in de tweede helft? (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Tweede wedstrijd voor de Red Flames op de Algarve Cup. Onze nationale voetbalvrouwen kijken thuisland Portugal in de ogen. De Flames verloren... [naar artikel]

17. KIJK LIVE. Tweede helft aan de gang, buigen Flames scheve situatie om? (1-0) (22/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

18. LIVE. Kunnen de Red Flames in de tweede helft achterstand tegen Polen rechtzetten? (17/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

19. LIVE. Rusten geblazen na eerste helft vol intentie, maar weinig kansen (24/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Halve finales WK-barrages • Aftrap: 20u45 • Palermo (Ita) • Bij winst neemt Italië het op 29 maart op tegen Portugal/Turkije. De winnaar gaat naar het WK. [naar artikel]

20. KIJK LIVE. Rusten geblazen bij de Red Flames, Denemarken is te sterk voor een heel zwak België (0-3) (10/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Nog één keer knallen. De Red Flames strijden in Portugal voor plaats vijf op de Algarve Cup. Eerder speelden onze voetbalvrouwen al tegen... [naar artikel]

21. LIVE. Real en Chelsea gaan rusten na drie kopbalgoals in leuke eerste helft: 1-2 (06/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Chelsea-Real Madrid, een heruitgave van de halve finale van vorig seizoen, een terugkeer ook van Thibaut Courtois naar z'n ex-club. De Rode Duivel zag in de eerste helft Karim Benzema uitpakken met twee schitterende kopbalgoals. Chelsea reageerde via Havertz, Lukaku blijft vooralsnog op de bank. Volg het verloop van de match live op deze pagina of kijk naar VTM2! [naar artikel]

22. LIVE AA GENT-BASAKSEHIR. 1-1 bij de rust, maar Gent liet grote kansen op 2-1 en zelfs 3-1 liggen (09/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Nadat Okaka Hein Vanhaezebrouck en de zijnen na twintig minuten op achterstand bracht, hing Orban de bordjes iets na het half uur weer in evenwicht. Rusten bij 1-1, al had Gent altijd op voorsprong moeten staan. Zowel Castro-Montes als Hong misten opgelegde kansen. Kan Gent er in de tweede helft nog op en erover? Volg het in onze liveblog! [naar artikel]

23. LIVE. Charleroi en Oostende gaan rusten na een potige eerste helft zonder veel kansen (15/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 2 • Aftrap: 19 uur • Charleroi won openingsmatch tegen Club [naar artikel]

24. LIVE: Na eerste helft met amper kansen, Genk en Club YLA gaan scoreloos rusten (20/04/2024 - Sporza)

KRC Genk en Club Brugge YLA willen tegen elkaar hun slechte start in de play-offs rechtzetten. Genk staat 6e en kon vorige week wel punten afsnoepen van Gent, Club YLA verloor vier keer op een rij. Wie grijpt de eerste driepunter in eindfase van Women Super League? Volg het hier live met video's vanaf 13.30u! [naar artikel]

25. LIVE. Genk start met Samatta aan tweede helft, meer kansen na rust? (18/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Negende speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 13u30 • Cegeka Arena • Weinig kansen in eerste helft, 0-0 aan de rust [naar artikel]