17/09/2021 - 20:25
"De Red Flames trappen vanavond hun kwalificatiecampagne voor het WK van 2023 in Australië en Nieuw-Zeeland op gang. Op de eerste speeldag trekt ons nationaal vrouwenelftal naar Polen. Volg de wedstrijd in deze liveblog op de voet!"

1. LIVE. Kunnen de Red Flames in de tweede helft achterstand tegen Polen rechtzetten? (17/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

De Red Flames trappen vanavond hun kwalificatiecampagne voor het WK van 2023 in Australië en Nieuw-Zeeland op gang. Op de eerste speeldag trekt ons nationaal vrouwenelftal naar Polen. Volg de wedstrijd in deze liveblog op de voet! [naar artikel]

2. LIVE: Kan Club verrassende achterstand in tweede helft rechtzetten? (0-1) (26/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap: 14u30 Jan Breydelstadion Club heeft 30 op 30 in eigen huis Moeskroen won laatste twee partijen in JPL [naar artikel]

3. LIVE. Genietbare topper: Union wil 0-1-achterstand rechtzetten na sterk eerste half uur Genk (11/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Achtste speeldag • Aftrap: zondag, 18u30 • Stade Joseph Marien • Union komt bij winst op gelijke hoogte van Genk [naar artikel]

4. LIVE. Kan OHL de achterstand tegen Gent nog rechtzetten? (30/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

5. LIVE. We voetballen weer in Gent: kunnen de Buffalo’s in de tweede helft de scheve situatie rechtzetten? (10/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 25ste speeldag • Ghelamco Arena • Aftrap: 20u • AA Gent-Moeskroen [naar artikel]

6. KIJK LIVE. Kunnen Red Flames na rust achterstand ophalen tegen Duitsland? (21/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Na de 6-1-nederlaag tegen Nederland willen de Red Flames zich herpakken tegen een ander topland, namelijk Duitsland - het nummer twee van de wereld. Kunnen onze nationale voetbaldames deze keer wel van zich afbijten? Bekijk het LIVE op HLN.be en VTM4. [naar artikel]

7. LIVEBLOG DENEMARKEN-FLAMES. Daar is de tweede goal voor de Flames! Zetten ze nog een comeback in? (09/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

De Flames lijken volledig uitgeteld tegen de Denen. Ondanks een goal van Sari Kees, kunnen de Flames hun stempel nog niet echt drukken op de match. [naar artikel]

8. LIVE: Kan Charleroi scheve situatie nog rechtzetten in tweede helft? (1-0) (21/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Scheidsrechter: Alexandre Boucaut Stadion: Daknam Kan Charleroi tweede plaats behouden? Komt Lokeren onderin weg?   [naar artikel]

9. LIVE: Kan Zulte Waregem dit nog rechtzetten in de tweede helft? (0-2) (17/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Stadion: Regenboogstadion Ref: Wouters Zulte Waregem pakte maar één op vijftien Antwerp staat nog steeds [naar artikel]

10. LIVE: Kan Gent scheve situatie nog rechtzetten in tweede helft? (0-2) (18/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Smet Stadion: Ghelamco Arena Gent kan naast Anderlecht op de derde plek komen KV Mechelen heeft de punten hard nodig in de strijd om het behoud [naar artikel]