Futsalduivels grijpen naast EK-ticket na nipte nederlaag in Finland

13/04/2021 - 19:24
"De Futsal Red Devils hebben zich niet kunnen plaatsen voor het EK. Onze nationale ploeg verloor het cruciale duel in Finland met 3-2."

1. Belgian Cats grijpen naast groepswinst op WK 3x3 na nipte nederlaag tegen Polen (24/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

De Belgian Cats moesten op het WK 3x3 in Antwerpen het onderspit delven tegen Polen: 12-13. Geen groepswinst dus voor onze landgenotes, die naast een rechtstreeks ticket voor de kwartfinales grepen. [naar artikel]

2. Futsalduivels staan op rand van uitschakeling na zware nederlaag tegen Kroatië (09/04/2017 - Het Belang van Limburg)

De Belgische futsalploeg heeft zondag in Kiev in zijn tweede wedstrijd op het laatste kwalificatietoernooi voor het EK in 2018 in Slovenië een zware 1-6 nederlaag geleden tegen Kroatië. Zaterdag verloren de futsalduivels hun eerste partij met 1-0 van Oekraïne. [naar artikel]

3. België grijpt naast ticket voor EK futsal na nederlaag tegen Finland (13/04/2021 - Het Belang van Limburg)

De Belgische nationale futsalploeg is er dinsdag niet in geslaagd zich te plaatsen voor het EK 2022. Het team van Karim Bachar verloor in Vantaa met 3-2 van Finland en eindigde zo als derde in kwalificatiegroep 7. Bij de rust gaf het scorebord 0-0 aan. [naar artikel]

4. Futsalduivels moeizaam voorbij Montenegro in laatste groepswedstrijd EK-kwalificaties (11/04/2017 - Het Belang van Limburg)

De Belgische nationale futsalploeg heeft dinsdag in zijn derde en laatste wedstrijd op het laatste kwalificatietoernooi voor het EK in 2018 in Slovenië een nipte 2-1 zege tegen Montenegro geboekt. De futsalduivels kwamen in Kiev na vijf minuten op voorsprong via Reda Dahbi, zes minuten later maakten de Montenegrijnen gelijk via Bajovic. Vijf minuten voor affluiten bezorgde Hamza Zaaf de Belgen de overwinning. [naar artikel]

5. In Finland grijpen vrouwen de macht (09/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

In Finland grijpen de vrouwen de macht. Jonge vrouwen grotendeels. Sanna Marin (34) wordt er premier en ook de vier andere partijen in haar... [naar artikel]

6. Camara schittert met 13 rebounds tegen Curry en co., maar kan nipte nederlaag Portland niet afwenden (07/12/2023 - Sporza)

Toumani Camara en de Portland Trail Blazers zijn opnieuw tegen een nipte nederlaag aangelopen in de NBA. Tegen de sterren van Golden State Warriors verdedigde Camara opnieuw dat het een lieve lust is, maar met 13 rebounds en 6 punten kon onze landgenoot een nipte 110-106-nederlaag niet vermijden. [naar artikel]

7. Conservatieven claimen overwinning in Finland, huidige socialistische premier Sanna Marin op weg naar nederlaag (02/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

De conservatieve Nationale Coalitiepartij (EPP) zal naar verwachting de parlementsverkiezingen van zondag in Finland winnen, met een nipte voorsprong op de rechts-populistische Finnenpartij, gevolgd door de sociaaldemocraten (SDP) van Sanna Marin, die niet zou kunnen aanblijven als premier. Dat blijkt zondagavond uit een prognose van de publieke omroep ‘Yle’. [naar artikel]

8. Nipte nederlaag van Oostende tegen Varese met Salumu (20/03/2019 - Het Belang van Limburg)

Na een verdienstelijke tweede helft leed Oostende slechts een driepunten-nederlaag tegen Salumu en co. Varese heeft met die 70-73-score uiteraard de beste papieren voor een ticket in de halve finales van de FIBA Europe Cup. [naar artikel]

9. Nipte nederlaag voor Yellow Tigers tegen Kroatië (10/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

De Belgische nationale vrouwenvolleyploeg is in een oefenwedstrijd in het Sloveense Maribor tegen een nipte 3-2 nederlaag tegen Kroatië [naar artikel]

10. Gitzwarte avond voor PSG en Napoli: Neymar & co zien Lille titel pakken, invaller Mertens en de zijnen grijpen naast CL-ticket (23/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Pijnlijke avond voor Paris Saint-Germain en Napoli. De mannen van Mauricio Pochettino zagen vanavond de Franse landstitel naar Lille gaan, terwijl die van Gennaro Gatusso zelfs naast een Champions League-ticket grepen. [naar artikel]

11. Asterix lijdt nipte nederlaag in Challenge Cup volleybal (23/02/2017 - Het Belang van Limburg)

Asterix Avo Beveren heeft woensdag in de kwartfinales van de Challenge Cup volleybal voor vrouwenteams een nipte 2-3 nederlaag geleden tegen Olympiakos Piraeus. De setstanden waren 22-25, 25-11, 25-19, 20-25 en 12-15. [naar artikel]

12. Antwerp Giants uitgeschakeld in Eurocup na achtste verlies op rij (19/11/2020 - Gazet van Antwerpen)

De Antwerp Giants hebben donderdag op de achtste speeldag van de Eurocup basket v weer niet kunnen winnen. De Giants verloren op bezoek bij MoraBanc Andorra met 82-69 en grijpen door de nieuwe nederlaag naast een ticket voor de tweede ronde. [naar artikel]

13. Geen Belgisch mirakel op WK zwemmen: Belgische aflossingsploeg grijpt naast laatste kans op olympisch ticket (15/02/2024 - Het Belang van Limburg)

De Belgische aflossingsploeg op de 4x200 meter vrije slag bij de vrouwen heeft zich donderdagvoormiddag niet kunnen plaatsen voor de finale van de aflossing op de wereldkampioenschappen zwemmen in de Qatarese hoofdstad Doha. Ze grijpen daarmee naast de laatste kans op een olympisch ticket. [naar artikel]

14. REACTIES. Jordi Vanlerberghe baalt na nipte nederlaag bij autoritaire leider Union: “We hadden een gelijkspel verdiend” (17/12/2023 - Gazet van Antwerpen)

Een nipte nederlaag bij koploper Union, dat was het verdict voor KV Mechelen. Allerminst een schande dus, maar toch heerste na afloop het gevoel dat er meer inzat. Dit zijn de reacties uit het Mechelse kamp. [naar artikel]

15. Nipte nederlaag voor Ismael Bako in Euroleague (13/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Belgian Lion Ismael Bako leed op de 19de speeldag van de Euroleague een nipte nederlaag. [naar artikel]

16. Nipte nederlaag voor Red Lions op drielandentoernooi tegen Duitsland (04/06/2017 - Het Laatste Nieuws)

De Belgische nationale hockeymannen zijn op een drielandentoernooi in Moers tegen een nipte 2-1 nederlaag tegen gastland Duitsland aangelopen. [naar artikel]

17. Ticket voor Tomorrowland bemachtigen? Wij geven je 8 tips (25/01/2020 - Gazet van Antwerpen)

Het is stilaan een traditie geworden die even groot is als het festival zelf: fans die enkele minuten te laat zijn, of die hun pagina vernieuwden en zo helemaal achteraan de wachtrij terechtkwamen om alsnog naast het felbegeerde ticket voor Tomorrowland te grijpen. Toch moet je geen IT-genie zijn om je kansen op een ticket te vergroten: wij lijstten de belangrijkste tips voor je op. [naar artikel]

18. Antwerp Giants uitgeschakeld in Eurocup basket na nieuw verlies (19/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

De Antwerp Giants hebben op de achtste speeldag van de Eurocup basket voor mannenteams weer niet kunnen winnen. De Giants verloren op bezoek bij MoraBanc Andorra met 82-69 en grijpen door de nieuwe nederlaag naast een ticket voor de tweede ronde. [naar artikel]

19. Oostende lijdt nipte nederlaag in Nanterre (02/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Op de vierde speeldag in groep D van de Champions League basketbal heeft Oostende woensdag een nipte nederlaag geleden bij het Franse Nanterre. De Belgische kampioen stond bij de rust nog 34-41 voor, maar verloor uiteindelijk met het kleinste verschil: 75-74. De 22 punten en acht rebounds van uitblinker Mike Myers bleken net onvoldoende. [naar artikel]

20. Football Talk. Arsenal grijpt allicht naast CL-ticket na nederlaag bij Newcastle - Jongere broer Amuzu tekent profcontract bij Malinwa (16/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Arsenal lijkt naast een plaats in de Champions League voor volgend seizoen te grijpen. De Londense club verloor van Newcastle United (2-0) en verzuimde daarmee Tottenham Hotspur van de vierde plaats te verdringen. Het verschil tussen de clubs is nu nog twee punten, met nog één speeldag te gaan. De eerste vier van de Premier League mogen volgend seizoen meedoen aan het kampioenenbal. [naar artikel]

21. Schakel de wifi uit en 7 andere tips om je ticket voor Tomorrowland niet te missen (25/01/2020 - Het Nieuwsblad)

22. Rode Duivels – Rode Duivels grijpen met zware nederlaag in Zwitserland alsnog naast Final Four (18/11/2018 - Metro)

De Rode Duivels hebben zich zondagavond in Luzern door een zware 5-2 (rust: 3-2) nederlaag in en tegen Zwitserland niet kunnen plaatsen voor de Final Four van de UEFA Nations League. Op de slotspeeldag in groep 2 van de A-divisie bracht Thorgan Hazard (2. en 17) België 0-2 voor, maar Ricardo Rodriguez (26.) van op […] Het bericht Rode Duivels – Rode Duivels grijpen met zware nederlaag in Zwitserland alsnog naast Final Four verscheen eerst op Metro. [naar artikel]