Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

“Dit is vol-au-vent voor mensen zonder tanden”: sterrenchef Luc Bellings proeft kant-en-klare Vlaamse kost uit de supermarkt

17/04/2021 - 07:02
"Belgen verorberen jaarlijks liefst 208.500 ton bereide maaltijden. Zeven op de tien Belgen kopen kant-en-klare maaltijden in de supermarkt omwille van het gemak. Maar zijn die ook lekker? Sterrenchef Luc Bellings proeft van kant-en-klare vol-au-vent, balletjes in tomatensaus en witloof met ham en kaas uit de supermarkt: van “erg smakelijk” tot “een platte, waterachtige brij”."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Sterrenchef Luc Bellings proeft 10 worsten voor op de barbecue. Deze supermarkt haalt de beste punten (29/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

Eén van de eerste ingrediënten op het boodschappenlijstje van een BBQ-freak: braadworsten, natuurlijk. Maar in welke supermarkt vind je nu de... [naar artikel]


2. Sterrenchef Luc Bellings keurt kerstingrediënten uit de supermarkt: “Vispannetje? Dit lijkt meer op saus uit een legerkazerne” (21/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Nog op zoek naar een geslaagde kreeftensoep? Twijfel je als hoofdgerecht nog tussen een vispannetje of fazantenfilet? En met welke dessertstronk... [naar artikel]


3. Sterrenchef Luc Bellings test kant-en-klaarmaaltijden uit de supermarkt: “Lekkerste schotels bij Albert Heijn en Delhaize” (22/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Door tijdgebrek schotelt één op de acht Vlamingen (13%) zichzelf haast altijd kant-en-klaarmaaltijden voor. En nu het coronavirus de horeca... [naar artikel]


4. Van “smelt op de tong” tot “hiervan gaan je tanden uitvallen”: sterrenchef Luc Bellings proeft 10 kerststronken uit de supermarkt (18/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Met stip op een nog altijd het favoriete dessert aan de feestdis: de kerststronk. Maar welke smaakt nu écht het lekkerst? Sterrenchef Luc Bellings proeft er tien uit de supermarkt. “Wie hier één stuk helemaal van opeet, zal daar nadien weinig plezier aan beleven, maar vooral met buikpijn in de zetel belanden.” [naar artikel]


5. "Wie hier een stuk helemaal van opeet, zal daar nadien weinig plezier aan beleven": sterrenchef Luc Bellings proeft 10 kerststronken uit de supermarkt (18/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Met stip op een nog altijd het favoriete dessert aan de feestdis: de kerststronk. Maar welke smaakt nu écht het lekkerst? Sterrenchef Luc Bellings proeft er tien uit de supermarkt. “Wie hier één stuk helemaal van opeet, zal daar nadien weinig plezier aan beleven, maar vooral met buikpijn in de zetel belanden.” [naar artikel]


6. “Dit is vol-au-vent voor mensen zonder tanden”: sterrenchef Luc Bellings proeft kant-en-klare Vlaamse kost uit de supermarkt (17/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Belgen verorberen jaarlijks liefst 208.500 ton bereide maaltijden. Zeven op de tien Belgen kopen kant-en-klare maaltijden in de supermarkt omwille van het gemak. Maar zijn die ook lekker? Sterrenchef Luc Bellings proeft van kant-en-klare vol-au-vent, balletjes in tomatensaus en witloof met ham en kaas uit de supermarkt: van “erg smakelijk” tot “een platte, waterachtige brij”. [naar artikel]


7. Sterrenchef Luc Bellings proeft 12 kant-en-klare pompoensoepen uit de supermarkt: “Dit lijkt meer op een groentebouillon dan op een gebonden soep” (30/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Een portie pompoensoep kan de perfecte opkikker zijn op gure herfstdagen. Maar smaakt die kant-en-klaar even lekker als huisgemaakt? Sterrenchef Luc Bellings zocht het voor ons uit én geeft zijn eigen recept. “Het loopt vaak mis bij de kruiding en de garnituur van de soep” [naar artikel]


8. "Dit ziet er niet uit, maar het smaakt onverwacht goed": sterrenchef Luc Bellings proeft (en pimpt) kant-en-klare feestbereidingen uit de supermarkt (18/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Met Kerstmis wil je niet urenlang in de keuken staan om een feestdiner op tafel te toveren, maar volop kunnen genieten van het samenzijn met wat lekkers erbij. Sterrenchef Luc Bellings checkt hoe smaakvol de kant-en-klare bereidingen uit de diepvries of versafdeling van de supermarkt zijn, en geeft advies om er een eigen toets aan te geven. “Met verse kruiden en garnituren die de aanwezige smaken versterken, geef je ovenhapjes meer pit.” [naar artikel]


9. Sterrenchef Luc Bellings test kustklassiekers: "Dit is geen stoofvlees, maar pap om kroketten te vullen" (10/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Geen België-Nederland op het EK Voetbal? Dan zorgen tweesterrenchef Luc Bellings en redacteur Stefan Vanderstraeten daar wel voor. Voor de zesde [naar artikel]


10. Sterrenchef Luc Bellings test kustklassiekers: "Zó simpel en toch verknoeien ze het" (30/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

België boven? Of komen de Nederlandse chefs verrassend uit de hoek? In een onvervalste Culinaire Derby Der Lage Landen zoeken tweesterrenchef Luc [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!