08/05/2021 - 19:36
"•35ste speeldag Premier League • Etihad Stadium • Aftrap 18u30 • Als City wint, is het landskampioen"

1. LIVE. City halfweg op titelkoers na goal Sterling, Agüero mist pijnlijk penalty na ‘Panenka’ (08/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

•35ste speeldag Premier League • Etihad Stadium • Aftrap 18u30 • Als City wint, is het landskampioen [naar artikel]

2. LIVE. City op titelkoers na goal Sterling, Agüero mist pijnlijk penalty na ‘Panenka’ (08/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

3. LIVE. City op titelkoers na goal Sterling! (08/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

4. Pijnlijk: Chicharito laat in allerlaatste minuut zege liggen door een mislukte panenka (09/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Chicharito kreeg in de 96ste minuut de kans om vanop de penaltystip de winnende 3-2 binnen te schieten voor Galaxy in de competitiewedstrijd tegen Kansas City, maar hij besloot bijzonder zwak op de doelman. Zelf kon hij er gelukkig wel om lachen, de 34-jarige Mexicaanse spits had immers al tweemaal gescoord. De wedstrijd dateert al van enkele dagen geleden, maar kijk toch nog even mee. [naar artikel]

5. VIDEO. Memphis Depay maakt zich even belachelijk: panenka van Nederlandse aanvaller gaat pijnlijk de mist in (03/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Atlético Madrid kon in een voorbereidingswedstrijd in het Mexicaanse Guadalupe geen afstand nemen van Real Sociedad (0-0). Depay miste tien minuten voor tijd een strafschop - een panenka - voor de hoofdstedelingen, waar Axel Witsel en Yannick Carrasco in de basis begonnen maar halfweg naar de kant gingen. [naar artikel]

6. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

7. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]

8. Lefgozer uit Syrië krijgt penalty in de 90ste minuut bij een 0-0 stand en pakt uit met heerlijke panenka (24/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Syrië mag blijven hopen op het WK na de overwinning tegen grote concurrent Oezbekistan. Gisteren wonnen ze met 1-0 in de kwalificatiewedstrijd. [naar artikel]

9. Nog geen titelfeest voor ‘KDB-loos’ City: Chelsea wint generale repetitie voor CL-finale, Agüero verkwanselt knullig Panenka-penalty (08/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

In 2012 maakte Sergio Agüero een legendarisch doelpunt dat Manchester City de landstitel bezorgde. In 2021 verkwanselde hij tegen Chelsea nogal knullig een Panenka-penalty. Een misser die de beslissing van de Premier League nog tot minstens zondagnamiddag uitstelt. Chelsea zegevierde in Manchester. Kevin De Bruyne speelde geen seconde. [naar artikel]

10. LIVE CHELSEA-BURNLEY. Furieuze Kompany pakt rood na discutabele penalty, Palmer pakt uit met heerlijke panenka (30/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Na de 4 op 6 tegen West Ham (2-2) en Brentford (2-1) leeft Burnley - een beetje - op hoop. Zeker met ook de puntenaftrek voor Nottingham Forest, plots op slechts vier eenheden, is het behoud niet langer een ‘mission impossible’. Al wacht Kompany op Chelsea een lastige verplaatsing in de Premier League. [naar artikel]