Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
VRT NWS

Hoe kon De Mol zolang onder de radar blijven? "Ik kreeg blindelings het vertrouwen van iedereen"

10/05/2021 - 08:20
"Het Play 4-programma "De Mol" is tot zijn ontknoping gekomen: Annelotte heeft (pas) in de finale Lennart kunnen ontmaskeren als de saboteur. "10 minuten voor de finale stonden al mijn pijlen nog op kandidaat Sven gericht", zei Annelotte. Lennart dankt zijn succes aan "het blindelingse vertrouwen dat iedereen hem wekenlang gaf"."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Hoe kon De Mol zolang onder de radar blijven? "Ik kreeg blindelings het vertrouwen van iedereen" (10/05/2021 - VRT NWS)

Het Play 4-programma "De Mol" is tot zijn ontknoping gekomen: Annelotte heeft (pas) in de finale Lennart kunnen ontmaskeren als de saboteur. "10 minuten voor de finale stonden al mijn pijlen nog op kandidaat Sven gericht", zei Annelotte. Lennart dankt zijn succes aan "het blindelingse vertrouwen dat iedereen hem wekenlang gaf". [naar artikel]


2. 'Weg was het blindelings vertrouwen' (04/04/2019 - De Morgen)

Na de B. Braun-blunder: professor Devlieger en het gevecht om broos beginnend leven [naar artikel]


3. Astrid Coppens herbeleeft in ‘De Verraders’ haar verleden: “Iemand blindelings vertrouwen? Nooit meer” (05/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Sinds ze door haar ex-man én ex-manager terechtkwam in een web van leugens en manipulatie, is Astrid Coppens (39) meer dan ooit op haar hoede. Het maakt van haar wel de ideale deelneemster om het nieuwe VTM-programma ‘De Verraders’ tot op het scherpst van de snee te spelen. “Slapeloze nachten, piekeren en voortdurende stress? Daar ken ik alles van. Door het programma kwam alles terug. Heel confronterend.” De voormalige realityster vertelt daarnaast ook over haar gezinsgeluk, haar definitieve verhuis naar België en het aanbod voor een nieuwe docuserie over haar leven. [naar artikel]


4. Nutri-score wordt strenger: wat verandert er precies en kan je ze blindelings vertrouwen? “Er ligt nog veel werk op de plank” (12/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Eind dit jaar krijgt de nutri-score een stevige update om beter te beantwoorden aan de algemene voedingsaanbevelingen. “Een goede zaak, maar de nutri-score zegt niet wat je moet eten of hoeveel, dat vertelt jouw weegschaal je”, zegt Patrick Mullie, voedingsexpert aan de VUB. Hij vreest dat de geviseerde doelgroep amper bereikt wordt. [naar artikel]


5. ► Psycholoog Marc Buelens: ‘Zelfs antivaxers vertrouwen blindelings op de remmen van hun auto’ (18/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Deze Italiaanse econoom pleit voluit voor het Scandinavisch model: ‘Als we nu de economen blindelings blijven volgen, komen we in nog grotere ellende terecht’ (24/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Lukaku en Bolasie vinden elkaar blindelings: "En daar is een simpele verklaring voor" (03/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Afgelopen zomer nam Everton Yannick Bolasie voor bijna dertig miljoen euro over van Crystal Palace en de technisch begaafde flankaanvaller bewees [naar artikel]


8. Piloot landt vliegtuig ‘blindelings’ nadat hij door storm vliegt met hagel zo groot als “kippeneieren” (31/07/2017 - Het Belang van Limburg)

Een toestel van Atlasglobal heeft afgelopen vrijdag een noodlanding moeten maken op de Atatürk-luchthaven van Istanbul nadat het door een hagelstorm vloog. De hagel, naar verluidt zo groot als eieren, verbrijzelde de voorruit van de cockpit en ook de automatische piloot-functies moesten eraan geloven. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!