Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Staakt-het-vuren tussen Israël en Hamas

21/05/2021 - 03:30
"Israël en Hamas zijn akkoord met een staakt-het-vuren. Dat is afgelopen nacht ingegaan. Egypte speelde een belangrijke bemiddelingsrol. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Even leek de deal tussen Hamas en Israël te sneuvelen, maar dan is er grote vreugde: ‘Natuurlijk zijn we Hamas dankbaar’ (26/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Live - Hamas laat opnieuw elf gijzelaars vrij • Gevechtspauze tussen Israël en Hamas in Gaza wordt met twee dagen verlengd (27/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Oorlog tussen Israël en Hamas is drie maanden bezig, leger: "Ontmanteling Hamas in noorden is voltooid" (07/01/2024 - VRT NWS)

Op de bezette Westelijke Jordaanoever zijn afgelopen nacht Palestijnen omgekomen bij een luchtaanval van het Israëlische leger. Volgens Palestijnse bronnen zijn er zeker zes mensen omgekomen. Intussen is de oorlog drie maanden aan de gang en verklaart het Israëlische leger dat "Hamas in het noorden van de Gazastrook ontmanteld is". [naar artikel]


4. Nog veel vragen na aanval van Hamas: hoe heeft Israël zich zo kunnen laten verrassen? En hoe geraakte Hamas voorbij de militaire omsingeling? (07/10/2023 - Gazet van Antwerpen)

Met “duizenden raketten”, maar vooral ook aanvallen met grondtroepen op Israëlische grensposten en gemeenten, heeft de Palestijnse Hamas een ongezien offensief tegen Israël ingezet. De chaos is voorlopig compleet. [naar artikel]


5. Live - Israël bevestigt dat Hamas Israëli’s gegijzeld houdt • ‘Hamas is voorbereid op ergste scenario', zegt viceleider (07/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. “Hamas veeg je niet zomaar van de kaart”: maar wat ís Hamas en staan ze echt zo sterk? (08/10/2023 - Gazet van Antwerpen)

“Israël zal hard wraak nemen voor de verrassingsaanval, toch zal Hamas er nog leden bijwinnen”, voorspelt professor en Midden-Oosten-expert Ludo Abicht. [naar artikel]


7. Hamas houdt meer dan 100 gijzelaars vast: wie zijn ze en waarom neemt Hamas hen gevangen? (09/10/2023 - VRT NWS)

Terwijl de oorlog in Israël volop woedt, houdt de extremistische Palestijnse groep Hamas ook meer dan 100 mensen gegijzeld. Op beelden die op sociale media circuleren, is te zien hoe Palestijnen op Israëlisch grondgebied vastgebonden mensen wegvoeren. Wie zijn die mensen precies? En wat is Hamas met hen van plan? [naar artikel]


8. Live - Meer dan 1.000 doden in Israël door aanval Hamas • Hamas waarschuwt inwoners Ashkelon om stad te verlaten (10/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Live - Hamas vuurt raketten af op Israëlische stad Ashkelon • Meer dan 1.000 doden in Israël door aanval Hamas (10/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!