Sergio Herman (51) en Nick Bril (37), de bazen van tweesterrenrestaurant The Jane, zijn uit elkaar. Na zestien jaar samenwerken hebben de meester en zijn leerling nu ook alle financiële banden doorgeknipt. Herman, die de voorbije vier jaar alleen nog met zijn geld in The Jane zat, heeft zijn aandeel in de zaak in Antwerpen verkocht aan Bril. “Anders was ik eruit gestapt,” zegt Bril. “Ik heb in The Jane mijn eigen keuken ontwikkeld, maar de credits bleven naar Sergio Herman gaan. Dat was onhoudbaar.” [naar artikel]
Sergio Herman (51) en Nick Bril (37), de bazen van tweesterrenrestaurant The Jane, gaan elk hun eigen weg. Na zestien jaar samenwerken hebben de meester en zijn leerling nu ook alle financiële banden doorgeknipt. Herman, die de voorbije vier jaar alleen nog met zijn geld in The Jane zat, heeft zijn aandeel in de zaak in Antwerpen verkocht aan Bril. ‘Anders was ik eruit gestapt’, zegt Bril. ‘Ik heb in The Jane mijn eigen keuken ontwikkeld, maar de credits bleven naar Sergio Herman gaan. Dat was onhoudbaar.’ [naar artikel]
Sergio Herman (51) en Nick Bril (37), de bazen van tweesterrenrestaurant The Jane, zijn uit elkaar. Na zestien jaar samenwerken hebben de meester en zijn leerling nu ook alle financiële banden doorgeknipt. Herman, die de voorbije vier jaar alleen nog met zijn geld in The Jane zat, heeft zijn aandeel in de zaak in Antwerpen verkocht aan Bril. “Anders was ik eruit gestapt,” zegt Bril. “Ik heb in The Jane mijn eigen keuken ontwikkeld, maar de credits bleven naar Sergio Herman gaan. Dat was onhoudbaar.” [naar artikel]
De collega’s van Sergio Herman in ‘Mijn Pop-uprestaurant’ tonen zich meer dan begripvol dat de topkok zich even terugtrekt uit het programma om te rouwen om het zoontje dat hij en zijn vrouw verloren. [naar artikel]
Vanaf vanavond verrast chef-kok Sergio Herman enkele BV-mama's, geflankeerd door hun zoon of dochter, met een culinaire, nostalgische en soms ook... [naar artikel]
Ellemieke Vermolen (43), de echtgenote van sterrenchef Sergio Herman, kan terugblikken op een indrukwekkende carrière op de Nederlandse tv. In... [naar artikel]
Het houdt maar niet op voor Sergio Herman (51): nog maar net is hij uit The Jane gestapt of daar volgt alweer de opening van een nieuw Frites Atelier in Roosendaal en vanaf 1 juli zelfs een tijdelijk mosselrestaurant in Zeebrugge. En dan zouden we haast vergeten dat pas een nieuw kookboek in de rekken ligt. Vergeet de driesterrenchef, vandaag is Sergio vooral de alomtegenwoordige zakenman: “Al is hij nog altijd even bezeten en veeleisend als vroeger. Elk nieuw project moet nog altijd kwalitatief àf zijn.” [naar artikel]
Begin dit jaar trok Sergio Herman (52) voor ‘Sergio over de grens’ door Europa en daarbuiten op zoek naar nieuwe smaken en verrassende producten. Zeven bekende gasten reisden met hem mee. Het werden roadtrips naar Kroatië, Spanje, Zweeds Lapland, Nederland, de Faeröer-eilanden, Marokko en Griekenland vol smaak, avontuur en emotie. Omdat er uiteraard nog veel meer plekken zijn om te ontdekken, komt de tv-chef binnenkort met een tweede seizoen. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.