Vergeet gin tonic of Aperol Spritz. Vermout is de nieuwe apéro van de zomer. Ervaren cocktailbarman Philip De Bruijn legt uit wat het precies is en waarom het zo immens populair is. “Het is inderdaad een gehypet drankje. En volgens trendwatchers zal de populariteit deze zomer nóg toenemen.” Smaakt dat naar meer? Probeer dan eens de NINA-cocktail met vermout: poepsimpel, maar overheerlijk. [naar artikel]
Vergeet gin tonic of Aperol Spritz. Vermout is de nieuwe apéro van de zomer. Ervaren cocktailbarman Philip De Bruijn legt uit wat het precies is en waarom het zo immens populair is. “Het is inderdaad een gehypet drankje. En volgens trendwatchers zal de populariteit deze zomer nóg toenemen.” Smaakt dat naar meer? Probeer dan eens de NINA-cocktail met vermout: poepsimpel, maar overheerlijk. [naar artikel]
Vergeet gin tonic of Aperol Spritz. Vermout is de nieuwe apéro van de zomer. Ervaren cocktailbarman Philip De Bruijn legt uit wat het precies is en waarom het zo immens populair is. “Het is inderdaad een gehypet drankje. En volgens trendwatchers zal de populariteit deze zomer nóg toenemen.” Smaakt dat naar meer? Probeer dan eens de NINA-cocktail met vermout: poepsimpel, maar overheerlijk. [naar artikel]
Familiebedrijf Co & Co Distillery uit Gutschoven brengt deze maand de eerste Limburgse, ambachtelijk gemaakte vermout op basis van Haspengouwse appelbrandy op de markt. De stokerij, die al succes kende met huisgemaakte Blosm appelgin, breidt op deze manier haar artisanale productgamma uit. [naar artikel]
Welke kruiden er precies in Carpano zitten, dat blijft al 170 jaar lang top secret.?Wat geen geheim is, is dat de oudste vermout ter wereld vele Milanezen naar buiten lokt, de bars in, voor een aperitivo die makkelijk tot tien uur ’s avonds kan duren. Wij klonken mee en voelden de liefde voor Italië weer opborrelen. [naar artikel]
De frontman van dEUS broedt op een nieuwe langspeelfilm. Dat vertelde hij tijdens een Facebook Live interview voor zijn optreden bij Radio 125 in Kaffee van Antwerpen. De film heet voorlopig ‘The Hab’. In 2018 wil Barman starten met de opnames. [naar artikel]
Twintig jaar geleden bracht dEUS met The Ideal Crash haar meest succesvolle plaat uit. Om dat te vieren brengt de groep deze week een nieuwe versie uit, gevolgd door een tournee die Tom Barman en zijn vrienden straks ook acht keer naar een uitverkochte Ancienne Belgique brengt. “Ik ben vooral blij dat ik na al die tijd niet wegkruip van schaamte als we deze nummers spelen.” [naar artikel]
Het Brusselse gerecht heeft twee verdachten verhoord na een nieuwe klacht in het dossier van seksueel misbruik van vrouwelijke klanten in enkele bars rond het kerkhof van Elsene. Een van de verdachten is een barman, die reeds door verscheidene van de 17 bestaande klachten werd geviseerd. Klaarblijkelijk is nu een tweede verdachte in beeld gekomen. [naar artikel]
Op hete dagen snakken we naar ijsblokjes in onze rosé of cocktail, maar wat als je vergeten bent om ijsblokjes te maken: hoe krijg je ze toch snel klaar? En welke soort ijsblokken gebruik je bij welk drankje? Wetenschapsexpert Martijn Peters en barman Bram Van Geert leggen uit hoe je ze best maakt en bij welke cocktail je welke soort ijsblokken serveert. “Bij een plastic ijsblokjeshouder zal het water trager bevriezen.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.