De Morgen

Oranje verslaat Oekraïne na gekke tweede helft

14/06/2021 - 06:45
"Nederland heeft in groep C de punten thuisgehouden tegen Oekraïne. De wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA eindigde op 3-2. Nederland zette Oekraïne meteen onder druk. Oekraïne, dat met Roman Jaremtsjoek (AA Gent) en Roeslan Malinovski (ex-Genk), in de basis begon, herstelde gaandeweg het evenwicht."

1. Oranje verslaat Oekraïne na gekke tweede helft (14/06/2021 - De Morgen)

Nederland heeft in groep C de punten thuisgehouden tegen Oekraïne. De wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA eindigde op 3-2. Nederland zette Oekraïne meteen onder druk. Oekraïne, dat met Roman Jaremtsjoek (AA Gent) en Roeslan Malinovski (ex-Genk), in de basis begon, herstelde gaandeweg het evenwicht. [naar artikel]

2. Gekke fietsen op kermis zorgen voor even gekke taferelen (19/05/2019 - Gazet van Antwerpen)

De Marching Band van Pulle opende zondagmiddag met ambiancemuziek de kermis van Pulle. ‘Pulle dorp vol plezier’ zorgde ervoor dat de bezoekers vijf gekke fietsen konden testen, en dat was een enorm succes. [naar artikel]

3. Roger Federer wint in Miami: in finale verslaat verslaat hij titelverdediger John Isner (31/03/2019 - Het Belang van Limburg)

Roger Federer (ATP-5) heeft zondag het Masters 1.000-toernooi van Miami (8.359.455 dollar) gewonnen. In de finale nam de 37-jarige Zwitser met 6-1 en 6-4 de maat van de Amerikaanse titelverdediger John Isner (ATP-9). Daar had hij slechts één uur en drie minuten voor nodig. [naar artikel]

4. Wat een demonstratie! Bij momenten flitsend Oranje verslaat Europees kampioen Portugal met stevige 0-3-cijfers (26/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Van een verrassing gesproken. Nederland heeft in een oefenmatch in het Zwitserse Genève de vloer aangeveegd met Europees kampioen Portugal.... [naar artikel]

5. Vriendschappelijk voetbal – Herboren Oranje verslaat Europees kampioen Portugal met 3-0 (26/03/2018 - Metro)

Het Nederlandse nationale elftal heeft maandagavond in het Zwitserse Genéve Europees kampioen Portugal met 3-0 verslagen. De Portugezen moesten het laatste halfuur met tien voort, maar de eindstand stond bij de rust al op het bord. Bondscoach Ronald Koeman koos voor maar liefst zeven andere spelers dan in het verloren duel tegen Engeland (0-1) van […] Het bericht Vriendschappelijk voetbal – Herboren Oranje verslaat Europees kampioen Portugal met 3-0 verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

6. Real blijft op draw steken tegen Sevilla na gekke tweede helft, Hazard ziet late gelijkmaker via hiel in doel belanden (09/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid heeft niet kunnen profiteren van het gelijkspel tussen koploper Atlético en Barcelona gisteren. De Koninklijke kwam na een vreemde wedstrijd tegen Sevilla niet verder dan 2-2. De gelijkmaker viel pas in de toegevoegde tijd: een schot van Kroos week af op de hak van Hazard. [naar artikel]

7. Real blijft op draw steken tegen Sevilla na gekke tweede helft, late gelijkmaker via hiel Hazard (?) in doel (09/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid heeft niet kunnen profiteren van het gelijkspel tussen koploper Atlético en Barcelona gisteren. De Koninklijke kwam na een vreemde wedstrijd tegen Sevilla niet verder dan een gelijkspel: 2-2. De gelijkmaker viel pas in de toegevoegde tijd, een schot van Kroos week af op de hielen van Hazard, of waren het toch die van Diego Carlos? [naar artikel]

8. Real blijft op draw steken tegen Sevilla na gekke tweede helft, Hazard ziet late gelijkmaker van dichtbij in doel caprioleren (09/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Status-quo aan de top in Spanje. Atlético Madrid heeft de beste kansen. Zij hebben hun lot in eigen handen. Real niet, na het gelijkspel tegen Sevilla (2-2). Hazard viel slechts tien minuten voor tijd in en zag daarbij van dichtbij hoe bewaker Diego Carlos een schot van Kroos met de hiel in eigen doel devieerde. [naar artikel]

9. Van superheld tot dinosaurus: gekke outfits bij start van tweede weekend Tomorrowland (22/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het tweede weekend van Tomorrowland gaat van start. Iedereen heeft opnieuw zijn gekste outfit uit de kast gehaald! De festivalgangers lijken klaar voor een legendarische driedaagse. [naar artikel]