Kijk even goed met ons mee. In cucina italiana, Italiaanse keuken, zit de voornaam van Liana Cappiello verborgen. Toeval bestaat niet. Zij en haar man Fabio Marangon verwennen de Turnhoutenaars al dertig jaar met hun Italiaanse klassiekers met een gastronomische twist. CittA Kempen mocht watertandend mee aan tafel schuiven bij Cucina Marangon. Buon appetito! [naar artikel]
Deze week in de wereld op je bord: de Italiaanse keuken. Foodblogger Chloé Lauwers bracht er een heel kookboek over uit en neemt je in 5 frisse recepten mee in de cucina die tijdens het regenweer de zon in je bord brengt; [naar artikel]
Heel wat mensen schrappen op restaurant gaan om geld te besparen. Alles wordt duurder en wanneer je zelf niet kookt, loopt de rekening meestal veel hoger op. In deze 10 eetadressen in Brussel kan je daarentegen nog lekker eten onder de 10 euro. Van balletjes in tomatensaus tot een groot bord verse pasta: hier scoor je goedkoop lekkers. [naar artikel]
07:00 Even genoeg van de oer-Vlaamse kost en de streekspecialiteiten? Met deze delicatessen tover je zelfs in de somberste herfstmaanden zon en kleur op je bord. [naar artikel]
Als ze niet op zoek is naar inspiratie in Parijs, New Delhi, New York, Shanghai of Marrakech, leeft Inge Onsea in Antwerpen. Het hoofdkwartier van haar modelabel Essentiel ligt in de Arenbergstraat, vlakbij de Bourla en het Theaterplein. Onsea houdt niet alleen van mode, maar blijkt ook dol op goed eten. [naar artikel]
In onze zoektocht naar het restaurant of de pizzeria waar ze de Lekkerste Pizza Margherita serveren, zijn vijf laureaten uit onze regio bekend. In willekeurige volgorde zijn dat restaurant Il Divino di Milano uit Gooreind-Wuustwezel, Cosmo Cucina Italiana in Boechout, restaurant L’Angolino uit Schoten en pizzarestaurants Otomat en Kalura uit Antwerpen. [naar artikel]
Een zomerse maaltijdsalade of een frisse side dish bij de barbecue? Met groene sla, aubergine en Griekse yoghurt scoor je elke zomerdag! [naar artikel]
Uren zweten in de keuken? Als het van Virginie Schoelinck en Silke Van Engeland afhangt, is dat verleden tijd. Deze twee besties benadrukken in hun kookboek Onweerstaanbaar, kant-en-klaar dat bereide gerechten uit de supermarkt er net zo heerlijk kunnen uitzien én smaken als wanneer je zelf aan de slag gaat. Speciaal voor ons maakten ze een feestmenu met vijf klassiekers uit het warenhuis. [naar artikel]
Euronext heeft de overname van Borsa Italiana vandaag afgerond. De beursmaatschappij heeft de Italiaanse effectenbeurs voor 4,4 miljard euro overgekocht van de London Stock Exchange Group. Euronext had zijn overnameplannen al in oktober bekendgemaakt en in maart kreeg de beursmaatschappij groen licht van de Europese regulatoren. ‘De aanzienlijk uitgebreide groep is in Europa nu het […] Lees dit artikel: Euronext voltooit overname Borsa Italiana [naar artikel]
Omdat Sinterklaas en zijn pieten al dat lekkers zelf niet gemaakt krijgen in hun snoepfabrieken, rekenen ze op de hulp van bakkers, chocolatiers en patissiers. In welke Limburgse winkels kan je zelfgemaakte speculaas, chocolade, marsepein of ander lekkers vinden? Laat het ons weten via onderstaand formulier. [naar artikel]
De Laars kent een ongekende culinaire weelde. Maar iemand moet die bijzondere wijn of speciale kaas wel tot in onze contreien krijgen. Deze Limburgers brengen Italiaanse smaken op je bord en in je glas. [naar artikel]
Daar komen de paasklokken aan en zoals elk jaar brengen ze… heerlijke paaseitjes mee. Belgische chocolatiers en merken hebben ook dit jaar ingezet op luxueuze verpakkingen: een smakelijk overzicht. Lekkers coronaproof uitdelen mag ui-te-raard als je zelf geen indigestie wil tegen Paasmaandag. [naar artikel]
Vandaag werd in school Trootrakkers de aftrap gegeven van de nationale campagne ‘Oog voor Lekkers. Deze actie wordt gesteund door Vlaanderen en Europa, in primeur werd de Lekkers-Cup voorgesteld. [naar artikel]
Liefde gaat door de maag, ook die van mama. Sofie Dumont geeft inspiratie om haar te verrassen met iets lekkers (maar vergeet nadien wel niet de keuken op te ruimen!). [naar artikel]
Pasen staat synoniem voor eitjes. En dan gaat het niet alleen over de chocoladen versies die je raapt in de tuin, maar ook diegene die je op tafel zet die van de kip afkomstig zijn. Met deze drie gerechten tover je een gezonde paasbrunch op tafel voor je hele familie of gezin. [naar artikel]
Beursuitbaters Euronext en London Stock Exchange hebben exclusieve gesprekken opgestart over de overname van Borsa Italiana. De Britten hebben alle... The post Londense beurs knoopt gesprekken aan met Euronext rond overname Borsa Italiana appeared first on Business AM. [naar artikel]
Je trekt graag naar exotische restaurants, maar om zelf buitenlands lekkers te maken voel je je niet bekwaam genoeg? Nonsens, iederéén kan exotisch koken, kijk maar naar dit easy-peasy Libanees recept. In drie gemakkelijke stappen tover je pittig lamsvlees met labneh op tafel, alsof je nooit iets anders gedaan hebt. [naar artikel]
Of je nu een snelle lunch voor onderweg, snack uit het vuistje voor de kids of gewoon zonnig lekkers op je bord wil: empanada's zijn de way to go. Het Argentijnse deeggebakje met een vulling naar keuze is streetfood pur sang en maak je makkelijk zelf. [naar artikel]
Heel wat mensen schrappen op restaurant gaan om geld te besparen. Alles wordt duurder en wanneer je zelf niet kookt, loopt de rekening meestal veel hoger op. In deze 10 eetadressen in Brussel kan je daarentegen nog lekker eten onder de 10 euro. Van balletjes in tomatensaus tot een groot bord verse pasta: hier scoor je goedkoop lekkers. [naar artikel]
Het Festa Italiana van Femma Dilsen kon helaas door corona niet plaatsvinden. Het bestuur bleef niet bij de pakken zitten en organiseerde een Italiaans feest voor ieder lid, in zijn eigen kot! [naar artikel]
Op zondag 15 augustus wordt in Hees (Bilzen) een Italiaanse dag georganiseerd onder de noemer 'Festa Italiana'. Naast een Italiaanse markt met Vespa's, koffie en heel wat streekproducten, is er ook heel wat animatie voorzien. [naar artikel]
Op kerst- en oudejaarsavond zijn de porties royaal. Te royaal soms, waardoor de helft van je bord nog vol lekkers ligt. Dankzij deze tips van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen ga je verspilling tijdens de feestdagen tegen. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.