Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Deze gezonde gerechten met ei tover je op tafel voor de paasbrunch

28/03/2018 - 15:36
"Pasen staat synoniem voor eitjes. En dan gaat het niet alleen over de chocoladen versies die je raapt in de tuin, maar ook diegene die je op tafel zet die van de kip afkomstig zijn. Met deze drie gerechten tover je een gezonde paasbrunch op tafel voor je hele familie of gezin."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Deze gezonde gerechten met ei tover je op tafel voor de paasbrunch (28/03/2018 - Het Belang van Limburg)

Pasen staat synoniem voor eitjes. En dan gaat het niet alleen over de chocoladen versies die je raapt in de tuin, maar ook diegene die je op tafel zet die van de kip afkomstig zijn. Met deze drie gerechten tover je een gezonde paasbrunch op tafel voor je hele familie of gezin. [naar artikel]


2. Met deze drie recepten van Nadine Redzepi tover je de lekkerste gerechten op tafel (20/04/2018 - De Morgen)

Nadine – de vrouw van René Redzepi, ‘s werelds beste chef – maakt deze gerechten voor haar man als hij thuis is.?Hoe groot is dan de kans dat ook jij bewondering oogst als je deze lekkernij uit je eigen keuken tovert??Aan de slag, dus! [naar artikel]


3. Je tafelgenoten verrassen met roze gerechten? Met dit ingrediënt tover je Instagramwaardige receptjes op tafel (02/06/2022 - Het Belang van Limburg)

Vier recepten om Pinksteren kleur te geven. Of gewoon omdat je fan bent van pink food. Of omdat je van bietjes houdt want zij geven deze vier recepten hun typische roze tint. productie BLURP [naar artikel]


4. Eggs benedict op een bagel of zoet saffraan-rozijnenbrood: tover de klassieke paasbrunch om tot iets origineels (03/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Sla met Pasen het ontbijt een keertje over en verwen je huisgenoten met een paasbrunch die eens wat anders is dan anders. Kies voor een mix van zoet en hartig, zodat iedereen aan z’n trekken komt. We geven je alvast enkele paaslekkere ideetjes. Op het menu: een overheerlijke bagel, lentesalade, een mangosmoothie en een zoet saffraan-rozijnenbroodje. [naar artikel]


5. In 6 stappen de perfect gedekte tafel voor je paasbrunch. “Zet geen paashaas of eieren op tafel” (14/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

De paasklokken zijn in aantocht. Niks zo gezellig om dan een uitbundige brunch te organiseren voor vrienden of familie. Foodblogger en interieurliefhebber Morgane Van Marcke legt stap voor stap uit hoe je de tafel op een originele manier kunt dekken, zonder er een rommeltje van te maken. “Kies voor narcissen, die staan nu in bloei en zijn dus goedkoper dan andere bloemen.” [naar artikel]


6. Geen zin om uren te zwoegen in de keuken? Zo tover je bereide gerechten uit de supermarkt om tot een prachtig feestmaal (18/12/2021 - Het Belang van Limburg)

Uren zweten in de keuken? Als het van Virginie Schoelinck en Silke Van Engeland afhangt, is dat verleden tijd. Deze twee besties benadrukken in hun kookboek Onweerstaanbaar, kant-en-klaar dat bereide gerechten uit de supermarkt er net zo heerlijk kunnen uitzien én smaken als wanneer je zelf aan de slag gaat. Speciaal voor Check maakten ze een feestmenu met vijf klassiekers uit het warenhuis. [naar artikel]


7. “Spaghettisaus en lasagne maak ik tegelijk en tussendoor kook ik de soep”: deze drie mama’s zetten altijd gezonde en voedzame gerechten op tafel (11/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Je gezin voedzame kost voorschotelen op hectische werk- en schooldagen is niet altijd een sinecure. Op sociale media zijn de hashtags #mealprepping en #foodprepping — trucjes waarmee je dagelijks een verse, huisbereide maaltijd op tafel krijgt­ ­— dan ook ontzettend populair. Deze drie vrouwen slagen erin zónder het hele weekend achter het fornuis te staan. [naar artikel]


8. Een therapeutische ovenschotel met spruitjes, een quinoabowl of slawraps: gezonde gerechten die snel op tafel staan (16/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Soms moet het snel gaan, maar heb je wel zin in iets origineels. De chefs achter maaltijdbox Foodbag delen hun recepten voor deze momenten in Heerlijk simpel, de lekkerste gerechten voor elke dag. Met combinaties van lokale ingrediënten en variaties op klassiekers. Snel en eenvoudig. [naar artikel]


9. 1 weekmenu, 5 gerechten, 17,50 euro: met deze 5 gerechten reis je de wereld rond vanuit je bord (23/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Tijdens de zomermaanden lijkt het nog net een tikkeltje moeilijker om te bedenken wat je vandaag precies wil eten, zeker als iedereen rond jou al in vakantiemodus lijkt te zijn. Nood aan inspiratie en vooral ook nood aan een vleugje vakantie? Dan nemen deze 5 gerechten jou mee de wereld rond, gewoon vanuit je bord. En eerlijk is eerlijk: 17,50 euro voor een wereldreis is een pak goedkoper dan écht naar die landen trekken. Smakelijk! [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!