18/06/2021 - 17:07
"Zweden heeft de maat genomen van Slovakije dankzij een penaltydoelpunt diep in de tweede helft. De wedstrijd was absoluut geen hoogvlieger, omdat Slovakije leek te speculeren op een gelijkspel. De Slovaken kregen echter het deksel op de neus, terwijl Zweden een goede zaak deed in groep E. "

1. Zweden neemt na slaapverwekkende vertoning de maat van Slovakije dankzij penalty en doet goede zaak in groep E (18/06/2021 - Het Belang van Limburg)

Zweden heeft de maat genomen van Slovakije dankzij een penaltydoelpunt diep in de tweede helft. De wedstrijd was absoluut geen hoogvlieger, omdat Slovakije leek te speculeren op een gelijkspel. De Slovaken kregen echter het deksel op de neus, terwijl Zweden een goede zaak deed in groep E. [naar artikel]

2. Diego Costa beslist slaapverwekkende vertoning op Stamford Bridge (11/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Chelsea heeft vanmiddag op Stamford Bridge met het kleinste verschil gewonnen van West Bromwich Albion. Diego Costa strafte een kwartier voor [naar artikel]

3. LIVE: Slaapverwekkende vertoning in het Guldensporenstadion (0-0) (21/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Erik Lambrechts Stadion: Guldensporenstadion Pakt AA Gent zes op zes? Komt KV Kortrijk onderin weg? [naar artikel]

4. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

5. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]

6. Slaapverwekkende Westerlo-Charleroi eindigt op logische 0-0 (23/10/2016 - Het Belang van Limburg)

Charleroi heeft zaterdagavond de kans laten liggen om in het spoor van leider Zulte Waregem te blijven. De nummer drie uit het klassement geraakte in Westerlo niet verder dan een droog 0-0-gelijkspel. Logisch, want de twee teams maakten er een vervelende pot voetbal van. Charleroi blijft voorlopig derde, op één punt van Anderlecht. Westerlo kruipt één puntje verder weg van rode lantaarn Eupen, dat zondag AA Gent ontvangt. [naar artikel]

7. Dit zijn de nieuwe films deze week: slaapverwekkende SM en hamburgers (08/02/2017 - Gazet van Antwerpen)

Het is woensdag, filmdag. Wij selecteerden voor u drie films die vanaf vandaag te zien zijn in de bioscoop. De ene al pikanter dan de andere, maar daarom niet beter. [naar artikel]

8. "Baa baa land" is de meest slaapverwekkende film (27/09/2017 - VRT NWS)

De film "Baa baa land" is in première gegaan in Londen. De film is volgens de makers de saaiste film ooit. [naar artikel]

9. Waarom moeten onze kinderen slaapverwekkende boeken lezen? (10/12/2017 - De Morgen)

Marc de Bel is 20 jaar onderwijzer, 30 jaar kinder- en jeugdboekenschrijver, auteur van 164 boeken, met ruim 1.600 lezingen in lagere en middelbare scholen op de teller. [naar artikel]