28/06/2021 - 23:52
"Zwitserland heeft voor een gigantische stunt gezorgd door Frankrijk uit te schakelen. Na 120 minuten stond het 3-3, de Zwitsers trokken na een penaltymisser van Mbappé aan het langste eind."

1. Wat een stunt: Zwitserland knikkert wereldkampioen Frankrijk uit toernooi na strafschoppen (28/06/2021 - Het Belang van Limburg)

Zwitserland heeft voor een gigantische stunt gezorgd door Frankrijk uit te schakelen. Na 120 minuten stond het 3-3, de Zwitsers trokken na een penaltymisser van Mbappé aan het langste eind. [naar artikel]

2. LIVE. Knikkert Zwitserland na Frankrijk ook Spanje uit EK? Winnaar van dit duel speelt tegen België of Italië (02/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Krestovsky-stadion • Ref: Michael Oliver (ENG) • Zwitserland schakelde Frankrijk uit, Spanje had verlengingen nodig tegen Kroatië • De winnaar speelt tegen de winnaar uit België-Italië [naar artikel]

3. LIVE. Knikkert Zwitserland na Frankrijk ook Spanje uit EK? Winnaar speelt tegen België of Italië (02/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

4. Eupen knikkert Club Brugge uit de Beker, STVV met strafschoppen voorbij KV Mechelen (30/11/2016 - Knack)

Eupen heeft Club Brugge uit de Beker van België gewipt. De Oostkantonners wonnen in de achtste finales met 3-2, dankzij een doelpunt van Siebe Blondelle in de 97e minuut. Bij de rust stond Eupen 1-0 voor. STVV had verlengingen en strafschoppen nodig om voorbij KV Mechelen te komen. [naar artikel]

5. Eupen knikkert Kortrijk na drie(!) strafschoppen uit de Beker en schrijft geschiedenis (13/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Het bekersprookje duurt voort in de Oostkantons. Eupen wist zich vandaag voor het eerst in zijn geschiedenis te kwalificeren voor de halve [naar artikel]

6. Football talk. Genkse jonkies uitgeschakeld na strafschoppen in Youth League - Tweedeklasser knikkert Tottenham uit FA Cup, City wel door (02/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

In de achtste finales van de UEFA Youth League nam de U19 van Racing Genk het vanmiddag op tegen die van Liverpool. In de vorige ronde stuurde Genk Chelsea al naar huis met 5-1. De Genkse jonkies barstten van het vertrouwen. En dat toonde zich. Genk speelde een goede wedstrijd, had de kansen op de overwinning, maar verloor op strafschoppen in Liverpool. Een zuur einde van een mooi toernooi. [naar artikel]

7. MULTILIVE CROKY CUP. Knokke knikkert KV Mechelen eruit na penalty’s - ook strafschoppen op Jan Breydel tussen Cercle en Zulte Waregem? (31/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Stunt van formaat in de Croky Cup: Knokke heeft na penalty’s KV Mechelen uitgeschakeld. Eerder op de avond knikkerde Oostende ook Eupen al uit het bekertoernooi. Cercle (tegen Zulte Waregem) en STVV (tegen Francs Borains) moeten nog overspelen, terwijl Anderlecht en Charleroi doorstoten. Volg de spannende ontknopingen in onderstaande MULTILIVE. [naar artikel]

8. OVERZICHT. Knokke knikkert Malinwa uit Croky Cup, ook Cercle sneuvelt na strafschoppen - Charleroi en STVV stoten door (01/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Exit van drie eersteklassers in de Croky Cup: Malinwa werd na strafschoppen uit het toernooi geknikkerd in Knokke. Ook Cercle ging eruit na penalty’s tegen Zulte Waregem. Eerder op de avond was er ook een exit voor Eupen tegen KV Oostende. Anderlecht, STVV en Charleroi stoten wél door. [naar artikel]

9. LIVE. Eerste verlenging levert geen doelpunten op, Zwitserland en Frankrijk op weg naar strafschoppen? (28/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 1/8ste finale • Aftrap: 21u • Ref: Fernando Rapallini (Arg) • Boekarest [naar artikel]

10. LIVE. We krijgen strafschoppen! Wie trekt er aan het langste eind, Frankrijk of Zwitserland? (28/06/2021 - Het Laatste Nieuws)