Lichte penalty leidt naar ultieme climax

08/07/2021 - 03:34
"Engeland had er verlengingen voor nodig, maar staat voor het eerst in de geschiedenis in de finale van een EK. Denemarken zag pas in de verlengingen het licht uitgaan toen een heel lichte fout van Maehle op Sterling bestraft werd met een omstreden penalty. Kane mikte de elfmeter eerst op doelman Schmeichel, maar trapte in de rebound het Deense sprookje alsnog aan diggelen. "

1. Lichte penalty leidt naar ultieme climax (08/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Engeland had er verlengingen voor nodig, maar staat voor het eerst in de geschiedenis in de finale van een EK. Denemarken zag pas in de verlengingen het licht uitgaan toen een heel lichte fout van Maehle op Sterling bestraft werd met een omstreden penalty. Kane mikte de elfmeter eerst op doelman Schmeichel, maar trapte in de rebound het Deense sprookje alsnog aan diggelen. [naar artikel]

2. RECENSIE. Eefje de Visser op Pukkelpop: Van climax naar climax ***** (21/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Weinig artiesten die hardere klappen vingen door het virus dan Eefje de Visser. Een gemiste cd-release. Een tour die twee jaar op de lange baan schoof. Haar wraak smaakte zoet. [naar artikel]

3. Wat penalty? Hoe penalty? Waar penalty? Teo schenkt Anderlecht zege met denkbeeldige strafschop (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht verdiende de zege op basis van een goede eerste helft. Toen het schip leek te vergaan na de rust werd paars-wit bijgestaan door ref... [naar artikel]

4. Geen penalty voor Zwitserland? Penalty voor Portugal! Nee, toch penalty voor Zwitserland! (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Cristiano Ronaldo ging woensdag met alle aandacht lopen door zijn hattrick tegen Zwitserland. Maar de halve finale in de Nations League zorgde ook voor een merkwaardig VAR-moment. [naar artikel]

5. LIVE. Lichte daling in aantal besmettingen en ziekenhuisopnames, lichte stijging van aantal overlijdens (12/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

De voorbije week steeg het aantal ziekenhuisopnames wegens Covid-19 in ons land met zes procent. Het aantal nieuwe besmettingen blijft wel verder dalen en ook het sterftecijfer neemt af. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog. [naar artikel]

6. STVV tweede week op rij gevloerd door lichte penalty, Lokeren doet gouden zaak (26/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Lokeren heeft dankzij een penalty 1-0 gewonnen van STVV. Maric kon profiteren van een strafschop dat Lokeren op het half uur kreeg nadat Persoons [naar artikel]

7. Stijnen furieus na lichte penalty, spelers en staf moeten hem tegenhouden (30/01/2017 - Het Belang van Limburg)

Stijn Stijnen, ex-doelman van Club Brugge en Beerschot, is tegenwoordig trainer bij Sporting Hasselt. De Limburgse ploeg komt uit in de hoogste amateurklasse. Het kreeg een betwistbare penalty in de slotfase tegen ASV Geel, Stijnen raakte helemaal over zijn toeren. Spelers en staf deden er alles aam om de razende trainer te kalmeren. Geel benutte de penalty en besliste de score: 2-1. [naar artikel]

8. Cercle Brugge kan in extremis niet winnen bij OHL na lichte penalty (02/02/2018 - Het Belang van Limburg)

Cercle Brugge heeft nagelaten om de concurrentie in de Proximus League onder druk te zetten. Op het veld van OHL bleef de Vereniging steken op een 2-2 gelijkspel. De gelijkmaker van de thuisploeg viel pas in het absolute slot. Cercle blijft wel op kop, met drie punten meer dan eerste achtervolger Lierse, dat zaterdag nog speelt. [naar artikel]