AC Milan door oog van de naald in Bologna, 0-1 in slot met negen man

08/02/2017 - 22:58
"AC Milan heeft op het laatste moment nog drie punten gepakt in de inhaalwedstrijd tegen Bologna. Pasalic scoorde op een minuut van het einde de"

1. AC Milan door oog van de naald in Bologna, 0-1 in slot met negen man (08/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

AC Milan heeft op het laatste moment nog drie punten gepakt in de inhaalwedstrijd tegen Bologna. Pasalic scoorde op een minuut van het einde de [naar artikel]

2. LIVE BOLOGNA-AC MILAN. Wat een rampstart voor de Milan-Belgen! Sansone scoort al na halve minuut (15/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Serie A • Aftrap: 15 uur • Stadio Renato Dall’Ara • Alle Belgen in de basis [naar artikel]

3. LIVE BOLOGNA-AC MILAN. Vier Milan-Belgen in de basis moeten al snel achtervolgen (15/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

4. LIVE BOLOGNA-AC MILAN. Eist een van de vier Milan-Belgen in de tweede helft een hoofdrol op? (15/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

5. LIVE NAPOLI-AC MILAN. Milan op rozen na treffer Giroud op slag van rust, Osimhen in absolute slot met de gelijkmaker! (18/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Napoli neemt het in de terugmatch van de kwartfinale van de Champions League op tegen AC Milan. De Napolitanen moeten in eigen stadion een 0-1-achterstand zien op te halen tegen de ‘Rossoneri’. Op slag van rust zette Giroud de bezoekers op voorsprong, de thuisploeg staat voor een zware opdracht om alsnog de halve finales te bereiken. Volg alle actie in onderstaande liveblog! [naar artikel]

6. Coppa Italia: geen 3e beker op rij voor Inter, na ommekeer van Bologna in slot van verlengingen (21/12/2023 - Sporza)

In de Coppa Italia wordt gestreden om de Italiaanse beker. De voorbije 2 jaar ging de Coppa telkens naar Inter, maar nu ligt de Milanese club er in de 1/8e finales al uit. Wie wordt dan wel de bekerwinnaar? We volgen het op deze pagina. [naar artikel]

7. Celtic kruipt door het oog van de naald, Milan is Europees uitgeschakeld (13/12/2018 - Het Belang van Limburg)

Celtic is donderdagavond op de slotspeeldag in de Europa League door het oog van de naald gekropen in Glasgow. De Bhoys hadden op Celtic Park genoeg aan een gelijkspel tegen Salzburg in groep B, maar gingen zonder de geblesseerde Dedryck Boyata met 1-2 onderuit. Omdat Leipzig thuis ook niet kon winnen, stoot Celtic alsnog door. [naar artikel]

8. Bolingoli stoot door met Rapid Wenen, AC Milan gaat eruit na dramatische slotfase, Celtic kruipt door oog van naald (13/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Boli Bolingoli-Mbombo heeft zich met Rapid Wenen geplaatst voor de zestiende finales van de Europa League. De Oostenrijkse club boekte op de... [naar artikel]

9. Milan door het oog van de naald tegen Rio Ave na verlengingen en 24 (!) strafschoppen (02/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

AC Milan heeft zich met zeer veel moeite geplaatst voor de groepsfase van de Europa League. De Rossoneri hadden strafschoppen nodig tegen het... [naar artikel]

10. Milan door het oog van de naald tegen Rio Ave na goal Saelemaekers en 24 (!) strafschoppen (02/10/2020 - Het Laatste Nieuws)