Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Heerlijk droge reactie van Wout van Aert op kritische tweet van sportjournalist Hans Vandeweghe: “Sorry”

28/07/2021 - 13:42
"Zelf zal Wout van Aert ook wel meer verwacht hebben dan de zesde plek in de olympische tijdrit, maar onze landgenoot kan na een fantastische Tour de France en een verbluffende wegrit ook trots terugkijken op deze plek in de top tien op de Olympische Spelen. Net als Remco Evenepoel, die op zijn 21ste en na zijn horrorcrash van nog geen jaar geleden negende werd. Dan op Twitter spreken van “een afknapper”, ontlokte bij Van Aert een (heerlijk) droge opmerking."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Heerlijk droge reactie van Wout van Aert op kritische tweet van sportjournalist Hans Vandeweghe: “Sorry” (28/07/2021 - Gazet van Antwerpen)

Zelf zal Wout van Aert ook wel meer verwacht hebben dan de zesde plek in de olympische tijdrit, maar onze landgenoot kan na een fantastische Tour de France en een verbluffende wegrit ook trots terugkijken op deze plek in de top tien op de Olympische Spelen. Net als Remco Evenepoel, die op zijn 21ste en na zijn horrorcrash van nog geen jaar geleden negende werd. Dan op Twitter spreken van “een afknapper”, ontlokte bij Van Aert een (heerlijk) droge opmerking. [naar artikel]


2. Heerlijk droge reactie van Wout van Aert op kritische tweet van sportjournalist: “Sorry” (28/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Zelf zal Wout van Aert ook wel meer verwacht hebben dan de zesde plek in de olympische tijdrit, maar onze landgenoot kan na een fantastische Tour de France en een verbluffende wegrit ook trots terugkijken op deze plek in de top tien op de Olympische Spelen. Net als Remco Evenepoel, die op zijn 21ste en na zijn horrorcrash van nog geen jaar geleden negende werd. Dan op Twitter spreken van “een afknapper van formaat”, ontlokte bij Van Aert een (heerlijk) droge opmerking. [naar artikel]


3. Stel hier uw vraag aan sportjournalist Hans Vandeweghe over onderzoek naar voetbalfraude (10/10/2018 - De Morgen)

Een grootschalig onderzoek naar matchfixing en fraude jaagt sinds deze ochtend een schokgolf door het Belgisch voetbal. Wat betekenen de verhoren en de huiszoekingen in binnen- en buitenland nu echt? De Morgen-sportjournalist Hans Vandeweghe beantwoordt uw vragen. [naar artikel]


4. ‘Martínez speelt op veilig’: sportjournalist Hans Vandeweghe over de selectie van de Rode Duivels (17/05/2021 - De Morgen)

Bondscoach Roberto Martínez heeft de 26 mannen geselecteerd die als Rode Duivel de Belgische eer op het EK voetbal mogen verdedigen. Heeft hij goede keuzes gemaakt? We vragen het aan Hans Vandeweghe, sportjournalist bij De Morgen. [naar artikel]


5. ‘Het pijnpunt blijft centraal achterin’: sportjournalist Hans Vandeweghe over wie (niet) geselecteerd is bij de Rode Duivels (17/05/2021 - De Morgen)

Bondscoach Roberto Martínez heeft de 26 mannen geselecteerd die als Rode Duivel de Belgische eer op het EK voetbal mogen verdedigen. Heeft hij goede keuzes gemaakt? We vragen het aan Hans Vandeweghe, sportjournalist bij De Morgen. [naar artikel]


6. Sportjournalist Hans Vandeweghe: ‘Gezien de ontwikkelingen van gisteren, zou ik Kevin De Bruyne nog laten rusten’ (13/06/2021 - De Morgen)

Na elke Duivels-match vertelt De Morgen-journalist Hans Vandeweghe wat hem is opgevallen. De klinische manier waarop de Duivels Rusland hebben overmeesterd, is alvast geruststellend voor de volgende wedstrijden. [naar artikel]


7. Sportjournalist Hans Vandeweghe: ‘Club Brugge wordt het Bayern München van België’ (05/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Sportjournalist Hans Vandeweghe over roze Evenepoel: ‘Van Merckx geleden dat Belg nog zo uitpakte in eerste rit van een grote ronde’ (06/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Sportjournalist Hans Vandeweghe over roze Remco Evenepoel: ‘Dit is zeggen: ik ben hier duidelijk de beste’ (06/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Sportjournalist Hans Vandeweghe over Evenepoel in de Giro: ‘De dominantie heeft hij niet kunnen doortrekken’ (14/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!