05/10/2022 - 23:23
"Chelsea boekte in eigen huis een duidelijke en oververdiende zege tegen AC Milan: 3-0. Charles De Ketelaere, net als zijn ploegmaats bleekjes, miste vlak voor rust de gelijkmaker. Fofana, Aubameyang en James zorgden voor het Londense feestje."

1. Matig AC Milan met billen bloot bij Chelsea, De Ketelaere mist vlak voor rust gelijkmaker (05/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Chelsea boekte in eigen huis een duidelijke en oververdiende zege tegen AC Milan: 3-0. Charles De Ketelaere, net als zijn ploegmaats bleekjes, miste vlak voor rust de gelijkmaker. Fofana, Aubameyang en James zorgden voor het Londense feestje. [naar artikel]

2. De comeback van bolle billen. Zo krijg jij er ook, met de tips van 2 bootycoaches. “Zwakke billen leiden tot kwaaltjes” (31/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een kont zo rond als die van Kim Kardashian: daar dromen veel vrouwen weer van. Personal trainers Arjen de Boer en Jaimy Van den Broeck zijn gespecialiseerde ‘bootycoaches’. Want de luie bilspier is moeilijk te trainen, tenzij je de correcte oefeningen kent voor meer volume. Plus, zo’n sterke derrière komt met gezondheidsvoordelen. “Je bips heeft een effect op knie- en rugpijn.” [naar artikel]

3. Matig Anderlecht behoudt uitzicht op bekerfinale na late en dubieuze penalty-gelijkmaker tegen Eupen (03/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht is aan een drama ontsnapt. Paars-wit speelde in de heenmatch van de halve finales 2-2 op Eupen nadat het in de blessuretijd nog een penalty kreeg. Was die overtreding van Stef Peeters echt binnen de box? Dat neemt niet weg dat het nog een zware terugmatch wordt. Zeker als RSCA zijn niveau niet opkrikt en Kompany vreemde wissels blijft doen. [naar artikel]

4. Matig Genk pakt in slotminuut nog een punt in Mechelen: Heynen kopt gelijkmaker tegen de netten (17/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Racing Genk is op de valreep ontsnapt aan de vierde competitienederlaag van dit seizoen. Bryan Heynen kopte in minuut 94 de 2-2-gelijkmaker binnen voor de Limburgers, die afzagen tegen een gehavend, maar energiek KV Mechelen. [naar artikel]

5. Herbeleef hoe City bijzonder matig Chelsea makkelijk de baas was en Messi alweer zijn magie etaleerde (04/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

In Italië werden vandaag alle Serie A-matchen afgelast na het droevige nieuws rond het overlijden van Davide Astori. Maar in de andere landen staan... [naar artikel]

6. Van 0-2 naar 2-2: invaller Trossard bezorgt matig Arsenal nog onverhoopt punt tegen Chelsea (21/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Chelsea en Arsenal hebben de punten gedeeld in de Londense derby. Op een avond die begon met een eerbetoon aan Eden Hazard sleepte invaller Leandro Trossard in de slotfase nog een gelijkspel uit de brand voor de Gunners. [naar artikel]

7. MULTILIVE CL: Kan ingevallen Doku voor gelijkmaker City zorgen? Barça heeft gelijkmaker beet (28/11/2023 - Sporza)

Het is weer tijd voor de grootste voetbalcompetitie in clubverband: de Champions League. Jeremy Doku en Manchester City nemen het in de voorlaatste speeldag van de groepsfase op tegen het RB Leipzig van Loïs Openda in een prestigeduel voor groepswinst. Wat doen PSG en AC Milan in de groep des doods en lukt het Feyenoord om thuis Atletico Madrid en Axel Witsel in toom te houden? Volg het live op deze pagina. [naar artikel]

8. LIVE. Meteen de gelijkmaker voor Club! De Ketelaere devieert hoekschop binnen (18/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jan Breydel (18u) • Ref: Jonathan Lardot • Eén punt altijd genoeg voor Moeskroen voor barrages tegen Seraing • Club wil weer aanknopen met zege na nederlaag in Anderlecht [naar artikel]

9. LIVE. Mbokani meteen met de gelijkmaker! Club Brugge maar even op voorsprong via De Ketelaere (16/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Vierde speeldag Champions Play-offs • Vanaken weer op de bank, Balanta start • Antwerp zonder Lamkel Zé en Batubinsika (corona), Verstraete geschorst • Club (40 punten) voelt de hete adem van Genk (38) [naar artikel]

10. LIVE. 1-1, nu beslist VAR in het voordeel van Club! Vanaken duwt gelijkmaker binnen na actie van De Ketelaere, die net niet offside staat (28/09/2021 - Het Laatste Nieuws)