Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Gedaan met droog vlees en wakke broodjes: zo bak je zelf de lekkerste hamburgers

06/08/2021 - 14:10
"Je dénkt altijd dat het resultaat fantastisch zal zijn, maar meestal is die zelfgemaakte hamburger een gigantische tegenvaller met een wak broodje, droog vlees en een veel te natte vulling die al bij de eerste beet langs je kin naar beneden drupt. Goede hamburgers maken is niet evident, maar met deze tips & tricks worden ze wél net zo lekker als die van je favoriete hamburgerketen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Gedaan met droog vlees en wakke broodjes: zo bak je zelf de lekkerste hamburgers (06/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

Je dénkt altijd dat het resultaat fantastisch zal zijn, maar meestal is die zelfgemaakte hamburger een gigantische tegenvaller met een wak broodje, droog vlees en een veel te natte vulling die al bij de eerste beet langs je kin naar beneden drupt. Goede hamburgers maken is niet evident, maar met deze tips & tricks worden ze wél net zo lekker als die van je favoriete hamburgerketen. [naar artikel]


2. Hamburgers met verse broodjes (12/08/2016 - Het Belang van Limburg)

De Maasmechelse hobbykokkin Beyhan Agirdag is met haar 124.000 fans bekender dan Jeroen Meus op Instagram. Op de sociale netwerksite mutfaktayim_b deelt ze klassieke en eigentijdse Turkse gerechten. Vanaf nu toont Beyhan iedere vrijdag haar favoriete Turkse klassiekers ook in deze krant. [naar artikel]


3. Beyhan kookt: Heerlijke hamburgers met versgebakken broodjes (12/08/2016 - Het Belang van Limburg)

Ooit stond ze achterin de keuken van haar mans kebabzaak te zwoegen, maar vandaag is de Maasmechelse hobbykokkin Beyhan Agirdag bekender dan Jeroen Meus op de sociale netwerksite mutfaktayim_b. Deze week maakt ze heerlijke hamburgers met versgebakken broodjes klaar. Smakelijk! [naar artikel]


4. Brusselse belegde broodjes bij lekkerste van Europa (11/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Big 7 Travel, een internationale reiswebsite, heeft op zijn website een ranglijst opgemaakt van de plaatsen in Europa waar je de lekkerste belegde broodjes kunt halen. Drie Brusselse locaties haalden de top vijftig. [naar artikel]


5. Beter dan in het fastfoodrestaurant: zo maak je de lekkerste, ambachtelijke hamburgers (23/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Je dénkt altijd dat het resultaat fantastisch zal zijn, maar meestal is die zelfgemaakte hamburger een gigantische tegenvaller met een wak broodje, droog vlees en een veel te natte vulling die al bij de eerste beet langs je kin naar beneden drupt. Goede hamburgers maken is niet evident, maar met deze tips en tricks worden ze wél net zo lekker als die van je favoriete hamburgerketen. [naar artikel]


6. Vettige vrijdag: bij deze 10 eetadressen bestel je de lekkerste hamburgers in ons land (20/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een goede hamburger is het ultieme comfortfood en perfect om het weekend mee in te zetten. Maar waar in Vlaanderen eet je de lekkerste? Onze culinair journaliste tipt tien adresjes doorheen ons hele land waar je - letterlijk - duimen en vingers zal aflikken. Van een hamborghini met pulled pork en spiegelei tot de verkozen beste hamburger van België, Nederland én de Benelux: hier worden al je burger cravings gestild. [naar artikel]


7. Met truffelmayonaise of black Angus: bij deze 10 eetadressen bestel je de lekkerste hamburgers van ons land (20/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een goede hamburger is het ultieme comfortfood en perfect om het weekend mee in te zetten. Maar waar in Vlaanderen eet je de lekkerste? Onze culinair journaliste tipt tien adresjes doorheen ons hele land waar je - letterlijk - duimen en vingers zal aflikken. Van een hamborghini met pulled pork en spiegelei tot de verkozen beste hamburger van België, Nederland én de Benelux: hier worden al je burger cravings gestild. [naar artikel]


8. Luc Bellings zoekt en vindt de lekkerste frietjes en saté aan zee: “10/10, de goedkoopste is de grootste en lekkerste van allemaal” (05/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Er is geen grotere klassieker dan heerlijke frietjes uit de frituur. Of je nu op vakantie bent of gewoon thuis, frietjes met mayonaise smaken altijd. Maar waar eet je de lekkerste aan de Belgische kust? En welke saté erbij overtuigt chef Luc Bellings in Knokke, Oostduinkerke, Middelkerke, Heist en Blankenberge? “Qua prijs-kwaliteit kan je hier zéker tevreden zijn.” [naar artikel]


9. Gedaan met zompige broodjes: Nieuwe Limburgse tomaat verliest geen sap (27/06/2017 - Het Belang van Limburg)

Een tomaat die geen vocht verliest bij het snijden en dus als beleg bijvoorbeeld niet de hele boterham zompig maakt. Bij de Limburgse zaadveredelaar Nunhems hebben er een weten te kweken. De Intense tomaat ligt binnenkort bij Albert Heijn in het schap. Dat schrijft De Limburger. [naar artikel]


10. Zonnig, droog en tot 15 graden vandaag, ook weekend verloopt droog en meestal zonnig (23/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

We krijgen vrijdag opnieuw een zonnige dag. In de streken nabij de Nederlandse grens is er echter kans op enkele tijdelijke wolkenvelden. De maxima liggen tussen 9 graden in de Hoge Ardennen en 15 graden over het westen, voorspelt het KMI. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!