Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

“In de keuken ben ik allergisch aan tijdsdruk.” Ruben staat bij vrienden bekend om zijn overheerlijke paella. Hij deelt met ons zijn succesrecept

08/08/2021 - 12:34
"In onze reeks ‘Mijn Zomerrecept’ bundelen we de meest verfrissende gerechten uit andere culturen. Ruben (30), die de Spaanse nationaliteit draagt maar geboren en getogen is in België, maakt op vakantie voor vrienden steevast zijn befaamde paella klaar. Wat zijn gerecht zo geliefd maakt? Engelengeduld, kraakverse producten en kruidige chorizo. Hij deelt met ons zijn recept. “Door de zeevruchten en de lange bereidingstijd spreekt het gerecht tot de verbeelding.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. “In de keuken ben ik allergisch aan tijdsdruk.” Ruben staat bij vrienden bekend om zijn overheerlijke paella. Hij deelt met ons zijn succesrecept (08/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

In onze reeks ‘Mijn Zomerrecept’ bundelen we de meest verfrissende gerechten uit andere culturen. Ruben (30), die de Spaanse nationaliteit draagt maar geboren en getogen is in België, maakt op vakantie voor vrienden steevast zijn befaamde paella klaar. Wat zijn gerecht zo geliefd maakt? Engelengeduld, kraakverse producten en kruidige chorizo. Hij deelt met ons zijn recept. “Door de zeevruchten en de lange bereidingstijd spreekt het gerecht tot de verbeelding.” [naar artikel]


2. Zo maak je overheerlijke cheesecake uit New York (29/06/2017 - Het Laatste Nieuws)

Een legendarische taart, overgewaaid uit New York (hoewel ook de Italianen en de Duitsers de rechten claimen)! Smeuïg door de roomkaas en fris, [naar artikel]


3. Zeeduivel is de Vis van het Jaar: 3 overheerlijke receptjes (31/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

De Vis van het Jaar is de zeeduivel, ook gekend als lotte of staartvis. Dat heeft het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM) vandaag... [naar artikel]


4. “Overheerlijke asperges zijn een vaste waarde” (25/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Om hun werkjaar in smaak af te sluiten, organiseerden de leden van de Breese Culinaire Kring een kookfinale voor hun dames. [naar artikel]


5. VTM Koken at the festivals: Femke toont hoe ze haar overheerlijke pulled pork-burger maakt (26/06/2018 - Het Laatste Nieuws)

De zomer is begonnen en dat betekent: festivals! Met VTM Koken trekken we richting de festivals en bezoeken er de lekkerste foodtrucks. De komende... [naar artikel]


6. Een overheerlijke gâteaucrème au beurre als inzet (06/03/2019 - Het Belang van Limburg)

[naar artikel]


7. Puur Sonja: 3 x overheerlijke chocoladetaart (24/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

Chococoladetaart is altijd een goed idee, of je die nu maakt uit pure goesting, of omdat je vrienden over de vloer hebt. Check zeker eens de... [naar artikel]


8. De overheerlijke pensen van slagerij Vangenechten (13/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Zo maak je zelf overheerlijke waterijsjes (29/06/2019 - Metro)

Tijdens hete zomerdagen is elk beetje verkoeling welgekomen. De ventilator staat aan, je nipt van een heerlijke huisgemaakte limonade met ijsblokjes en je draagt zo weinig mogelijk kleding. Het enige wat nog ontbreekt? Een verkoelend waterijsje. Of twee. Of drie. Waterijsjes komen in alle mogelijke vormen en smaken. Je kan er zo veel of zo […] Het bericht Zo maak je zelf overheerlijke waterijsjes verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


10. 3 x overheerlijke pasta pesto die in een wip klaar zijn (29/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Op drukke avonden maakt freelance culi-redacteur, foodstylist en recept-ontwikkelaarSonja Peeters graag een smeuïge pasta pesto. Een simpel gerecht... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!