In onze reeks ‘Mijn Zomerrecept’ bundelen we de meest verfrissende gerechten uit andere culturen. Ruben (30), die de Spaanse nationaliteit draagt maar geboren en getogen is in België, maakt op vakantie voor vrienden steevast zijn befaamde paella klaar. Wat zijn gerecht zo geliefd maakt? Engelengeduld, kraakverse producten en kruidige chorizo. Hij deelt met ons zijn recept. “Door de zeevruchten en de lange bereidingstijd spreekt het gerecht tot de verbeelding.” [naar artikel]
Een legendarische taart, overgewaaid uit New York (hoewel ook de Italianen en de Duitsers de rechten claimen)! Smeuïg door de roomkaas en fris, [naar artikel]
De Vis van het Jaar is de zeeduivel, ook gekend als lotte of staartvis. Dat heeft het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM) vandaag... [naar artikel]
Om hun werkjaar in smaak af te sluiten, organiseerden de leden van de Breese Culinaire Kring een kookfinale voor hun dames. [naar artikel]
De zomer is begonnen en dat betekent: festivals! Met VTM Koken trekken we richting de festivals en bezoeken er de lekkerste foodtrucks. De komende... [naar artikel]
Chococoladetaart is altijd een goed idee, of je die nu maakt uit pure goesting, of omdat je vrienden over de vloer hebt. Check zeker eens de... [naar artikel]
Tijdens hete zomerdagen is elk beetje verkoeling welgekomen. De ventilator staat aan, je nipt van een heerlijke huisgemaakte limonade met ijsblokjes en je draagt zo weinig mogelijk kleding. Het enige wat nog ontbreekt? Een verkoelend waterijsje. Of twee. Of drie. Waterijsjes komen in alle mogelijke vormen en smaken. Je kan er zo veel of zo […] Het bericht Zo maak je zelf overheerlijke waterijsjes verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Op drukke avonden maakt freelance culi-redacteur, foodstylist en recept-ontwikkelaarSonja Peeters graag een smeuïge pasta pesto. Een simpel gerecht... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.