AA Gent morst met de kansen en verliest met 1-0 in Polen

19/08/2021 - 20:30
"AA Gent moet volgende donderdag voor eigen publiek vol aan de bak wil het nog doorstoten tot de groepsfase van de Conference League. De Buffalo’s moeten met twee goals verschil winnen om de Poolse vicekampioen te wippen. Het kan, als het dit keer wél efficiënter blijkt dan Rakow Czestochowa."

1. AA Gent morst met de kansen en verliest met 1-0 in Polen (19/08/2021 - Het Belang van Limburg)

AA Gent moet volgende donderdag voor eigen publiek vol aan de bak wil het nog doorstoten tot de groepsfase van de Conference League. De Buffalo’s moeten met twee goals verschil winnen om de Poolse vicekampioen te wippen. Het kan, als het dit keer wél efficiënter blijkt dan Rakow Czestochowa. [naar artikel]

2. Waasland-Beveren morst met z’n kansen en verliest van Moeskroen (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Zes nederlagen op een rij werden er zeven. Ook in de ‘must win’ match op het veld van Moeskroen ging Waasland-Beveren onderuit. Met nog slechts één... [naar artikel]

3. Pelt morst met de kansen en verliest in Berlaar (19/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Pelt domineerde de eerste helft maar liet de kansen liggen. Odutayo en Meeus waren niet scherp genoeg om er 0-1 van te maken. Die kopte Palmans op hoekschop dan maar tegen de touwen. Nog voor rust kwam de anticlimax. Even was de concentratie weg en de bordjes hingen terug gelijk. In de tweede helft kreeg Pelt nog uitstekende kansen, maar de thuisploeg kwam beter in zijn spel. Met twee rake counters via Verschoren vierde Berlaar-Heikant zijn eerste puntengewin. [naar artikel]

4. Beerschot morst voor de rust met de kansen en verliest nu ook in Eupen (11/12/2021 - Het Belang van Limburg)

Beerschot heeft de eerste wedstrijd van de terugronde met het kleinste verschil verloren op het veld van Eupen. De Mannekes creëerden vooral voor de rust een heleboel kansen, maar konden andermaal niet scoren. Door de overwinning van Cercle Brugge in Sint-Truiden is de achterstand op de veilige zestiende plaats gegroeid tot maar liefst tien punten. [naar artikel]

5. MULTILIVE. Club morst óók met kansen bij Francs Borains - Zulte Waregem komt langszij tegen Duffel - AA Gent op voorsprong in Aalst (25/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Naast Beerschot - Anderlecht staan er vanavond nog tien wedstrijden op het menu in de 1/16de finales van de Croky Cup. Club Brugge trekt naar... [naar artikel]

6. MULTILIVE. Club morst óók met kansen bij Francs Borains - Zulte Waregem op en over Duffel - AA Gent op voorsprong in Aalst (25/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Bekervoetbal! Flink wat wedstrijden in de 1/16de finales vanavond. Club Brugge trekt naar Francs Borains, Aalst ontvangt AA Gent. Ook de andere... [naar artikel]

7. MULTILIVE. Club morst óók met kansen bij Francs Borains, 0-0 halfweg - Zulte Waregem op en over Duffel - AA Gent op voorsprong in Aalst (25/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

8. MULTILIVE. Club morst óók met kansen bij Francs Borains, nog altijd 0-0 - Zulte Waregem op en over Duffel - AA Gent op voorsprong in Aalst (25/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

9. LIVE. Gent morst met de kansen: Bukari en Yaremchuk laten openingsgoal liggen (22/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Europa League • Speeldag 1 • Stadion U Nisy • Groep L [naar artikel]

10. LIVE. Gent morst met de kansen, maar ontsnapt ook aan 1-0 na defensieve blunder Ngadeu (22/10/2020 - Het Laatste Nieuws)