Beerschot morst voor de rust met de kansen en verliest nu ook in Eupen

11/12/2021 - 21:20
"Beerschot heeft de eerste wedstrijd van de terugronde met het kleinste verschil verloren op het veld van Eupen. De Mannekes creëerden vooral voor de rust een heleboel kansen, maar konden andermaal niet scoren. Door de overwinning van Cercle Brugge in Sint-Truiden is de achterstand op de veilige zestiende plaats gegroeid tot maar liefst tien punten."

1. Beerschot morst voor de rust met de kansen en verliest nu ook in Eupen (11/12/2021 - Het Belang van Limburg)

Beerschot heeft de eerste wedstrijd van de terugronde met het kleinste verschil verloren op het veld van Eupen. De Mannekes creëerden vooral voor de rust een heleboel kansen, maar konden andermaal niet scoren. Door de overwinning van Cercle Brugge in Sint-Truiden is de achterstand op de veilige zestiende plaats gegroeid tot maar liefst tien punten. [naar artikel]

2. LIVE. Knullige owngoal zet Eupen op voorsprong, Prevljak morst met de kansen (30/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 25ste speeldag Jupiler Pro League [naar artikel]

3. Union morst met de kansen in Eupen: “Tegen sterkere tegenstanders als Club Brugge wordt zoiets wél afgestraft” (24/12/2023 - Het Belang van Limburg)

37 op 39: de cijfers van Union blijven indrukwekkend. Zaterdag werd ook Eupen makkelijk opzij gezet, ook al doet de nipte 1-2 zege anders vermoeden. Union kwam al snel op 0-2, maar morste met de kansen en had eigenlijk minstens vier of vijf keer moeten scoren. Door aan de overkant uit het niets zomaar een goal weg te geven, werd het zelfs nog spannend ‘Am Kehrweg’. Dat zal tegen Club Brugge beter moeten. [naar artikel]

4. 12 op 12 voor KV Mechelen na nipte zege tegen Beerschot, dat morst met kansen en nog steeds op eerste overwinning wacht (17/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Nieuwe dreun voor Beerschot. KV Mechelen won op het Kiel met 0-1 na een doelpunt van Kerim Mrabti. Beerschot maakte aanspraak op meer, maar morste met de kansen. Het blijft troosteloos laatste. [naar artikel]

5. Beerschot morst met kansen maar wint wel overtuigend van SL16 (11/02/2024 - Gazet van Antwerpen)

‘Job done’ voor de Mannekes die met 2-0 konden winnen van SL16. Het had daar wel een resem aan kansen voor nodig, maar twee keer prikken via Nzita en Reyners bleek uiteindelijk voldoende. Het beloftenelftal van Standard kwam er helemaal niet aan te pas in het Olympisch Stadion en zo blijft Beerschot alleen leider in tweede klasse. [naar artikel]

6. Waasland-Beveren morst met z’n kansen en verliest van Moeskroen (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Zes nederlagen op een rij werden er zeven. Ook in de ‘must win’ match op het veld van Moeskroen ging Waasland-Beveren onderuit. Met nog slechts één... [naar artikel]

7. AA Gent morst met de kansen en verliest met 1-0 in Polen (19/08/2021 - Het Belang van Limburg)

AA Gent moet volgende donderdag voor eigen publiek vol aan de bak wil het nog doorstoten tot de groepsfase van de Conference League. De Buffalo’s moeten met twee goals verschil winnen om de Poolse vicekampioen te wippen. Het kan, als het dit keer wél efficiënter blijkt dan Rakow Czestochowa. [naar artikel]

8. Pelt morst met de kansen en verliest in Berlaar (19/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Pelt domineerde de eerste helft maar liet de kansen liggen. Odutayo en Meeus waren niet scherp genoeg om er 0-1 van te maken. Die kopte Palmans op hoekschop dan maar tegen de touwen. Nog voor rust kwam de anticlimax. Even was de concentratie weg en de bordjes hingen terug gelijk. In de tweede helft kreeg Pelt nog uitstekende kansen, maar de thuisploeg kwam beter in zijn spel. Met twee rake counters via Verschoren vierde Berlaar-Heikant zijn eerste puntengewin. [naar artikel]

9. Rake kopbal Rakitic voldoende voor Barça in San Mamés, Suárez morst met kansen (28/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

FC Barcelona heeft in La Catedral, de thuishaven van Athletic Bilbao, een zuinige 0-1-zege geboekt. De ploegmakkers van Lionel Messi - die al [naar artikel]

10. Standard probleemloos voorbij Westerlo dat met kansen morst (11/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Standard heeft zondagavond een makkelijke thuiszege geboekt tegen Westerlo. De Rouches haalden het met 3-1 van de rode lantaarn van de Jupiler Pro League. Nochtans speelde Standard een half uur met tien man na een domme rode kaart voor Collins Fai. De Luikenaars komen opnieuw naast KV Mechelen op een gedeelde zevende plaats en houden Play-off 1 in het vizier. Westerlo deelt de laatste plaats met Moeskroen. [naar artikel]