23/08/2021 - 06:25
"In de Nederlandse eerste divisie is Roda JC met een 6 op 9 goed uit de startblokken geschoten. Roda kaapte diep in blessuretijd drie punten weg op het veld van Telstar: 3-4. Xian Emmers eiste een hoofdrol op in de sterke comeback."

1. Invaller Emmers beslissend voor Roda JC: “Blij dat ik nu al het verschil kan maken” (23/08/2021 - Het Belang van Limburg)

In de Nederlandse eerste divisie is Roda JC met een 6 op 9 goed uit de startblokken geschoten. Roda kaapte diep in blessuretijd drie punten weg op het veld van Telstar: 3-4. Xian Emmers eiste een hoofdrol op in de sterke comeback. [naar artikel]

2. Invaller Bakkali is beslissend bij eerste competitiezege geplaagde Valencia (23/09/2016 - Sporza)

Valencia heeft op de vijfde speeldag in Spanje zijn eerste competitiepunten te pakken. Bakkali dwong tegen Alaves in de 88e minuut een strafschop af, die de 2-1 opleverde. [naar artikel]

3. Invaller Thorgan Hazard schittert met twee doelpunten, ook Origi is beslissend (07/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Borussia Mönchengladbach klopte Hertha Berlijn met 2-1. Kalou zette de bezoekers vlak voor rust op 0-1, maar invaller Thorgan Hazard wiste de achterstand eigenhandig uit. Hij scoorde binnen het laatste kwartier tweemaal op enkele minuten tijd. Hazard was bij de rust ingevallen. [naar artikel]

4. KIJK. Revelatie Aston Villa legt nu ook Tottenham over de knie, invaller Tielemans beslissend met assist (26/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Tottenham Hotspur heeft in de thuiswedstrijd tegen Aston Villa zijn derde nederlaag op rij geleden in de Premier League (1-2). De Spurs waren tot het begin van deze maand nog ongeslagen, maar zijn mede door het gemis van meerdere belangrijke spelers nu afgezakt naar de vijfde plek. Villa staat knap vierde, met twee punten achterstand op koploper Arsenal. [naar artikel]

5. VIDEO. Erling Haaland scoort eerste goal in 74 dagen, invaller Kevin De Bruyne beslissend voor Man City met assist (10/02/2024 - Gazet van Antwerpen)

Manchester City heeft zaterdagnamiddag in de openingswedstrijd van de 24e speeldag in de Premier League met 2-0 gewonnen van Everton. [naar artikel]

6. City weer leider na dubbel van Haaland, invaller De Bruyne met assist opnieuw beslissend (10/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Manchester City lijkt weer op weg naar de titel. Met 18 op 18 kan Pep Guardiola tevreden zijn, al was er vanmiddag weinig spektakel te bespeuren in het Etihad Stadium. Erling Haaland schonk Man City de zege met twee doelpunten. Invaller Kevin De Bruyne was opnieuw beslissend: hij was de aangever voor het tweede doelpunt. [naar artikel]

7. LIVEBLOG BRIGHTON-ARSENAL. Kan Trossard als invaller beslissend zijn voor Arsenal tegen zijn ex-ploeg? (06/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Om 18u30 begint Arsenal met zijn wedstrijd tegen Brighton. Het team van Leandro Trossard kan bij winst (tijdelijk) over Liverpool springen naar de leiding dat zondag de topper speelt tegen Manchester United. Doet Trossard een duitje in het zakje tegen zijn ex-ploeg? Volg de ontwikkelingen van de match in de liveblog hieronder. [naar artikel]

8. LIVE. Kan invaller Thorgan Hazard het verschil maken? (26/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

* Negende speeldag Bundesliga [naar artikel]

9. LIVE ARSENAL-MAN CITY. Gunners herstellen evenwicht in tweede helft, kan invaller Doku weer het verschil maken? (08/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Premier League-topper tussen Arsenal en Manchester City staat garant voor sprankelend voetbal. De bezoekers waren de beste ploeg in de eerste helft en lieten enkele grote kansen liggen. Leandro Trossard mocht starten van Arteta, maar werd bij aanvang van de tweede helft gewisseld. Volg de wedstrijd op de voet via onderstaande liveblog. [naar artikel]

10. LIVE CELTA-SEVILLA. Sevilla opnieuw op achterstand, kan invaller Lukebakio het verschil maken? (04/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

In La Liga wil Sevilla na vier competitiewedstrijden zonder zege nog eens de zoete smaak van de overwinning proeven op het veld van Celta. Dodi Lukebakio moet tevreden zijn met een plaats op de bank, kan hij het verschil maken als invaller? Volg het in onze liveblog. [naar artikel]