Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Van seafood tot crème brûlée: 3 exclusieve recepten uit Jamie Olivers nieuwste boek. “Voor een ‘I love you’ op je bord”

03/09/2021 - 16:10
"‘Ik hou van u zeggen’ met eten is wat Jamie Oliver (46) doet in zijn nieuwste boek ‘Samen eten’. “Het voorbije anderhalf jaar heeft ons doen beseffen hoe waardevol samenzijn is. Dicht bij dierbaren zijn, hun gezichten zien stralen, herinneringen delen en hardop lachen, daar draait het om”, zegt Jamie. “Met goede, doordachte recepten wil ik je in een creatieve flow brengen, zodat je een maaltijd op tafel kan zetten die iedereen zich nog lang zal herinneren. Chic, heel bescheiden, superrelaxed, heel intiem of voor een groter gezelschap.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Van seafood tot crème brûlée: 3 exclusieve recepten uit Jamie Olivers nieuwste boek. “Voor een maaltijd die iedereen zich lang zal herinneren” (03/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

‘Ik hou van u zeggen’ met eten is wat Jamie Oliver (46) doet in zijn nieuwste boek ‘Samen eten’. “Het voorbije anderhalf jaar heeft ons doen beseffen hoe waardevol samenzijn is. Dicht bij dierbaren zijn, hun gezichten zien stralen, herinneringen delen en hardop lachen, daar draait het om”, zegt Jamie. “Met goede, doordachte recepten wil ik je in een creatieve flow brengen, zodat je een maaltijd op tafel kan zetten die iedereen zich nog lang zal herinneren. Chic, heel bescheiden, superrelaxed, heel intiem of voor een groter gezelschap.” [naar artikel]


2. Van seafood tot crème brûlée: 3 exclusieve recepten uit Jamie Olivers nieuwste boek. “Voor een ‘I love you’ op je bord” (03/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

‘Ik hou van u zeggen’ met eten is wat Jamie Oliver (46) doet in zijn nieuwste boek ‘Samen eten’. “Het voorbije anderhalf jaar heeft ons doen beseffen hoe waardevol samenzijn is. Dicht bij dierbaren zijn, hun gezichten zien stralen, herinneringen delen en hardop lachen, daar draait het om”, zegt Jamie. “Met goede, doordachte recepten wil ik je in een creatieve flow brengen, zodat je een maaltijd op tafel kan zetten die iedereen zich nog lang zal herinneren. Chic, heel bescheiden, superrelaxed, heel intiem of voor een groter gezelschap.” [naar artikel]


3. Waarom Jamie Olivers vrouw haar baby fout draagt (30/11/2016 - Het Belang van Limburg)

De Britste tv-kok Jamie Oliver heeft in eigen land bakken kritiek over zich heen gekregen nadat hij een Instagramfoto van zijn vrouw Joos en zoontje River met de wereld had gedeeld. Op de foto is te zien hoe de vier maanden oude baby in een draagzak met het gezichtje naar voren zit. “Slecht voor de heupen van het kleintje”, waarschuwen verschillende Britse experts. [naar artikel]


4. Jamie Olivers kinderen mogen één minuut vloeken per jaar (14/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Tv-kok schenkt zijn kroost één 'vuile woorden-minuut' op kerstavond. [naar artikel]


5. Acht miljoen voor nieuwe stek Levenstond Seafood (19/02/2019 - Het Belang van Limburg)

RiemstHet Limburgse visbedrijf Levenstond Seafood gaat ruim 8 miljoen euro investeren in een nieuwe vestiging in Riemst. “Dat moet het mogelijk maken om te groeien naar een omzet van 150 miljoen euro”, zegt topman Axel Verberckmoes. [naar artikel]


6. Seafood: Batibouw van de vis (13/04/2019 - De Morgen)

De grootste vismarkt ter wereld is momenteel te vinden in Brussel. Maar liefst 26.000 vishandelaren marchanderen tijdens 'Seafood' op de Heizel tot morgen in verse vis. [naar artikel]


7. Brussels Expo wijt vertrek Seafood-beurs aan dure hotelkamers (17/02/2020 - Metro)

Voor grote beurzen heeft Brussel een competitief nadeel omdat de hotelprijzen overdreven hoog zijn. Dat zegt de CEO van Brussels Expo, Denis Delforge. De beurshallen op de Heizel verloren het salon Seafood aan Barcelona en Megavino aan Gent. Ondanks het vertrek van de twee grote evenementen doet Brussels Expo het niet slecht, benadrukt Delforge. Het […] Het bericht Brussels Expo wijt vertrek Seafood-beurs aan dure hotelkamers verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


8. Lekkers uit de zee: dit zijn vijf seafood-adresjes in Limburg (24/09/2020 - Het Belang van Limburg)

Caracole in Hasselt is de plek voor de visliefhebber. Van huisgemaakte garnaalkroketten tot zeetong à la meunière en kreeft: hier proef je allerlei lekkers recht uit de zee. [naar artikel]


9. “Koolhydraatarm eten kan je suikerverslaving doorbreken": 3 exclusieve recepten van Julie Van den Kerchove voor meer energie (12/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

“Door low carb te eten, kun je uit de dieetcultuur stappen.” Dat is een belofte die chef Julie Van den Kerchove waarmaakt in haar nieuwste boek ‘Low carb, lekker en snel’. “Deze levensstijl is heel toegankelijk en flexibel. Het is een manier van eten waarbij je je energie hoog houdt en vanzelf een natuurlijk gewicht bereikt zonder dat je porties hoeft te beperken of calorieën te tellen.” We stelden Julie vier vragen om te weten te komen hoe dat precies in zijn werk gaat én delen 3 exclusieve recepten uit haar kookboek. [naar artikel]


10. 3 exclusieve recepten vol comfortfood van The Messy Chef: “Haalbaar om te koken na een drukke werkdag of wanneer er volk langskomt” (16/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Hoe zou jij voor jezelf ‘goei eten’ omschrijven? Voor Jelle Beeckman, beter bekend als The Messy Chef, is dat duidelijk: “gerechten die erom vragen nog eens bij te scheppen, zelfs al zit je eigenlijk vol.” Wie door zijn derde boek langs recepten bladert zoals romige burrata meatballs en smoutebollen die je makkelijk maakt op basis van sandwiches weet dat hij die belofte ook waarmaakt. We stelden Jelle vier vragen over zijn ultieme comfortfoodrecepten én delen drie exclusieve recepten uit zijn nieuwste kookboek. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!