‘Ik hou van u zeggen’ met eten is wat Jamie Oliver (46) doet in zijn nieuwste boek ‘Samen eten’. “Het voorbije anderhalf jaar heeft ons doen beseffen hoe waardevol samenzijn is. Dicht bij dierbaren zijn, hun gezichten zien stralen, herinneringen delen en hardop lachen, daar draait het om”, zegt Jamie. “Met goede, doordachte recepten wil ik je in een creatieve flow brengen, zodat je een maaltijd op tafel kan zetten die iedereen zich nog lang zal herinneren. Chic, heel bescheiden, superrelaxed, heel intiem of voor een groter gezelschap.” [naar artikel]
‘Ik hou van u zeggen’ met eten is wat Jamie Oliver (46) doet in zijn nieuwste boek ‘Samen eten’. “Het voorbije anderhalf jaar heeft ons doen beseffen hoe waardevol samenzijn is. Dicht bij dierbaren zijn, hun gezichten zien stralen, herinneringen delen en hardop lachen, daar draait het om”, zegt Jamie. “Met goede, doordachte recepten wil ik je in een creatieve flow brengen, zodat je een maaltijd op tafel kan zetten die iedereen zich nog lang zal herinneren. Chic, heel bescheiden, superrelaxed, heel intiem of voor een groter gezelschap.” [naar artikel]
De Britste tv-kok Jamie Oliver heeft in eigen land bakken kritiek over zich heen gekregen nadat hij een Instagramfoto van zijn vrouw Joos en zoontje River met de wereld had gedeeld. Op de foto is te zien hoe de vier maanden oude baby in een draagzak met het gezichtje naar voren zit. “Slecht voor de heupen van het kleintje”, waarschuwen verschillende Britse experts. [naar artikel]
Tv-kok schenkt zijn kroost één 'vuile woorden-minuut' op kerstavond. [naar artikel]
RiemstHet Limburgse visbedrijf Levenstond Seafood gaat ruim 8 miljoen euro investeren in een nieuwe vestiging in Riemst. “Dat moet het mogelijk maken om te groeien naar een omzet van 150 miljoen euro”, zegt topman Axel Verberckmoes. [naar artikel]
De grootste vismarkt ter wereld is momenteel te vinden in Brussel. Maar liefst 26.000 vishandelaren marchanderen tijdens 'Seafood' op de Heizel tot morgen in verse vis. [naar artikel]
Voor grote beurzen heeft Brussel een competitief nadeel omdat de hotelprijzen overdreven hoog zijn. Dat zegt de CEO van Brussels Expo, Denis Delforge. De beurshallen op de Heizel verloren het salon Seafood aan Barcelona en Megavino aan Gent. Ondanks het vertrek van de twee grote evenementen doet Brussels Expo het niet slecht, benadrukt Delforge. Het […] Het bericht Brussels Expo wijt vertrek Seafood-beurs aan dure hotelkamers verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Caracole in Hasselt is de plek voor de visliefhebber. Van huisgemaakte garnaalkroketten tot zeetong à la meunière en kreeft: hier proef je allerlei lekkers recht uit de zee. [naar artikel]
“Door low carb te eten, kun je uit de dieetcultuur stappen.” Dat is een belofte die chef Julie Van den Kerchove waarmaakt in haar nieuwste boek ‘Low carb, lekker en snel’. “Deze levensstijl is heel toegankelijk en flexibel. Het is een manier van eten waarbij je je energie hoog houdt en vanzelf een natuurlijk gewicht bereikt zonder dat je porties hoeft te beperken of calorieën te tellen.” We stelden Julie vier vragen om te weten te komen hoe dat precies in zijn werk gaat én delen 3 exclusieve recepten uit haar kookboek. [naar artikel]
Hoe zou jij voor jezelf ‘goei eten’ omschrijven? Voor Jelle Beeckman, beter bekend als The Messy Chef, is dat duidelijk: “gerechten die erom vragen nog eens bij te scheppen, zelfs al zit je eigenlijk vol.” Wie door zijn derde boek langs recepten bladert zoals romige burrata meatballs en smoutebollen die je makkelijk maakt op basis van sandwiches weet dat hij die belofte ook waarmaakt. We stelden Jelle vier vragen over zijn ultieme comfortfoodrecepten én delen drie exclusieve recepten uit zijn nieuwste kookboek. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.