Hades voelt gelijkspel als verlies aan

19/09/2021 - 12:37
"Hades heeft voor de tweede week op rij onnodig puntenverlies geleden! Het domineerde de hele partij tegen Houtvenne, maar de zwakke bezoekers hadden aan één rake counter voldoende om een punt te pakken in het Kiewitstadion."

1. Hades voelt gelijkspel als verlies aan (19/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Hades heeft voor de tweede week op rij onnodig puntenverlies geleden! Het domineerde de hele partij tegen Houtvenne, maar de zwakke bezoekers hadden aan één rake counter voldoende om een punt te pakken in het Kiewitstadion. [naar artikel]

2. Stijnen vs Stijnen en Gueroui vs Gueroui in derby tussen Hades en Patro: “Gelijkspel zou ideaal zijn” (20/10/2018 - Het Belang van Limburg)

De derby tussen nummer vier Hades en nummer vijf Patro is ook een familietreffen. Naast het veld zal Patro's T1 Stijn Stijnen in de andere dug-out zijn broer Steven als T2 zien zitten. Op het veld zullen de broers Gueroui, Hicham (26, Hades) en Yassin (28, Patro), mekaar tegen het lijf lopen. “Dit is de allereerste keer dat we tegen elkaar spelen”, kijken de Gueroui-brothers uit naar het duel. [naar artikel]

3. Tongeren en Hades allebei ontevreden met billijk gelijkspel (10/10/2021 - Het Belang van Limburg)

In beide kleedkamers viel er zaterdagavond weinig vreugde te bespeuren na het behaalde puntje. Desalniettemin schieten beide teams wel degelijk op met het gelijkspel. Hades blijft voeling houden met de subtop. Tongeren klampt aan in het grote peloton aan de rechterzijde van het klassement. [naar artikel]

4. Hades blijft voor de zesde keer in acht wedstrijden steken op gelijkspel (24/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Voor de zesde keer in acht wedstrijden moet Hades vrede nemen met een punt. Hades leek op weg naar de zege, maar gaf na rust nog een 0-2 voorsprong uit handen. [naar artikel]

5. Hades blijft andermaal steken op gelijkspel (14/11/2021 - Het Belang van Limburg)

Na de pijnlijke 0-4 tegen leider Lyra-Lierse wisselde Licata zijn team op één plaats. Verbeeck verdween naar de bank ten nadele van Marijn Convents. De ex-spits van THES Sport zit niet in de beste vorm van zijn leven, maar leverde kort na het uur na een actie wel de assist voor de 0-1 van Vanratingen. Tot dan was Hades de betere ploeg, maar veel doelrijp gevaar was er nog niet geweest. De 0-1 over de streep trekken, lukte Hades evenwel niet. Een afstandsschot van Aalhoul verdween via de dwarsligger en de rug van doelman Gijbels ongelukkig in doel. Jelle Vanratingen maakte in Pepingen zijn vierde goal van het seizoen en reageerde gematigd tevreden. “Ik vind dat we op een moeilijk bespeelbare grasmat nog vrij goed voetbal hebben gebracht. De gelijkmaker van Pepingen-Halle was een domper voor de ploeg. Als die bal binnen het kader was, had Dries (doelman Gijbels) die altijd gered, maar nu kenden we brute pech”, aldus Vanratingen. [naar artikel]

6. Marten Verbeeck bezorgt Hades gelijkspel in blessuretijd: “Het was alles of niets met die trap” (19/12/2021 - Het Belang van Limburg)

In een sfeervol Stedelijk Sportstadion speelde Sporting een schitterende eerste helft maar vergat het de buren uit Hades uit te tellen. Hades bleef zo in de match en in blessuretijd maakte Verbeeck gelijk met een heerlijke vrije trap. Wij blikken terug in vier opmerkelijke feiten [naar artikel]

7. TWEEDE AFDELING. Gelijkspel tussen Hasselt en Belisia, Hades stunt (04/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Hades en Tongeren beginnen het nieuwe seizoen met een overwinning. Hasselt, Belisia en Bocholt moeten tevreden zijn met punt. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in tweede afdeling VV B van dit weekend.  [naar artikel]

8. Hades behaalt gelijkspel tegen Racing Mechelen: “Geluk aan onze kant” (18/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Hades mag zeker niet mopperen met het behaalde punt op Racing Mechelen. De thuisploeg was baas maar in het slot profiteerde Hades van geklungel in de thuisdefensie voor de 1-1. [naar artikel]

9. Leider Hades komt niet verder dan gelijkspel tegen Jong KV Mechelen (08/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Hades profiteerde via Bongiorno al vrij snel van gestuntel in de Mechelse defensie: 1-0. Jong KVM reageerde via twee goede kansen voor Stanic. In een aangename tweede helft, op een nochtans keihard veld, kopte de ongedekte Stanic de 1-1 tegen de netten. In een zeer aangenaam slot kregen beide teams nog mooie kansen om te winnen, maar Gijbels en Van Hof toonden zich onklopbaar op hun lijn.  [naar artikel]

10. Hades loopt verder uit op Belisia na gelijkspel in Lebbeke (02/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Leider Hades is op het veld van Lebbeke niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel. Hades blijft wel comfortabel aan de leiding door de nederlaag van eerste achtervolger Belisia. [naar artikel]