LIVE. Werk op de plank voor Club Brugge: OHL heeft voorsprong te pakken op Jan Breydel dankzij kopbalgoal Özkacar

24/09/2021 - 21:47
"• Negende speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Jan Breydel • Club staat op kop, OHL is pas voorlaatste"

1. LIVE CLUB BRUGGE-KV MECHELEN. Werk op de plank voor blauw-zwart in tweede helft: Malinwa op voorsprong (30/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Geen wijzigingen in de basiself van Club Brugge, drie dagen na de 3-0-zege tegen het Deense Aarhus. Kloppen de mannen van Ronny Deila ook KV Mechelen? Volg het op deze pagina! [naar artikel]

2. LIVE: Club Brugge duikt de rust in met voorsprong dankzij heerlijke goal Vormer (1-0) (19/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Smet Jan Breydelstadion Clement noemde de confrontatie met Club Brugge als een wedstrijd tegen een broer Kan Club Brugge de voorsprong op... [naar artikel]

3. LIVE CLUB BRUGGE-RWDM. Het gaat snel op Jan Breydel: Skov Olsen brengt blauw-zwart opnieuw op voorsprong (20/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge ontvangt op Jan Breydel promovendus RWDM, die na een zes op zes mooi meedraait in de Jupiler Pro League. Wat brengt het bezoek aan Ronny Deila en de zijnen? Volg de match live op deze pagina. [naar artikel]

4. LIVE CLUB BRUGGE-WESTERLO. Thiago breekt de ban na knappe aanval. Club gaat met zuinige voorsprong de rust in (20/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Rik De Mil keert voor het eerst terug naar Jan Breydel. Kan hij meteen stunten tegen z'n ex-club? Club Brugge probeert verder te gaan op z’n elan na de bekeroverwinning tegen AA Gent. Volg de wedstrijd live in onderstaande liveblog. [naar artikel]

5. LIVEBLOG CLUB-ANDERLECHT. GOAL! Mechele kopt Club Brugge meteen op voorsprong (07/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een droomstart voor Club Brugge. Blauw-zwart klom al na drie minuten op voorsprong, via een kopbalgoal van Brandon Mechele. Ferme domper voor Anderlecht, dat aan een punt genoeg heeft om de leidersplaats over te nemen van Union. Volg de ontwikkelingen van de match in de liveblog hieronder. [naar artikel]

6. Na de woelige overgang begint het pas voor Ronny Deila: veel werk op de plank bij Club Brugge (26/05/2023 - Het Belang van Limburg)

De opdracht van Ronny Deila (47) bij Club Brugge is simpel: prijzen pakken. De weg daarnaartoe, die is iets complexer. Een blik op de werven van de kersverse coach. [naar artikel]

7. LIVE. GOAL! Anderlecht begint het best, maar Club komt op voorsprong dankzij flits van duo Lang-De Ketelaere! (19/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 13u30 • Jan Breydel • Kan Anderlecht iets rapen op het veld van Club Brugge? [naar artikel]

8. LIVE CLUB BRUGGE-WESTERLO. Rustig begin op Jan Breydel. Beide ploegen houden elkaar in evenwicht (20/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

9. LIVE. Rusten in Brugge met terechte voorsprong voor Club: klasseflits Vanaken beslist eerste helft (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 29ste speeldag Jupiler Pro League • Jan Breydel • Cercle kan tegen Club Brugge het mirakel voltooien • LIVE: Moeskroen-Waasland-Beveren: 0-0/ KV... [naar artikel]

10. LIVE AA GENT-CLUB BRUGGE. Club Brugge op voorsprong bij de rust dankzij Thiago (16/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent ontvangt Club Brugge in de kwartfinales van de Croky Cup. In een rasechte ‘Slag om Vlaanderen’ strijden de twee teams om een plaats bij de laatste vier. Wie bekert verder? Volg de match live op deze pagina! [naar artikel]

11. LIVE: Diept Club Brugge zijn voorsprong verder uit of slaat Union terug? (07/02/2024 - Sporza)

Club Brugge heeft een belabberde week achter de rug in de competitie, Union blijft op een wolk voetballen. De leider trekt vanavond naar Jan Breydel voor de heenmatch in de halve finales van de Croky Cup. [naar artikel]

12. LIVE: Skov Olsen brengt Club Brugge al vroeg op voorsprong tegen Union (07/02/2024 - Sporza)

13. Efficiënt STVV snoept Club dure punten af op Jan Breydel (12/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Uitgerekend op de slotspeeldag van de reguliere competitie is Club Brugge leider af. Blauw-zwart gaf op Jan Breydel in de slotfase een voorsprong [naar artikel]

14. LIVE CLUB BRUGGE-RWDM. Mignolet houdt Biron op slag van rust van gelijkmaker: blauw-zwart met voorsprong de pauze in (20/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

15. KIJK LIVE. AA Gent gaat rusten met voorsprong na kopbalgoal Dorsch (15/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Vanaf 20u05 LIVE op VTM2 en HLN.be: derde voorronde Champions League AA Gent-Rapid Wien (aftrap om 20u30) • Buffalo’s na ontslag Bölöni gisteren... [naar artikel]

16. LIVE: En of de titelstrijd terug leeft! Morioka zet Anderlecht op 0-2-voorsprong op Jan Breydel (06/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

De match van de waarheid om de titelstrijd. Om 14u30 is Jan Breydel het schouwtoneel voor de absolute kraker tussen Club Brugge en Anderlecht. Eén... [naar artikel]

17. LIVEBLOG CLUB-ANDERLECHT. Rusten geblazen op Jan Breydel bij kleine bonus voor Club (25/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Dé klassieker van de Jupiler Pro League: Club Brugge tegen Anderlecht. Blauw-zwart heeft een kleine voorsprong te pakken, kunnen de bezoekers het tij nog keren? Volg de topper van het weekend op de voet in onderstaande liveblog! [naar artikel]

18. LIVE CLUB BRUGGE-CHARLEROI. Zebra’s starten fel en staan na vijf minuten op voorsprong langs Guiagon (16/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge krijgt in de Jupiler Pro League Charleroi over de vloer. Houdt blauw-zwart de drie punten op Jan Breydel? [naar artikel]

19. LIVE CLUB BRUGGE-AA GENT. Jan Breydel volledig uitverkocht, krijgt Zinckernagel opnieuw de voorkeur op Skov Olsen? (17/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Slag om Vlaanderen op Jan Breydel. Voor Club Brugge een langverwachte test en dé kans om de goede reeks verder te zetten. AA Gent wil dan weer de opdoffer tegen Maccabi Tel Aviv doorspoelen. Wie wint de topper? Volg Club Brugge-AA Gent in onderstaande liveblog. [naar artikel]

20. LIVE: Club Brugge gaat rusten met kleine voorsprong tegen Anderlecht na intense 1e helft (25/02/2024 - Sporza)

Met Club Brugge en Anderlecht staan de twee meest succesvolle Belgische clubs tegenover elkaar. Een klassieker op het scherpst van de snee, want beide teams willen de kloof op leider Union zo klein mogelijk houden. Wie komt als overwinnaar uit de veldslag op Jan Breydel? Volg het live om 13.30 uur. [naar artikel]

21. LIVEBLOG CLUB-ANDERLECHT. Verdiende voorsprong voor Club, Anderlecht probeert zich in de match te knokken (07/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

22. LIVE: Club heeft weer hoop na discutabele goal Diaby, razendspannend slot op Jan Breydel (1-2) (06/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

23. LIVE. Skov Olsen brengt Club Brugge op slag van rusten op voorsprong in hardbevochten Brugse derby (02/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Club Brugge is de ‘thuisploeg’ op Jan Breydel • Blauw-zwart telt 13 op 18, groen-zwart 5 op 18 • Club kan 12 op 12 boeken • Scheidsrechter: Visser, videoref: Smet [naar artikel]

24. LIVE. Club heeft dubbele voorsprong beet! Moser ontzegt Rits eerst nog een goal, iets later is het prijs: 2-0 (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

25. LIVE. Lang zet Club Brugge knap op voorsprong! (02/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Champions’ Play-offs • Speeldag 1 • Aftrap: 18u30 • Jan Breydel [naar artikel]