Vroege goal en lichte penalty nekken THES

26/09/2021 - 09:47
"THES blijft na drie competitiewedstrijden -waarvan al twee thuis- achter met een magere vier op negen. De Looienaars kwamen tegen Luik bliksemsnel op achterstand, na een lichte penalty konden de boeken nog voor de rust toe. “De ref speelde een grote rol”, aldus Marco Battista."

1. Penalty en counter nekken matig THES (20/11/2022 - Het Belang van Limburg)

2. Heibel over penalty tegen THES: “Ref volgde het reglement niet” (25/03/2019 - Het Belang van Limburg)

THES slikte zaterdag voor het eerst dit seizoen twee nederlagen op rij. Nummer drie Lierse-Kempenzonen had aan een strafschopgoal van Buyens genoeg om de drie punten mee te graaien. Na afloop was er nog heel wat commotie over die penalty. “De ref volgde het reglement niet”, klonk het bij THES. [naar artikel]

3. Gemiste penalty in het slot breekt Thes zuur op: “Dit is een heel pijnlijke nederlaag” (05/02/2023 - Het Belang van Limburg)

THES liep zaterdagavond een serieuze kater op tegen Hoogstraten. Thibeau Swinnen kreeg in blessuretijd nog dé kans om een punt uit de brand te slepen, maar hij trapte zijn penalty op de doelman. [naar artikel]

4. Snelle Leuvense spitsen nekken THES, dat verweesd achterblijft met 0 op 9 (22/10/2023 - Het Belang van Limburg)

THES Sport ging zaterdagavond op zoek naar een vierde thuiszege op een rij, maar bleef na de doortocht van de jonkies van OH Leuven U23 verweesd achter met een nul op negen. [naar artikel]

5. Stef Juressen loodst THES B met goal en assist voorbij As-Niel (28/01/2024 - Het Belang van Limburg)

THES B (tweede provinciale B) zette zaterdagavond As-Niel opzij met 3-1. Stef Juressen had met een goal en een assist een groot aandeel in de zege. [naar artikel]

6. Onterechte penalty nekt THES (30/01/2022 - Het Belang van Limburg)

THES kwam zaterdagavond bij Ol. Charleroi niet verder dan een 1-1-gelijkspel. Spruyt bracht de Looienaars voor de rust op voorsprong, maar een onbegrijpelijke strafschop gooide in de tweede helft nog roet in het eten. [naar artikel]

7. Twee goals in twee dolle minuten nekken jeugdig THES in Heist (17/12/2023 - Het Belang van Limburg)

8. THES vloekt op scheidsrechter, invaller Voca geeft visitekaartje af (17/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Een genietbare openingswedstrijd tussen THES en titelkandidaat Luik eindigde woensdagavond op een billijk 1-1 gelijkspel. De thuisploeg vloekte na de wedstrijd vooral op ref Lonnoy, die een terechte goal afkeurde. [naar artikel]

9. VIDEO. THES gaat met bonus van zes punten richting topper in Deinze: “We hebben niks te verliezen” (12/11/2018 - Het Belang van Limburg)

THES Sport blijft verbazen. De Looienaars kwamen op een 2-0 voorsprong dankzij een schitterende kopbal van Vanaken en een (buitenspel?)goal van Deferm, na de aansluitingstreffer van Mbuba maakte Oris het af met een geweldige buffelstoot. THES trekt volgende week met een  bonus van zes punten richting achtervolger Deinze.  [naar artikel]

10. VIDEO. Eerste thuisnederlaag voor THES Sport: “Het was een zuivere penalty” (26/11/2018 - Het Belang van Limburg)

De eerste thuisnederlaag van THES Sport is een feit. Een matuur Virton ging met een 1-2 voorsprong de rust in en gaf die bonus in de tweede helft niet meer weg. In de slotfase zette de thuisploeg nog alles op alles en kreeg het enkele mooie kansen op de gelijkmaker, maar de bal wilde er niet in. Net als vorige week in Deinze verdiende THES in de slotminuut een strafschop, de scheidsrechter gaf echter geen krimp. [naar artikel]

11. Belgische amateurvoetballer scoort fabelachtige treffer in oefenmatch, zo ziet ook groepje fans vanuit opvallende 'business seats' (28/07/2018 - Het Laatste Nieuws)

Een oefenduel tussen THES Sport en Lommel heeft een wel erg knappe goal opgeleverd. THES verloor de partij dan wel met 1-2, maar thuisspeler Tim... [naar artikel]

12. Jarige Tim Jeunen trekt THES over de meet (17/09/2023 - Het Belang van Limburg)

THES boekte zaterdagavond een zwaarbevochten maar verdiende overwinning in de derby tegen Dessel. Ondanks een mindere wedstrijd ontpopte Tim Jeunen zich in het slotkwartier met een goal en twee assists nog tot man van de match. [naar artikel]

13. Efficiënte bezoekers nekken moedig THES met goals vlak voor én na rust (31/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Het bekeravontuur van eerstenationaler THES Sport eindigde met een te zware thuisnederlaag tegen Charleroi (0-3). Naqqadi liet oog in oog met doelman Koffi dé kans op de 1-0 liggen, waarna de efficiëntere bezoekers het lot van de Looienaars bezegelden met goals vlak voor en na rust. [naar artikel]

14. THES opent competitie met een gelijkspel: “Ontgoocheld in het resultaat” (30/08/2019 - Het Belang van Limburg)

THES kwam op de eerste speeldag van de competitie niet verder dan een 1-1-gelijkspel tegen Dessel. De Looienaars kwamen in de eerste helft 0-1 achter na een lichte vrijschop en ontsnapten vlak voor de rust aan de 0-2, Vanaken zorgde op het uur vanop de stip voor de verdiende gelijkmaker. THES eiste daarna de bal op en kreeg enkele kansjes, maar scoren lukte niet meer. [naar artikel]

15. AA Gent-speler scoort opmerkelijke goal tegen Antwerp: tegen de grond gaan, penalty claimen… en dan snel opstaan en scoren (22/11/2019 - Gazet van Antwerpen)

AA Gent-speler Jonathan David heeft donderdagavond in de met 3-2 verloren inhaalwedstrijd tegen Antwerp in blessuretijd voor een opmerkelijk doelpunt gezorgd. De Canadees kreeg een lichte tik in de Antwerpse zestien, ging daarop tegen de grond en claimde uitvoerig een penalty… om de verdedigers daarna te verrassen door razendsnel op te staan, te draaien en de bal binnen te schieten. Een wel heel originele schijnbeweging, al had ref Laforge - als hij het dan toch geen penalty vond - David evengoed geel kunnen geven voor een schwalbe. [naar artikel]

16. Jarige Bram Vanhees loodst THES B met goal en assist voorbij ESK Leopoldsburg: “Leuk cadeau” (03/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Met een goal en een assist. Zo vierde Bram Vanhees zaterdag zijn 32ste verjaardag. De aanwinst van THES B (tweede provinciale B) had zo een groot aandeel in de zege van zijn ploeg bij buur ESK Leopoldsburg: 1-2. “Dit is een leuk cadeau.” [naar artikel]

17. Late penalty nekt THES: “Zuur om zo twee punten weg te gooien” (27/11/2022 - Het Belang van Limburg)

THES kon de zege zaterdagavond ruiken tegen La Louvière, maar na een overbodige penaltyfout van Frederik Spruyt moesten de Looienaars alsnog vrede nemen met een gelijkspel. “Dit mochten we niet meer uit handen geven”, zei doelpuntenmaker Marnick Vermijl na afloop. [naar artikel]

18. EERSTE NATIONALE. THES pijnlijk onderuit, Patro pakt zege in Ninove (05/02/2023 - Het Belang van Limburg)

THES liep een serieuze kater op tegen Hoogstraten na een gemiste penalty in blessuretijd. Mehanovic wist zijn eerste Patro-treffer te scoren in Ninove. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in eerste nationale van dit weekend. [naar artikel]

19. THES gaat zwaar onderuit op het veld van Dessel na vroege rode kaart voor Keulen (07/04/2024 - Het Belang van Limburg)

THES incasseerde een serieuze klap in Dessel. “We begonnen te zwak en na die snelle vermijdbare rode kaart voor Keulen werd het helemaal moeilijk” zegt kapitein Sam Vanaken. “Bij een 1-0 achterstand hadden we wel een penalty moeten krijgen na een fout op M. Vermijl, maar de ref floot niet. Het had een heel andere match kunnen zijn. Na de 2-0 (misser van doelman Roekaerts, red.) en 3-0 was de match gespeeld. We kregen daarna drie grote kansen via L. Vermijl en Vanhaeren, als we aan 100% afwerkten had het even goed 3-3 kunnen staan. Ach, het was gewoon niet goed genoeg, de zege voor Dessel is verdiend.”  [naar artikel]

20. Vroege goal Gerkens en strenge uitsluiting Bauer geven Kanaries de doodsteek (07/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Het moest er ooit van komen en misschien gebeurt het dan best op het veld van de leider. STVV stapte na elf uitmatchen zonder nederlaag nog eens puntenloos op de bus. Genekt door een vroege goal van ex-Kanarie Gerkens en een onverdiende rode kaart voor Bauer. [naar artikel]

21. VIDEO. Penalty raakt 3 keer de paal alvorens in doel te gaan (03/08/2017 - Het Belang van Limburg)

In een oefenwedstrijd van THES Sport tegen Oosterzonen mocht nieuwkomer David Timmermans een penalty trappen. Hij scoorde, maar het is vooral de manier waarop die zal bijblijven. De bal raakte immers drie keer de doelpalen alvorens over de lijn te rollen. [naar artikel]

22. THES B boekt vijfde zege op rij tegen Grote Heide (17/10/2021 - Het Belang van Limburg)

THES B (2A) boekt een vijftien op vijftien na winst op het veld van Grote Heide. Hierdoor springt het naar een gedeelde tweede plaats in het klassement. “Onze ambitie blijft een vroege redding”, zo verrast T1 Patrick Thoelen. [naar artikel]

23. Lichte penalty leidt naar ultieme climax (08/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Engeland had er verlengingen voor nodig, maar staat voor het eerst in de geschiedenis in de finale van een EK. Denemarken zag pas in de verlengingen het licht uitgaan toen een heel lichte fout van Maehle op Sterling bestraft werd met een omstreden penalty. Kane mikte de elfmeter eerst op doelman Schmeichel, maar trapte in de rebound het Deense sprookje alsnog aan diggelen. [naar artikel]

24. Openda en Leipzig verliezen van Frankfurt na vroege goal Knauff (13/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Loïs Openda en RB Leipzig zijn niet meteen voortvarend aan het nieuwe jaar begonnen. Thuis tegen Frankfurt werd er met 0-1 verloren na een vroege goal van Knauff. [naar artikel]

25. THES pakt verdiend punt bij Heist (12/02/2023 - Het Belang van Limburg)

THES pakte zaterdagavond een verdiend punt bij Heist. Na een sterke start van de thuisploeg waren de beste kansen wel voor de Looienaars. Eerst trapte Bertaccini de 0-1 vanop afstand tegen de touwen, maar op het halfuur miste hij wel alleen voor doelman Van Aerschot. THES kwam goed uit de kleedkamer en kreeg enkele mooie mogelijkheden op de 0-2, maar Bertaccini en Voca konden niet afwerken. ?Het doelpunt viel uiteindelijk aan de overkant toen een opportunistische Carrasco een verrassende flankbal binnentikte: 1-1. Invaller Ponet was nog dicht bij de winning goal van THES, maar zijn poging werd door een verdediger van de lijn gekeerd. [naar artikel]