Antwerp haalt achterstand op tegen Union en wordt tweede

26/09/2021 - 15:58
"Antwerp heeft zondagmiddag een belangrijke uitzege behaald op het veld van Union. De Great Old was nochtans vlak voor de rust op achterstand gekomen na een flater van Verstraete, maar zette in de laatste twintig minuten de scheve situatie helemaal recht dankzij goals van de onvermijdelijke Frey en Manuel Benson. Antwerp komt naast Eupen op de tweede plaats, op één punt van leider Club Brugge. Union telt één punt minder en blijft derde."

1. Antwerp haalt achterstand op tegen Union en wordt tweede (26/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Antwerp heeft zondagmiddag een belangrijke uitzege behaald op het veld van Union. De Great Old was nochtans vlak voor de rust op achterstand gekomen na een flater van Verstraete, maar zette in de laatste twintig minuten de scheve situatie helemaal recht dankzij goals van de onvermijdelijke Frey en Manuel Benson. Antwerp komt naast Eupen op de tweede plaats, op één punt van leider Club Brugge. Union telt één punt minder en blijft derde. [naar artikel]

2. Antwerp Giants kijkt aan tegen dubbele achterstand na tweede finalewedstrijd (11/06/2018 - Het Belang van Limburg)

Antwerp Giants heeft ook in de tweede finalewedstrijd aan het kortste eind getrokken. In eigen huis ging het onderuit tegen BC Oostende met 66-74. Oostende had vorige week zaterdag al de eerste wedstrijd gewonnen... [naar artikel]

3. Antwerp bezorgt rivaal Club flinke kater: Great Old haalt 2-0-achterstand op in slotkwartier (13/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Van een verrassende wending gesproken. De kraker tussen Club en Antwerp leek bij een 2-0-stand gespeeld, totdat de Great Old zijn duivels ontbond. Frey en Janssen stuurden blauw-zwart met een slecht gevoel op vakantie, al scoorde die laatste na een licht gegeven strafschop. [naar artikel]

4. LIVE. Youth League: Antwerp gaat rusten met 0-2 achterstand, Steven Defour verwelkomt ex-club Porto voor clash met Antwerp (25/10/2023 - Gazet van Antwerpen)

De eerste twee confrontaties van de groepsfase van de Champions leverden Antwerp nog geen punten op. Woensdagavond krijgt de Great Old de derde tegenstander in groep H over de vloer, FC Porto. Zit er tegen de Portugezen wel een puntje -of meer- in? Volg al het nieuws over deze derde poulewedstrijd in het Kampioenenbal hier op de voet! [naar artikel]

5. LIVE GENK-ANTWERP. Van Bommel brengt Ejuke en Van Den Bosch, kan Antwerp iets aan achterstand doen? (26/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Genk-Antwerp gaat dus wel degelijk door, al spelen de Limburgers het duel onder voorbehoud na wat er zaterdag allemaal in Anderlecht gebeurde. De match is ook een heruitgave van de kampioenenwedstrijd van de ‘Great Old’ vorig seizoen. Deze keer staat Genk 1-0 in het voordeel, wat krijgen we nog in de Cegeka Arena? Volg het op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

6. Mönchengladbach haalt 0-2-achterstand op en smeert Bayern München tweede nederlaag van seizoen aan (08/01/2021 - Het Belang van Limburg)

Borussia Mönchengladbach heeft vrijdag op de vijftiende speeldag van de Duitse Bundesliga met 3-2 gewonnen van Bayern München. Voor Bayern was het nog maar de tweede nederlaag dit seizoen in de Bundesliga, en ook over alle competities heen. [naar artikel]

7. Wat een comeback! Barcelona haalt 0-2 achterstand op en wint tweede Champions League (03/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

FC Barcelona heeft voor de tweede keer de Champions League voetbal bij de vrouwen gewonnen. In de finale in het Nederlandse Eindhoven triomfeerde Barça met 3-2 tegen VfL Wolfsburg. De Catalanen haalden een achterstand van 0-2 op. [naar artikel]

8. LIVE: Bemelmans buigt 4-2-achterstand om en pakt ook tweede set! Limburger voor het eerst op weg naar tweede ronde? (29/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Uitgelezen kans vandaag voor ‘lucky loser’ Ruben Bemelmans om voor het eerst in zijn carrière de tweede ronde op Roland Garros te bereiken.... [naar artikel]

9. Tubeke haalt achterstand op tegen onmondig OH Leuven (14/01/2017 - Sporza)

Oud-Heverlee Leuven heeft in eigen stadion een zure nederlaag geleden tegen Tubeke. OHL kwam op voorsprong, maar kon die niet verdedigen. [naar artikel]