Gazet van Antwerpen

Westerlo kan voorsprong niet vasthouden en verliest van Club Brugge

17/02/2017 - 23:02
"Het leek er lang op dat Club Brugge ook op het veld van Westerlo de drie punten niet richting meenemen, maar dankzij een sterke Hans Vanaken lukte dat toch. Ganvoula zorgde na een kwartier voor de Westelse 1-0, maar na de rust liep het veel beter. Club won met 1-2 na twee doelpunten van Vanaken in het slotkwartier. "

1. Westerlo kan voorsprong niet vasthouden en verliest van Club Brugge (17/02/2017 - Gazet van Antwerpen)

Het leek er lang op dat Club Brugge ook op het veld van Westerlo de drie punten niet richting meenemen, maar dankzij een sterke Hans Vanaken lukte dat toch. Ganvoula zorgde na een kwartier voor de Westelse 1-0, maar na de rust liep het veel beter. Club won met 1-2 na twee doelpunten van Vanaken in het slotkwartier. [naar artikel]

2. Westerlo kan voorsprong niet vasthouden en verliest bij AA Gent (21/08/2016 - Gazet van Antwerpen)

AA Gent heeft met 4-2 gewonnen van Westerlo. Het was nochtans met een 0-1-achterstand de rust ingegaan maar zette in de tweede helft orde op zaken. Met dank aan Jérémy Perbet , die met twee goals het pad effende voor de Buffalo’s. AA Gent springt zo weer de top zes in, voor Westerlo wordt het weer een lange strijd tegen de degradatie. [naar artikel]

3. Club Brugge kan vroege voorsprong niet vasthouden tegen Porto: 1-2 (18/10/2016 - Knack)

Een vroege, mooie goal van Jelle Vossen gaf Club Brugge tegen FC Porto hoop. Maar Porto maakte gelijk via Miguel Layun en verloor uiteindelijk na een late strafschop. Brugge blijft na 3 wedstrijden puntenloos in de Champions League. [naar artikel]

4. Waasland-Beveren kan voorsprong niet vasthouden tegen Club Brugge (27/07/2019 - Gazet van Antwerpen)

Club Brugge heeft zijn eerste afspraak van het seizoen niet gemist. De vice-kampioen kwam op achterstand na een penalty, maar zette via Hans Vanaken en David Okereke autoritair orde op zaken. Club leverde een mature prestatie af al dient gezegd dat dit Waasland-Beveren onvoldoende wapens heeft om te strijden in 1A. [naar artikel]

5. LIVE STANDARD-WESTERLO. VAR keurt doelpunt Zinckernagel goed: Standard op voorsprong tegen Westerlo (1-0) ! (13/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag Europe play-offs • Aftrap: 21u • Stade Maurice Dufrasne • Standard en Westerlo zijn nog zegeloos in de Europe play-offs [naar artikel]

6. LIVE CHARLEROI-WESTERLO. Madsen schiet Westerlo op voorsprong: 0-1! (25/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Veel plezier aan het voetbalseizoen hebben ze bij Charleroi en Westerlo nog niet gehad. Beide ploegen zijn na de interlandbreak op zoek naar een nieuw elan om uit de gevarenzone onderaan het klassement te komen. Wie doet de beste zaak? Volg het live op deze pagina. [naar artikel]

7. LIVEBLOG AA GENT-WESTERLO. Dramatische start voor AA Gent: Vermant trapt Westerlo verdiend op voorsprong! (27/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent krijgt Westerlo over de vloer. Kunnen de Buffalo’s na de nederlagen tegen Club Brugge en KV Mechelen hun eerste zege na de winterstop pakken? Volg de match in onze liveblog! [naar artikel]

8. LIVEBLOG WESTERLO-CERCLE. Griffin Yow brengt Westerlo meteen op voorsprong! (30/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Cercle Brugge gaat op bezoek bij Westerlo. Bij winst wipt groen-zwart (voorlopig) over Antwerp en komt het de top zes binnen. Volg de wedstrijd in onze liveblog! [naar artikel]

9. LIVEBLOG WESTERLO-STANDARD. Madsen brengt Westerlo op voorsprong vanop de stip! (16/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Westerlo en Standard kennen beiden een moeilijk seizoen. Wie wint deze zespuntenwedstrijd en verschaft zichzelf zo wat meer ademruimte? Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

10. LIVEBLOG WESTERLO-STANDARD. Yow brengt Westerlo op voorsprong met héérlijke knal! (16/02/2024 - Het Laatste Nieuws)