Gazet van Antwerpen

Westerlo kan voorsprong niet vasthouden en verliest bij AA Gent

21/08/2016 - 22:19
"AA Gent heeft met 4-2 gewonnen van Westerlo. Het was nochtans met een 0-1-achterstand de rust ingegaan maar zette in de tweede helft orde op zaken. Met dank aan Jérémy Perbet , die met twee goals het pad effende voor de Buffalo’s. AA Gent springt zo weer de top zes in, voor Westerlo wordt het weer een lange strijd tegen de degradatie. "

1. Westerlo kan voorsprong niet vasthouden en verliest bij AA Gent (21/08/2016 - Gazet van Antwerpen)

AA Gent heeft met 4-2 gewonnen van Westerlo. Het was nochtans met een 0-1-achterstand de rust ingegaan maar zette in de tweede helft orde op zaken. Met dank aan Jérémy Perbet , die met twee goals het pad effende voor de Buffalo’s. AA Gent springt zo weer de top zes in, voor Westerlo wordt het weer een lange strijd tegen de degradatie. [naar artikel]

2. Westerlo kan voorsprong niet vasthouden en verliest van Club Brugge (17/02/2017 - Gazet van Antwerpen)

Het leek er lang op dat Club Brugge ook op het veld van Westerlo de drie punten niet richting meenemen, maar dankzij een sterke Hans Vanaken lukte dat toch. Ganvoula zorgde na een kwartier voor de Westelse 1-0, maar na de rust liep het veel beter. Club won met 1-2 na twee doelpunten van Vanaken in het slotkwartier. [naar artikel]

3. Club Brugge kan vroege voorsprong niet vasthouden tegen Porto: 1-2 (18/10/2016 - Knack)

Een vroege, mooie goal van Jelle Vossen gaf Club Brugge tegen FC Porto hoop. Maar Porto maakte gelijk via Miguel Layun en verloor uiteindelijk na een late strafschop. Brugge blijft na 3 wedstrijden puntenloos in de Champions League. [naar artikel]

4. Genk kan voorsprong niet vasthouden tegen Charleroi (19/02/2017 - Het Belang van Limburg)

Genk en Charleroi hebben de punten gedeeld na een 1-1 gelijkspel tegen Charleroi. Genk kwam nochtans op voorsprong met nog zeven minuten op de klok na een penalty van Trossard, maar nog geen drie minuten later jaste Marinos de gelijkmaker binnen. Genk doet een slechte zaak in de strijd om Play-off 1, mits winst had het namelijk over Charleroi naar een zesde plaats gesprongen. [naar artikel]

5. KV Mechelen kan 0-2 voorsprong aan rust niet vasthouden maar pakt belangrijk punt in Gent (18/02/2018 - Gazet van Antwerpen)

KV Mechelen keert met een punt terug van AA Gent. Malinwa stond al na twintig minuten 0-2 voor na goals van Tainmont en Rits, maar de thuisploeg maakte er in de tweede helft nog 2-2 van. In de strijd om het behoud heeft KV Mechelennu twee punten voorsprong op rode lantaarn Eupen dat zaterdag verloor bij Zulte Waregem. [naar artikel]

6. VIDEO: Gantoise kan voorsprong niet vasthouden tegen Watducks (22/04/2018 - Sporza)

De Waterloo Ducks hebben hun eerste plaats in de hoogste hockeycompetitie kracht bijgezet met een zege op het terrein van Gantoise. [naar artikel]

7. VIDEO. Bilzen-Waltwilder kan voorsprong weer niet vasthouden: “Het blijft maar duren” (10/12/2018 - Het Belang van Limburg)

Zoals het klassement het op voorhand al aangaf, hielden Bilzen-Waltwilder en Bornem elkaar ook zaterdagavond perfect in balans. Met dat ene puntje schieten beide ploegen overigens geen moer op in de rangschikking. De thuisploeg blijft in hetzelfde bedje ziek als de voorbije weken. Tot tweemaal toe kon een voorsprong niet worden vastgehouden al was er ook een dosis pech mee gemoeid. “Het blijft maar duren”, wordt Eric Eurlings er zowaar moedeloos van. [naar artikel]

8. Waasland-Beveren kan voorsprong niet vasthouden tegen Club Brugge (27/07/2019 - Gazet van Antwerpen)

Club Brugge heeft zijn eerste afspraak van het seizoen niet gemist. De vice-kampioen kwam op achterstand na een penalty, maar zette via Hans Vanaken en David Okereke autoritair orde op zaken. Club leverde een mature prestatie af al dient gezegd dat dit Waasland-Beveren onvoldoende wapens heeft om te strijden in 1A. [naar artikel]

9. LIVE. Cercle kan voorsprong opnieuw niet vasthouden: Van Damme hangt bordjes opnieuw gelijk (08/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 25ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u • Jan Breydel • Cercle staat al negen punten achter Waasland-Beveren, de voorlaatste [naar artikel]

10. LIVE. Cercle kan voorsprong opnieuw niet vasthouden: Van Damme hangt bordjes terug gelijk (08/02/2020 - Het Laatste Nieuws)