Sporting Pelt moet vrede nemen met gelijkspel tegen Hurry Up

24/10/2021 - 20:18
"De verrassing van de achtste speeldag kwam van het Nederlandse Hurry Up. de mannen uit Zwartemeer hielden Sporting Pelt in het eigen Dommelhof in bedwang (26-26). "

1. Sporting Pelt moet vrede nemen met gelijkspel tegen Hurry Up (24/10/2021 - Het Belang van Limburg)

De verrassing van de achtste speeldag kwam van het Nederlandse Hurry Up. de mannen uit Zwartemeer hielden Sporting Pelt in het eigen Dommelhof in bedwang (26-26). [naar artikel]

2. KV Mechelen geeft dubbele voorsprong uit handen en moet vrede nemen met gelijkspel tegen Charleroi (12/03/2022 - Het Belang van Limburg)

Na een aangenaam kijkstuk staan zowel KV Mechelen als Charleroi weer een puntje dichter bij de Europe play-offs. Via treffers van Hairemans en Cuypers leek Malinwa zijn schaapjes op het droge te hebben, maar voor de vijfde keer dit seizoen gaf het zijn dubbele voorsprong alsnog prijs. Andreou lukte de aansluiter, waarna Bayo een VAR-strafschop mocht hernemen en Coucke alsnog te grazen nam. [naar artikel]

3. Leider Genk geeft tot twee keer toe voorsprong uit handen en moet vrede nemen met gelijkspel in Limburgse derby tegen STVV (05/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Na de 0-0 in Genk leverde ook de Limburgse derby op Stayen geen winnaar op. Samatta bracht de leider twee keer met een kopbal op voorsprong maar Okazaki en Bruno sleepten voor een efficiënte thuisploeg een gelijkspel uit de brand: 2-2. [naar artikel]

4. Belgische voetbalbond zou vrede nemen met gelijkspel tegen Zweden: "Uit respect voor gebeurtenissen" (17/10/2023 - Sporza)

Terwijl de UEFA zich beraadt over de uitkomst van België - Zweden, heeft de Belgische voetbalbond zijn voorkeur al gedeeld. CEO Many Leroy vindt dat de Rode Duivels niet moeten vasthouden aan de status als reekshoofd op het EK. En dus de 1-1-stand bij rust volstaat. "De beste oplossing", zegt hij. [naar artikel]

5. Red Flames moeten vrede nemen met gelijkspel tegen stug Schotland (01/12/2023 - Sporza)

Net als in de heenmatch zijn de nationale voetbalvrouwen niet voorbij Schotland geraakt. Na het openingsdoelpunt van Marie Detruyer scoorden de bezoekers snel tegen in de Nations League-wedstrijd. In de tweede helft moesten de Red Flames nog flink aan de bak om het punt in Leuven te houden. [naar artikel]

6. Red Flames moeten vrede nemen met gelijkspel tegen rode lantaarn Schotland (01/12/2023 - Sporza)

7. Standard en AA Gent moeten vrede nemen met 1-1 gelijkspel (19/02/2017 - Het Belang van Limburg)

Standard en AA Gent werkten vanmiddag in Luik onder grote druk de topper van de 27ste speeldag in de Jupiler Pro League af, maar na een nerveuze wedstrijd moesten beide ploegen vrede nemen met een 1-1 gelijkspel. Orlando Sà opende net voor rust de score voor de thuisploeg, Stefan Mitrovic maakte meteen na de pauze gelijk. Bekijk de samenvatting vanaf 23u op Sportwereld.be! [naar artikel]

8. LIVE. Standard lijkt vrede te nemen met gelijkspel in slot Genkse galamatch (19/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 18u • Luminus Arena • Laatste speeldag play-off 1 • Standard strijdt samen met Antwerp nog om derde plek [naar artikel]

9. Salah scoort honderdste competitiedoelpunt, maar Liverpool moet vrede nemen met gelijkspel na doelpuntenkermis (25/09/2021 - Het Belang van Limburg)

In een spektakelrijke wedstrijd is Liverpool er niet in geslaagd om de drie punten te pakken. Op bezoek bij Brentford werd het 3-3. Divock Origi bleef de hele wedstrijd op de bank. Door het gelijkspel is Liverpool wel alleen leider. Manchester City, Chelsea, Man United en Everton volgen wel op slechts één punt. [naar artikel]

10. Wezel Sport moet vrede nemen met “zuur gelijkspel” op Rupel Boom (12/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Wezel Sport leek lange tijd op weg naar een zege op bezoek bij Rupel Boom, maar diende drie minuten voor tijd alsnog de gelijkmaker toe te staan zodat het uiteindelijk 2-2 werd. Best billijk want Rupel Boom domineerde de eerste helft, Wezel nam helft twee voor de rekening. “Een logisch maar zuur gelijkspel”, aldus aanvoerder Tijn Daverveld. [naar artikel]