Westerlo lijdt drie dagen na bekerstunt eerste nederlaag van het seizoen

31/10/2021 - 18:19
"Donderdagavond was Westerlo aan het feest tegen Antwerp in de Crocky Cup. Op het veld van Deinze beet het zondag na een felle en intense wedstrijd met 2-1 in het zand. De eerste nederlaag voor leider Westerlo dit seizoen. Een afgeweken schot van aanvoerder Denis Prychynenko besliste over winst en verlies."

1. Westerlo weer met de voetjes op de grond: het lijdt eerste nederlaag van het seizoen in Deinze (31/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Drie dagen nadat het Antwerp uit de Beker van België kegelde, heeft Westerlo zijn eerste nederlaag van het seizoen geleden. Deinze haalde het zondag met 2-1 op de tiende speeldag in de 1B Pro League. [naar artikel]

2. Westerlo ondergaat de suprematie van Union en lijdt eerste nederlaag van het seizoen (31/10/2020 - Gazet van Antwerpen)

Eerste nederlaag van het seizoen voor Westerlo tegen Union. Met een razendsnel doelpunt na tien seconden kon het even de schijn wekken. Maar voor de rust telden de bezoekers hun opponent met vier doelpunten uit. Casper Nielsen was de absolute uitblinker met twee goals en een assist. [naar artikel]

3. Maxime Biset lijdt met Westerlo derde nederlaag op rij: “Twee keer ging het licht uit” (07/10/2018 - Gazet van Antwerpen)

Westerlo kon op het veld van Union een derde opeenvolgende nederlaag niet ontlopen. Na de rust maakte de thuisploeg het verschil. [naar artikel]

4. Dan toch! Westerlo kampioen in 1B na nederlaag van eerste achtervolger RWDM (03/04/2022 - Het Belang van Limburg)

KVC Westerlo voetbalt volgend seizoen opnieuw in de hoogste klasse. Door de 3-0-nederlaag van eerste achtervolger RWDM op het veld van Deinze kunnen de Kemphanen de langverwachte promotie niet meer mislopen. [naar artikel]

5. Union pakt eerste zege van seizoen tegen Westerlo (19/08/2017 - Sporza)

Union heeft zijn eerste punten van het seizoen beet. In eigen huis was het te sterk voor Westerlo met 3-0. Westerlo blijft na drie speeldagen achter met één schamel puntje. [naar artikel]

6. MULTILIVE. Nieuwe bekerstunt voor Westerlo? En neemt KV revanche op Cercle? (01/12/2021 - Gazet van Antwerpen)

Anderlecht is de eerste kwartfinalist van de Croky Cup dit seizoen. Vanavond kunnen onder meer Westerlo en KV Mechelen zich bij de laatste acht scharen. Daarvoor moeten de Kemphanen in het Kuipje winnen van eersteklasser OH Leuven en de Kakkers nu wél winnen van Cercle Brugge. Volg het hier LIVE! [naar artikel]

7. Eerste zomertransfer voor Westerlo is een feit (02/05/2018 - Het Belang van Limburg)

Westerlo zit niet stil. Drie dagen na het einde van het seizoen heeft het zijn eerste transfer voor volgend jaar aangekondigd. De Kemphanen halen de aanvallende middenvelder Guillaume De Schryver (21) weg bij Cercle Brugge, hij tekent een contract voor drie seizoenen. Westerlo streed dit jaar tegen de degradatie, maar wil volgend seizoenen bovenin meespelen. [naar artikel]

8. Onwaarschijnlijke flater van Westerlo-keeper in spektakelmatch (06/12/2021 - Het Belang van Limburg)

Leider Westerlo flirtte tegen Moeskroen met de tweede nederlaag van het seizoen. Na de rust schakelde Westerlo een versnelling hoger en scoorde het op tien minuten tijd drie keer. Het werd 4-3. Maar de partij begon met een megablunder van de Deense doelman David Jensen. [naar artikel]

9. Lukas Van Eenoo zet KVC Westerlo op weg naar eerste zege van het seizoen: “ (14/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

KVC Westerlo heeft op speeldag drie zijn eerste overwinning van het seizoen te pakken. De topper tegen leider RFC Seraing kon lange tijd alle... [naar artikel]

10. Christian Brüls dirigeert Westerlo naar eerste thuisoverwinning van het seizoen (09/11/2020 - Gazet van Antwerpen)

Westerlo heeft zijn revanche beet voor de 3-1-nederlaag van vrijdag tegen RWDM. In het Kuipje was het negentig minuten baas. Een scherpe hoekschop van Christian Brüls werd door Igor Vetokele aan de eerste paal in doel verlengd. In de tweede helft bezorgde Lukas Van Eenoo de thuisploeg een veilige marge met een rake knal en legde Brüls in de toegevoegde tijd de eindstand vast. Voor Westerlo is het de eerste thuisoverwinning van het seizoen. [naar artikel]

11. Lukas Van Eenoo zet KVC Westerlo op weg naar eerste zege van het seizoen: “Heel belangrijke overwinning” (14/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

12. Jonas De Roeck ontslagen bij Westerlo: nederlaag tegen Anderlecht was de druppel (02/12/2023 - Gazet van Antwerpen)

Jonas De Roeck (43) is niet langer de trainer van KVC Westerlo. De Antwerpenaar werd bij de Kemphanen aan de deur gezet na de 1-3-nederlaag tegen Anderlecht vrijdagavond. Westerlo loopt al een heel seizoen achter de feiten aan en staat nog steeds op de voorlaatste plaats, een degradatieplek. [naar artikel]

13. Orée lijdt tegen Léopold eerste nederlaag van seizoen in Belgian Men Hockey League, Gent wint van Leuven (18/10/2020 - Het Belang van Limburg)

Orée heeft zijn eerste nederlaag van het seizoen geleden tegen Léopold (6-3), op de 8e speeldag van de Belgian Men Hockey League, het Belgisch hockeykampioenschap. De Woluwenaren blijven ondanks het verlies bovenaan het klassement staan van de eerste ronde, maar komen nu binnen het bereik van Gent. De spelers van Pascal Kina, die 5-0 wonnen van Leuven dit weekend, komen op drie punten met een wedstrijd minder. [naar artikel]

14. PROXIMUS LEAGUE. Union pakt tegen Westerlo eerste overwinning van het seizoen (19/08/2017 - Het Belang van Limburg)

Union heeft zaterdag met 3-0 gewonnen van Westerlo op de derde speeldag van de eerste klasse B. Voor Union zijn het de eerste punten van het seizoen, Westerlo wacht nog op de eerste overwinning. [naar artikel]

15. La Liga – Setién lijdt bij Valencia eerste nederlaag als Barcelona-coach (25/01/2020 - Metro)

De nieuwe Barcelona-coach Quique Setién heeft zaterdag zijn eerste nederlaag geleden bij Valencia (2-0) op de 21e speeldag in La Liga. In zijn derde match aan het roer bij de Catalaanse club zag Setién hoe Jordi Alba in de 48e minuut zijn eigen doelman verschalkte. Maxi Gomez (77.) legde de eindstand vast. Diezelfde Gomez miste […] Het bericht La Liga – Setién lijdt bij Valencia eerste nederlaag als Barcelona-coach verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

16. Antwerp lijdt eerste nederlaag in FIBA Europe Cup basket (01/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp heeft zijn eerste nederlaag van het seizoen geleden. Op de derde speeldag in de FIBA Europe Cup moest de ongeslagen competitieleider met [naar artikel]

17. Zenit lijdt eerste nederlaag van het seizoen, Lombaerts niet in selectie (06/11/2016 - Sporza)

Zenit Sint-Petersburg heeft voor de eerste keer dit seizoen verloren in de Russische competitie. Zenit verloor op het veld van Terek Grozny. [naar artikel]

18. Cercle Brugge smeert degradant Westerlo meteen nederlaag aan (06/08/2017 - Sporza)

Cercle Brugge heeft zijn start in 1B niet gemist. De fors veranderde ploeg haalde het op het veld van Westerlo, dat afgelopen seizoen degradeerde uit eerste afdeling. [naar artikel]

19. STAGES. Eerste nederlaag in voorbereiding: KVM lijdt nederlaag in oefenmatch tegen RKC (12/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen heeft de euforie van de laatste dagen niet kunnen verzilveren met een overwinning. Malinwa ging kansloos onderuit in zijn oefenmatch... [naar artikel]

20. Lierse lijdt ‘logische’ nederlaag in Kempense derby: “Toch ook onze momenten gehad” (01/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Verliezen op het veld van Westerlo (tweede in 1B) is voor het huidige Lierse (voorlaatste) geen schande. En dus besloot trainer Tom Van Imschoot na de 2-0 nederlaag van zondagavond in ’t Kuipje vooral op het positieve te focussen: “We creëerden hier meer kansen dan in onze drie laatste matchen voor de winterstop samen.” [naar artikel]

21. Opluchting bij KV Mechelen: zege tegen leider Westerlo maakt 1B weer spannend (23/09/2018 - Het Belang van Limburg)

De supporters van KV Mechelen mogen nog eens juichen. Geel-rood boekte tegen Westerlo zijn tweede zege van het seizoen. In een sterke tweede helft maakten Storm en Schoofs al snel het verschil. Voor Westerlo komt er zo een einde aan een zegereeks van drie wedstrijden, de Kemphanen blijven ondanks de nederlaag wel aan de leiding. [naar artikel]

22. Eupen boekt bij Westerlo eerste uitzege in vijftien wedstrijden na dolle slotfase (28/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Westerlo leed tegen Eupen zijn eerste nederlaag dit seizoen in het Kuipje. Tegen een fel Eupen kon het veel te weinig aanspraak maken op een overwinning, liep het op een dodelijke tegenprik van Isaac Nuhu en miste Tuur Dierckx in de toegevoegde tijd een strafschop (0-1). [naar artikel]

23. Ontketend Westerlo scoort vier keer na de rust en gaat zo op en over Moeskroen (05/12/2021 - Gazet van Antwerpen)

Leider Westerlo flirtte met de tweede nederlaag van het seizoen tegen Moeskroen. Na de rust schakelde Westerlo een versnelling hoger. Op tien minuten tijd scoorde het drie keer en wiste de 0-2-ruststand uit. Met zijn tweede doelpunt bezorgde Daci de Kemphanen een geruststellende 4-2-voorsprong. Daar kon de late goal van Bakic niets meer aan veranderen. [naar artikel]

24. Beerschot Wilrijk haalt dubbele achterstand op tegen Westerlo (16/09/2017 - Sporza)

Beerschot Wilrijk heeft een eerste nederlaag dit seizoen afgewend tegen Westerlo. De thuisploeg kwam 0-2 achter, maar sleepte in het slot van de match een gelijkspel uit de brand. [naar artikel]

25. Westerlo duwt KV Kortrijk nog dieper in de put: een tienkoppig KVK gaat met 0-2 de boot in (22/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Opnieuw een nederlaag voor KV Kortrijk. Westerlo speelde KVK allesbehalve van de mat, maar een domme rode kaart van Gueye deed de thuisploeg de das om. Met een 11 op 42 is Kortrijk aan een dramatisch seizoen bezig. Westerlo maakt een mooie sprong in de klassering. [naar artikel]