In Amsterdam won Seppe Nobels donderdagavond Het Gouden Kookboek, de belangrijkste culinair-literaire prijs in het Nederlandse taalgebied. Met zijn bestseller Een Kookboek is de Antwerpse chef meteen ook de eerste Belg die de prijs wint. [naar artikel]
De Antwerpse groentenchef Seppe Nobels heeft als eerste Belg ooit Het Gouden Kookboek gewonnen. Dat is een belangrijke Nederlandse prijs die uitgereikt wordt aan het beste kookboek van de Lage Landen. De topchef krijgt de prijs voor zijn boek "Een Kookboek", waaraan hij 10 jaar lang gewerkt heeft. "Het is fantastisch dat ik met dit stukje levenswerk in de prijzen val", reageert Nobels. [naar artikel]
Chloë en Magali, de winnaars van 'Mijn Pop-uprestaurant' vorig jaar, hebben een kookboek ut. 'Bowl Food', heet het boek. Zestig eenvoudige [naar artikel]
Chloë en Magali, de winnaars van 'Mijn Pop-uprestaurant' vorig jaar, hebben een kookboek ut. 'Bowl Food', heet het boek. Zestig eenvoudige gerechten in een kommetje. Siciliaanse gerechten die ze in hun pop-up geserveerd hebben, maar ook nieuwe gerechten en tips om er zelf mee aan de slag te gaan. [naar artikel]
Chloë en Magali, de winnaars van 'Mijn Pop-uprestaurant' vorig jaar, hebben een kookboek uit. 'Bowl Food' heet het boek. Zestig eenvoudige [naar artikel]
De dienst Neurologie van het UZ Gent en de Christelijke Mutualiteit lanceren een kookboek voor éénhandigen. Het is geschreven voor wie door een beroerte of andere medische aandoening nog maar één hand kan gebruiken. Topchef Broes Tavernier van ‘t Vijfde Seizoen in Aalter creëerde de recepten die “stuk voor stuk lekker, gezond en eenvoudig te bereiden” zijn. [naar artikel]
De dienst Neurologie van het UZ Gent en de Christelijke Mutualiteit lanceren een kookboek voor éénhandigen. Het is geschreven voor wie door een beroerte of andere medische aandoening nog maar één hand kan gebruiken. Topchef Broes Tavernier van ‘t Vijfde Seizoen in Aalter creëerde de recepten die “stuk voor stuk lekker, gezond en eenvoudig te bereiden” zijn. [naar artikel]
HASSELTDe voorbije maanden hebben de medewerkers van vzw Bij Ons Thuis hard gewerkt aan een boek over vluchtelingen. “Samen aan tafel”, zo klinkt de titel, is een kookboek waarin 21 vluchtelingen vanuit Tibet tot Venezuela hun levensverhaal vertellen, over hun moeilijk verleden en een hoopvolle toekomst. Na hun verhaal schenkt elk van hen drie tot vier fijne recepten uit hun eigen keuken. [naar artikel]
200 recepten voor de familieman en de beginnende kok. Dat bundelt de Reppelse kookclub 50+ in hun tweede kookboek. Zo sluit de groep hun 16de reeks kooklessen voor mannen af. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.