200 recepten voor de familieman en de beginnende kok. Dat bundelt de Reppelse kookclub 50+ in hun tweede kookboek. Zo sluit de groep hun 16de reeks kooklessen voor mannen af. [naar artikel]
De Schot Alan Murchison was zo’n 20 jaar geleden Michelinchef met op een gegeven moment verschillende restaurants. Maar in 2013 gingen die op de fles. Intussen had de man zich volledig op de sport gegooid en won hij in zijn categorie enkele Europese en wereldtitels bij de duatlon. De voorbije jaren bundelde hij beide talenten en maakte hij onder andere dit kookboek voor fietsers. [naar artikel]
Fast food, daar is Sandra Bekkari een expert in. Van de gezonde soort wel, want ze brengt al voor de derde keer een boek uit vol supersnelle receptjes die ook nog eens goed voor ons zijn. [naar artikel]
Niets zo gezellig als de geur van deeg dat staat te bakken in de oven - immokantoren gebruiken de bakgeur niet voor niets als verkoopstruc. Een [naar artikel]
Ben jij een zoetekauw die graag op de hoogte blijft van de nieuwste modetrends? Dan zal je op alle vlakken smullen van Prêt-à-portea, een [naar artikel]
'Dagen zonder vlees' is een jaarlijks evenement waar we niet meer onderuit kunnen. 40 dagen proberen we weinig of geen vlees en vis te eten. [naar artikel]
Normaal gezien gaat het aspergeseizoen pas midden april van start, maar dit jaar is het startschot iets vroeger dan anders gegeven. Deze [naar artikel]
Heb je voor het komende weekend een heerlijke paasbrunch gepland met de familie? Dan ben je misschien wel nog op zoek naar originele paasrecepten die jouw feesttafel meteen dat tikkeltje meer geven. Dankzij deze recepten scoor je gegarandeerd bij klein en groot. [naar artikel]
Vandaag op Wolrd Gin Day zetten we wereldwijd deze drank in de verf. Gin-tonic even beu? Dat wil niet zeggen dat je die gin moet laten bestoffen [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.